ce spoilere pot sa pun ?, de la ce tip de dacie s-ar potrivi spoilerele
![]() ![]() ![]() |
ce spoilere pot sa pun ?, de la ce tip de dacie s-ar potrivi spoilerele
CT 06 THH |
![]()
|
||
![]() ... Group: Members Posts: 115 Joined: 31 August 09 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 06 THH
|
|||
andrey16 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 16 September 09 From: Craiova ![]() |
QUOTE(neajiji @ 8 Jan 2010, 16:42) Incearca cu un spoiler patratos asa cum are phun, ii da un aspect mai frumos, pare putin mai mare cand privesti din fata masina si eu am avut de ales la fel ca tine. In plus pt un aspect mai deosebit si fara sa bagi multi bani vopseste ochelarii, grila de la radiator si oglinzile in ton cu caroseria. Va arata excelent dupa ![]() Ps: da-mi te rog un PM cu etapele si pasii pe care i-ai urmat pt pregatirea de vopsire. m-a gandisem si eu intr-un timp sa vopsesc grila si ochelari in aceiasi culoare ca masina dar ar fi prea predominat o singura culoare ...am mai vazut la cineva vopsite si nu prea dadea bine.....bine acuma fiecare cu parerea lui...apreciez sfatu...cat despre pasi o sa iti tr maine pasi pe care tr sa ai parcurgi mai detaliat ca azi nu am timp....numai bine 8 Jan 2010, 21:06: QUOTE(CT 06 THH @ 8 Jan 2010, 16:58) DSC00282.JPG ( Size: 272.52k ) Number of downloads: 247 DSC00286.JPG ( Size: 182.02k ) Number of downloads: 279 decat pe astea le am This post has been edited by andrey16: 8 Jan 2010, 21:06 |
--------------------
dacie
1410 sport
1986
- DJ-05-YOH Merg incet ca nu am bani de benzina
|
|
CT 06 THH |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 115 Joined: 31 August 09 From: constanta ![]() |
frumoasa masina... te-ai gandit sa incerci sa tai partea de jos a spoilerului pe care il ai acum? cred ca daca o finisezi ar arata bine si asa:)
|
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 06 THH
|
|
andrey16 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 16 September 09 From: Craiova ![]() |
QUOTE(CT 06 THH @ 9 Jan 2010, 00:17) frumoasa masina... te-ai gandit sa incerci sa tai partea de jos a spoilerului pe care il ai acum? cred ca daca o finisezi ar arata bine si asa:) prima data asta am vrut sa fac...dar am vb cu un baiat de lucreaza in domeniu si mi-a zis ca este foarte greu sa tai din el deoarece e curbat si emunca multa dupa sa fac fustita aia si in pluc ca ar arata cam urat ....eu asa cred...spoileru de pe fata e facut din 3 spoilere separate partea de sus e de dacie iar restu nu stiu de la ce masini e luat |
--------------------
dacie
1410 sport
1986
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
daca vrei poze cu patru chioare cu spoileru patratos vezi la mine in galerie, eu unu' zic ca arata mai bine cu cel patratos decat cu cel de pe zambetu' lu' ilici.... parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
andrey16 |
![]()
|
dap delea m-am hotarat si eu sa ai pun pt ca m-am uitat la mi multe dacii cu 4 faruri si vine bine ala patratos:D...numai ca deocamdata nu am finante sa cumpar
![]() |
--------------------
dacie
1410 sport
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:43 |