DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tabla de pe SLZ

Maf
post 23 Apr 2004, 12:36
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

ce vechime are masina?

O luna jumate! :roll:

--------------------
Dacia Solenza Clima - B-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
omman
post 20 May 2004, 07:21
Post #32

Membru incepator

From: Bacau

Dau deunazi de rugina pe masina de nici 7 luni! :shock: Presupun ca nu sunt singurul pagubit si de ce mi-a fost frica nu am scapat.
Am gasit buba langa cuiul incuietorii portierei stanga spate, pe aripa spate adica. Uitandu-ma nedumerit la "minune", imi scapa privirea sub chederul de pe caroserie, tot aripa stg. spate. Doua locuri cu rugina. Cativa cm!
Dau chederul mai intr-o parte, dau cu panza abraziva fina, ajung la culoarea carnii masinii, era si ea pe acolo. Pun vopsea la sfarsit, cat de cat ca sa mai arate a masina (noua :?: ). Cum am facut-o eu nu mi-o faceau in service. I-am vazut eu cum (NU) se pricep la solenze.
Plesnise vopseaua si imediat a prins rugina. A muncit rugina in ritmul in care se asfalteaza drumurile prin orase acum inainte de alegeri.
Acum doua probleme:
Unu: :evil: , pe aceasta cale, asta referitor la acest "creator de automobile". Cica la NOVA asta ex-X90, actuala L90 ar fi pus problema sa o faca cu plastic si fibra de sticla!!!
Doi: garantia de 18 luni in ce masura se refera si la tabla si vopsea. Sau la care din ele. Mie nu mi-e clar!

--------------------
Nissan Almera 2006
Drum bun!
+
omman
post 20 May 2004, 07:34
Post #33

Membru incepator

From: Bacau

Zgarietura din portiera era din vina mea.
Dar mizeria de rugina de pe aripa, sau pe unde or mai fi surprize, e din vina lor. Nu stiu cum sa le mai zic, ca e sarbatoare mare azi si e pacat.
Sper din toata inima, dupa ce scot L90, sa nu aiba tabla proasta. Altfel probabil ca:
- mafia rusa o sa-i lichideze,
- hezbollah-ul iranian o sa le puna bombe,
- columbienii o sa-i atraga in ambuscade
- marocanii o sa se pi.. in capul lor :oops: , asa cum am auzit ca fac ziua in amiaza mare pe strazile lor jegoase.
Cat despre noi, suntem mai pasnici, mai pasivi, suportam cu stoicism totul. Doar ii mai injuram.

--------------------
Nissan Almera 2006
Drum bun!
+
mars
post 20 May 2004, 20:41
Post #34

meow or never

Group: Moderatori

A reusit cineva sa mi-o atinga in parcare pe bara spate... (e vopsita). Cam 5*2 cm s-a luat coaja. Aveti idee cat ar putea costa aceste mici retusuri? Metalizata si cu lac pe deasupra. Unde sa ma duc?

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
kataRFG
post 21 May 2004, 09:08
Post #35

Membru incepator

sa va spun si yo ceva de masina mea: clima din 23-11-2003, a inceput sa o ia rugina la stalpurile din fata. plafonul e sudat de stalp si acolo se vede in ambele parti urma de rugina . si cred ca dupa iarna vitoare o sa infloreasca. cat despre tabla este ffff subtire :orice parte a masinii se poate infunda cu degetul(aripa ,usa,capota, etc)

--------------------
bmw e60- 530Da 2000 si ceva - xox
+
bogdan_o
post 21 May 2004, 10:24
Post #36

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Maf, pentru ce ai tu dacă te duci la un service mai acătării (a se înțelege autorizat) o să te coste foarte mult și ar merita să faci uz de casco. Dacă te duci la unul de cartier s-ar putea să nu iasă tocmai bine operațiunea. Eu te-aș sfătui să faci ca mine: te duci la Poliție, iei dovada, te duci la casco, iei și de acolo nota de constatare și trimiterea în service. În general pe deziul de la casco o să scrie revopsire bară spate, adică toată. Dupa care aștepti. Dosarul de daune e valabil 2 ani, în care timp sigur se va mai freca cineva de bara ta. Cand arată jalnic, de-abia atunci te duci să o vopsești. Că așa nu are rost să te duci pentru fiecare zgârietură în service plus restul drumurilor.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Maf
post 21 May 2004, 10:32
Post #37

Membru

[quote]
Maf, pentru ce ai tu...
[/quote]

cred ca pentru mars este mesajul smile.gif

--------------------
Dacia Solenza Clima - B-00-XXX
+
bogdan_o
post 21 May 2004, 11:24
Post #38

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Sorry Maf, mea cupla :oops: . Mesajul îi era destinat lui Mars.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
mars
post 22 May 2004, 06:47
Post #39

meow or never

Group: Moderatori

Mersi. Asa fac. :wink:

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th July 2025 - 21:22
Forum Renault