Vine Recensamantul, General Agricol...
![]() ![]() ![]() |
Vine Recensamantul, General Agricol...
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asa ca toate vitele, boii cu tzitze si oile lu' Jiji de pe forum sa vine cu unghiile taiate si batistele curate!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
DIXIT!!
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, astia vor sa mi-o numere pe d-soara?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu am niste teren agricol, dar stau la oras. Vine cineva la mine, sau tre` sa merg eu sa declar?!
Si asa ziceti, ca aia din mass-media n-au zis nimic? Inseamna ca n-am pierdut nimic prin decizia mea de a renunta la televizor. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 29 Nov 2010, 20:00) La televizor nu se popularizeaza medalia de aur luata de o sportiva romanca acum o saptamana, i-au acordat doar o mica stire pe o banda pe ecran, in timp ce ecranul mare era rezervat unuia care dadea cu copita in geamul bancii de rezerve, si tu vrei sa popularizeze cineva recensamantul agricol? Si la ce sa popularizezi? Ca mai greu si mai scump gasesti produse romanesti pe piata decat produse straine. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Nov 2010, 10:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cind singurii agricultori pe care-i mai avem sint aia care sparg seminte in parc?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:07 |