Redirectionare FAX, de pe Romtelecom pe mobil
![]() ![]() ![]() |
Redirectionare FAX, de pe Romtelecom pe mobil
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
la ce te ajuta ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pot primi fax numai la numarul ala si am nevoie de mobilitate.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
www.efax.com
Alta idee zau ca nu am, vb pe mess. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
...sau:
cuplezi firul la un calculator ce mere cu W7 (nu stiu de Vista si XP) care are modem, setezi Windows Fax and Scan ca toate faxurile primite sa le salvezi intr-un singur director, de unde Automailer-ul (moka) ti le va trimite (din cand in cand, dupa cum il setezi tu) sub forma de mail si pot fi vazute si de pe tf. Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Merge cu orice windows de la 95 incoace, basca aplicatiile de fax care vin moca cu modemul sau sunt pe net.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Trebuie sa para ca raspund la telefonul ala, sa para ca eu sunt acolo.
M-am facut inteles? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pui faxul pe automat.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vomafone) Dupa ce a sunat telefonul, am auzit ton de fax și am incercat preluarea manuală a acestuia, dar nu funcționează, deși tot la fel procedăm pe o linie telefonică fixă. De ce se intamplă așa? În momentul în care răspunzi și apoi încearcă să comuți pe fax, recepționarea faxului nu va funcționa deoarece pe tehnologia GSM apelul de fax este marcat cu un header specific, care în acest caz se pierde, lucru care nu se întamplă în tehnologia clasică. deci nu poti L.E.: ai putea eventual o redirectare a apelului dupa ce ai raspuns, redirectare catre un nr de fix unde ai fax-ul pus sa raspunda automat, dar cred ca reusesti s-o faci in timp util si nu merita This post has been edited by Ov: 10 Jan 2010, 17:53 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
"
În momentul în care răspunzi și apoi încearcă să comuți pe fax, recepționarea faxului nu va funcționa deoarece pe tehnologia GSM apelul de fax este marcat cu un header specific, care în acest caz se pierde, lucru care nu se întamplă în tehnologia clasică. " You sure? |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce nu se intelege
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Bingo!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
atunci sa-si traga o linie RTC pe marginea piscinei
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asta-i din categoria "ce-mi plac glumele mele"?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma nene, io stiam ca Communicatoru' (9210i) poate primi si faxuri. Asa ca nu vad de ce sa nu-si ia omu' un N 97 sau care puia mea e descendentu' in familie, sa nu poata face acelasi lucru? Redirectezi apelurile de pe un nr. de fix pe mobilu' din dotarea-ti si cu assos bastos!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe abonamentul de voce mobil nu poti primi fax-uri, direct sau redirectionat. Cand instalam interfete PABX GSM asta era prima mare nemultumire a clientilor, trebuie un abonament special de fax, altfel poti sa ai ce telefon vrei ca nu merge.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da' de pe fix pe fix merge?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Dap....
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
In tineretile mele lucram la unu' unde faceam jocuri electronice. a plecat asta in taiwan la o expozitie si a venit d-acolo cu o jucarie. Un soi de centrala telefonica in care bagai firul de fix, avea o antena ca aia de TV pe care o cocotai cat de sus puteai si un receptor mobil cu o antena de vreo 1.5 metri. Batea dracia aia intre 5 si 10 km.
11 Jan 2010, 12:56: Nici nu se inventasera mobilele pe la noi... This post has been edited by vis-a-vis: 11 Jan 2010, 12:56 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
YRX |
![]()
|
Pe vremuri se foloseau telefoane wireless analogice pe 27 MHz, care bateau o gramada, basca se puteau si manari la emisie sa cresti puterea.
Acum pentru wirless se folosesc terminale pe sistem DECT. Nu mai bat cine stie ce pentru ca exista o limita a puterii de emisie reglementata. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' stii sa faci ca faxu din gura?
This post has been edited by Markos: 11 Jan 2010, 13:31 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://cgi.ebay.com.au/Powertec-Follow-Me-...1230203001r3030
iar astea sunt telefoanele compatibile fax: link |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
'v-ar faxu al dreaq, nici aici nu scap de el?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:35 |