vopsea dacia 1310 gri metalizat, unde gasesc?
![]() ![]() ![]() |
vopsea dacia 1310 gri metalizat, unde gasesc?
radeon21 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 24 February 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) SANY1456.JPG ( Size: 59.26k ) Number of downloads: 661 |
||
--------------------
renault
laguna
1999/1.6 16v concorde
|
|||
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Am auzit de curand de o chestie revolutionara chiar noua in materie de vopseluri, cica fiecare vopsea are un cod si chiar poti sa cumperi vopsea dupa acel cod. E super tare garantez!
|
--------------------
X
Y
Z
|
|
florian90 |
![]()
|
![]() sofer de dacie,cu aprindere electronica gotronic Group: Members Posts: 196 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa fac reclama...dute la policolor..eu acolo am mers de mi-am facut vopseaua(care era destul de greu de gasit-uita-te in "avatar") atunci cand am gasit masina lovita in parcare...
|
--------------------
DACIA
1310 Break
1996..Break..benzina..1397 cmc
- B 87 TBW Conduc o dacie fermecatoare:X
|
|
bac. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 9 October 09 ![]() |
Uita.te pe cartea masinii sa vezi ce numar are vopseaua si daca vrei iti trimit eu ca sunt vreo 4 magazine pe langa mine cu vopsea sprey sau la cutie.
This post has been edited by bac.: 28 Dec 2009, 21:49 |
--------------------
Dacia
Berlina
1997 L
- nr de DJ
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
ala nu e gri perla?
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
melqu2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 May 08 ![]() |
Cred ca este aceeasi culoare ca a mea. Codul il gasesti in portbagaj, in interior in dreptul numarului(cel putin la mine asa e). Daca e metalizata si iei vopsea dupa cod nu o sa nimeresti nuanta. Eu am avut nevoie de un sprei de vopsea pentru mici retusuri, am luat dupa cod si a iesit o cu totul alta nuanta.Tot preparata ar trebui sa cauti.
This post has been edited by melqu2002: 29 Dec 2009, 11:35 |
--------------------
Dacia 1310
Berlina
1999
- B 19 DBK
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(ghitza @ 29 Dec 2009, 01:40) spunemi si mie PH-06-BOAcum se regleaza rulmentul de presiune, ca ziceai ceva mai sus.mie imi fluiera ceva cand bag in a-5a intre 75 si 80 la ora .eu cred ca e rulmentul de presiune.il am sch.de 1 an.explicami te rog ce anume se regleaza la el? daca dacia ta este din 99 atunci cred ca culoare ta e gri safir; asa e la mine nu bag mana in foc dar asa cred ca e ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
radeon21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 24 February 09 ![]() |
am mai folosiy codul din portbagaj dar e o nuanta mai verzluie si si observa cam tare,
nu stiti vreun laborator unde sa duc o mostra de vospsea de pe masina? |
--------------------
renault
laguna
1999/1.6 16v concorde
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Codul ala care e inscriptionat in portbagaj indica culoarea masinii, dar dupa cativa ani vopseaua masinii se mai matuieste, decoloreaza de la soare, etc . Du-te la un atelier special unde au paleta cu toate culorile si o sa se rezolve. Iti alege culoarea si apoi pune cate un plastic cu diferite nunate ale culorii (mai inchise mai mai deschise) pe langa masina sa vada care e cea mai aproape de "original". Apoi pe baza unui cod iti combina culori pana iese culoarea ta.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:07 |