Problema avarii dacia 1310 din 96, Am o problema cu avariile
![]() ![]() ![]() |
Problema avarii dacia 1310 din 96, Am o problema cu avariile
RaduWra |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 477 Joined: 3 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
RaduWra |
![]()
|
Degeaba...tot nu am gasit un topic care sa ma ajute. Am incercat cu butonul de la avarii...si nimic...l-am scos am apasat pe fire dar toate erau bine bagate...oare daca schimb acel buton o sa mearga? Pareri ceva?
|
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
claudiu_iosip |
![]()
|
![]() Laguna Group: Members Posts: 179 Joined: 5 March 09 From: barlad ![]() |
nu cred ca e din buton, nu se strica astea asa usor, problema poate fi din releu, schimba-l cu altul daca ai, daca nu...verifica si sigurantele.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vezi si sigurantele poate ai probleme acolo , avariile si lumina plafoniera se alimenteaza dintr-un +permanent , vezi daca ai alimentari pe butonul de avarie , este expus in schema butonului de avarie
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
RaduWra |
![]()
|
Buna dimineata. Nu am rezolvat nimic..sigurantele sunt ok...releul merge...cand dau semnal dreapta stanga functioneaza butonul de la avarii este ok...firele sunt bagate bine nu au fost scoase niciodata de acolo...le-am mai impins eu putin dar nimic...alta rezolvare ar fi.. ?
|
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
bygy007 |
![]()
|
ai cautat , vezi ca butonul de avarii ai 2 alimentari una din + contact pentru semnalizare si una permanent , tu nu ai plusul ala permanent , vezi sa nu fie scos vre-un fir din regleta + permanent de sub bord unde este releul de semnalizare
9 Nov 2012, 21:45: ai cautat , vezi ca butonul de avarii ai 2 alimentari una din + contact pentru semnalizare si una permanent , tu nu ai plusul ala permanent , vezi sa nu fie scos vre-un fir din regleta + permanent de sub bord unde este releul de semnalizare This post has been edited by bygy007: 9 Nov 2012, 21:45 Attached thumbnail(s) BUTON_SEMNALIZARE.JPG ( Size: 38.66k ) Number of downloads: 168 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |