Fier de calcat
![]() ![]() ![]() |
Fier de calcat
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Bu e vorba de cat costa litrul, doar ca nu ai in casa, zici ca o sa cumperi...si pui ce ia la indemana in casa.
Oare cu vin merge??? ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am tras furtunul pe care se scurge apa condensata din frigider, pe compresor sa se evapore, intr-o sticla. Apa "distilata" gratis
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu mai am fier de calcat in casa.
Initial madam vijelie era de treaba, folosea drivere versiune 1.0, aia clasica. Dar dupa ce a nascut, nu stiu ce s-a petrecut cu ea, o fi vreun malware din maternitate, habar n-am, dar mi-a amintit ca exista Nufarul. Atentie deci la upgrade! This post has been edited by vijelie: 6 Jan 2010, 18:30 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si cat dai pe luna la nufarul???
nu e mai eftin curent plus apa distilata plus pretul initial al obectului? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 03:16 |