Probleme incarcare dacia 1310, Incarca cateva minute dupa care se opreste.
![]() ![]() ![]() |
Probleme incarcare dacia 1310, Incarca cateva minute dupa care se opreste.
IRemember |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1996
- CT-67-ENC
|
|||
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Acolo este puntea de diode sau carbunii....
Mai bine il schimbi cu unul de la dezmembrari ca e mai ieftin sau te duci la un electrician sa til faca |
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Puntea cu diode cu siguranta! Am patit si eu asta, mergi la un nea' electrician auto si te rezolva, la mine avea el o punte diode (stiu ca era scumpa de noua, nu merita, daca nu are asa ceva, mergi pe la dezmembrari). Bafta si noi succese !
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
varu_vyyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 30 April 09 ![]() |
eu sunt de parere ca ii de la alternator. eu am cumparat de la dezmembrari cu 35 de ron.
cand scoti borna de plus motorul trebuie sa mearga. si releul poate sa fie finovat. |
--------------------
dacia 1300
berlina
1984 veata si acordeoane!...
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Si asta poate fi, pot fi dusi doar carbunii de la alternator, de ce sa cumpere omul un alternator nou? Cel mai bine ar fi sa mearga la un electrician.. Atentie la baterie sa nu o descarce de tot!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca se dispune de un aparat de masura se fac urmatoarele masuratori si se depisteaza defectul
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
IRemember |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 January 10 ![]() |
Am schimbat azi releul de alimentare si carbunii si ... surpriza ... face la fel.O sa vad cum desfac alternatorul si ma uit la diode la un nea electricianul
![]() ![]() Va tin la curent cu rezultatele maine sper ![]() Multumesc celor care au dat o mana de ajutor ![]() Later EDIT: Am desfacut impreuna cu cineva care se pricepe alternatorul.SIIIIIIIII ... SHOC SENZATIE ... papucul de la o dioda era rupt ... Astept pana maine dimineata cand o sa se incarce si acumulatorul la redresor sa vedem rezultatul final ![]() Si apropo ... am reusit sa scot si alternatorul ... trebuia fortat cu o shurubelnita ceva mai groasa "balamaua" ... This post has been edited by IRemember: 18 Jan 2010, 19:43 |
--------------------
Dacia
1310
1996
- CT-67-ENC
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca ai gasit papucul rupt , ai masurat puntea (cu firele scoase)schimba dioda aia , firele cum se prezinta , eu am ajuns la concluzia daca pinul diodei se misca posibil sa nu mai dureze mult pina se defecteaza (chiar daca ea este buna la aparat)
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 14:59 |