informatie, cat ma costa ITP-ul
![]() ![]() ![]() |
informatie, cat ma costa ITP-ul
alpyne |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 September 09 From: Valcea ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
98
- VL 04 KRJ e simpla,e modesta,e ieftina,nu te ninge,nu te ploua,nu te bate vantu.doar curentu pe la chedere-l simti.e a noastra....e dacia!
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si mai bine ai lua o aprindere AT011 cu senzor.sa nu mai ai probleme cu platina!
acu in urma cu vreun an nu se mai primeau vehicule la itp fara servofrana,daca statia nu era dotata cu pedometru. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
kyssy |
![]()
|
![]() 100/105 Group: Members Posts: 71 Joined: 5 May 10 ![]() |
am facut azi i.t.p.-ul la solnita mea si m-a ajuns 90 de lei
|
--------------------
dacia/wv
logan/jetta
1.0 Eco-G 2021/A5 2008
- br ** ***
|
|
zzsolti62 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 1 November 09 From: Satu Mare ![]() |
Salut fratilor! si eu curand tre sa fac itp-ul si nus lamurit de o treaba am montat 2 becuri de ceata sub bara si asi vrea sa stiu ca tre sa le dau jos inainte sa fac itp-ul sau pot sa trec asa? ii legata cu releu si totul ii in regula la ea la montaj dar o sa se lege de farurile alea de ceata?
This post has been edited by zzsolti62: 17 May 2010, 21:10 Attached thumbnail(s) P23_04_10_15.08.jpg ( Size: 112.48k ) Number of downloads: 418 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989 motor 1.4
- SM-01-SLZ
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
cred ca da
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
bai oamenilor, GPL NU TREBUIE TRECUT IN TALON, doar in cartea de identitate masinii(am dat telefon la RAR, deci nu zic din auzite asta)
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
luci_ss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 18 May 10 ![]() |
Cine stie cat se mai da spaga?, nu dealta ca nu vreau sa imi nascoceasca ei vori problema , si dacia mea arata bine da no ca toate dacile mai are cate ceva ...
|
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
pai eu zc ce vreo 30 de roni pe langa taxa ,mtrebuie asta daca zici ca ai maisna in regula
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Daca ai masina in regula , nu are ce sa iti reproseze , sa zic asa, eu am fost luni si mi l-a dat din prima,platit doar taxa de 59 ron si ATAT , chiar cu felicitari din partea lor , s-au si bucurat de cand nu au mai avut o asemenea dacie pe stand !
![]() ![]() Modestia nu isi are locul aici .... ![]() This post has been edited by Minel: 19 May 2010, 07:23 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sper ca nu au uitat sa si multumeasca ca ai ales statia lor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
luci_ss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 18 May 10 ![]() |
Bravo , eu sincer nu am auzit de nici o dacie care sa ia din prima revizia , era si un mit ca la daci nu iti da din prima revizia si daca e buna ca sa nu bata la ochi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
tichondrius95 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 09 From: Onesti , Bacau ![]() |
Ideea e ca masina trebuie sa fie in stare buna pentru siguranta ta si a celor din jur, daca masina e in stare buna nu trebuie sa iti faci griji, daca nu schimba ce e uzat si se rezolva.
|
--------------------
2 x DACIA 1310
2 x Berlina 1310
1983 Rk CN4 1.4, 5+1 / 1997 CN 3 1.4 , 5+1
- BC02XXX / BC07XXX
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare
am itp expirat, am fost s-al fac si mi-a dat respingere, termen o luna pt remedier daca in acest termen nu apuc sa rapar ce au zis ei, ce se intampla? concret ca sa stiu cum procedez multumesc, |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
ghitza |
![]()
|
nu iti face asta se intampla pana nu remediezi problema/le care ti le-aiu depistat.dar asa grav este?
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
axy89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 05 ![]() |
daca depasesti cele 30 de zile,va trebuii sa dai seama in fata politiei daca te opreste,ca nu ai ITP valabil,iar a doua problema ar fi ca vei plati din nou prima taxa ca si cand ai fi venit la ei prima oara.deci nu doar reinspectarea deficientelor semnalate.
|
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ideea e ca tre sa mai strang ceva bani si apoi nu prea ma pot deplasa, am o problema medicala si de asta
eu incerc sa ma incadrez in timp, dar nu stiu daca reusesc mai trebuie sa schimb ce e pe dedesubt, bucse, bielete, discuri, tamburii, placute, furtune de frana, ca rugina mai dureaza putin pana o rezolv |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
foarte tare
stiu niste maimute ![]() pana la urma am dat cat cereau ei 2 mil atuncea, deshi masina era in stare tzipla, ma luau cu basme ca nu se da din prima la mashini vechi chiar daca sunt tzipla itp-ul il facusem in drumul taberei in spate la mall plazza in bucuresti |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
alpyne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 September 09 From: Valcea ![]() |
pt brigada_diverse.acum mai bine de un an se trecea atat in talon cat si in CI modelul si tipul instalatiei de gaz.acum poate s-a mai schimbat legislatia.vb din experienta mea nu din auzite sau intrebate.stiu ca doar litrajul buteliei de gpl a fost trecut doar intr-una din ele.nu mai retin exact...
|
--------------------
dacia
1410
98
- VL 04 KRJ e simpla,e modesta,e ieftina,nu te ninge,nu te ploua,nu te bate vantu.doar curentu pe la chedere-l simti.e a noastra....e dacia!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:39 |