service uri care ofera servicii de proasta calitate
![]() ![]() ![]() |
service uri care ofera servicii de proasta calitate
L89f |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 November 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Rapsodie
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si in conditiile expuse de tine, ai semnat de primire?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca o faci pe asigurare nu ar trebui sa te intereseze preturile ci doar sa fie lucrarea de calitate si piesele inlocuite sa fie NOI.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
L89f |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 November 11 ![]() |
Nu am semnat nimic. Ingineru sef nu era cand am preluat masina. Bara fata nu au schimbat o, au pus o tot pe cea avariata, iar grila e una veche. Vopseaua era proaspata, deci desi mi au tinut masina atat de mult, s au apucat de reparatii cu vreo doua zile inainte iar de vopsit chiar in ziua respectiva. Nu stiu ce sa zic, au facut treaba la misto. Masina inainte de accident arata impecabil.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Rapsodie
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
N-ai putea face o sesizare la OPC? Pacat ca inca exista astfel de maimute in tara noastra.
Referitor la titlul topicului as dori sa avertizez si eu colegii asupra lipsei de profesionalism a service-ului de vis-a-vis de Dedeman Buzau.Am schimbat acolo kit-ul de distributie iar dupa aceasta operatiune motorul prezenta un zgomot suspect. Bineinteles ca la revenire au spus ca din punctul lor de vedere masina e ok.Am fost apoi la reprezentanta Dacia unde am refacut operatiunea montand o curea noua si totul a revenit la normal. Mecanicul a spus ca probabil prima curea a fost gresit montata, cu un dinte decalaj. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu cred ca poate rezolva ceva nici cu OPC-ul.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(BoR @ 19 Nov 2011, 18:48) Mecanicul a spus ca probabil prima curea a fost gresit montata, cu un dinte decalaj. cu siguranta; zi mersi ca n-a "crapat" (spart, topit, etc) ceva; cat timp ai mers asa cu ea? si ca sa fiu ontopic: SERUS - am fost pe la ei si n-o sa mai trec in viata mea pe acolo datorita echipei de la service (mecanici, ingineri, etc) care nu are nicio pregatire vis-a-vis de dinamica unui automobil. ![]() ce plm de facultate au facut inginerii de acolo numa' ei stiu, da' p'aia de mecanica in niciuncaz .... oricum am vazut ca mai nou e la moda sa fie angajati absolventi de geografie, teologie, etc pe posturi de inginer ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 20 Nov 2011, 11:14 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Eu zic sa spui punctual despre care anume Serus e vorba,eu de exemplu sunt foarte multumit de Serus, anume de cel de langa Carrefour buc-pitesti la iesirea din Bucuresti.In schimb din reteaua Dacia,de service-ul Meridian din strada Luica din Bucuresti sunt foarte nemultumit,n-as mai trece pe la ei nici macar platit.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
[quote=P-A-C-O,20 Nov 2011, 01:01]
cu siguranta; zi mersi ca n-a "crapat" (spart, topit, etc) ceva; cat timp ai mers asa cu ea? ~3000km. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:14 |