astept niste idei, alte imbunatatiri
![]() ![]() ![]() |
astept niste idei, alte imbunatatiri
adylovebae |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003scala
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Chestiile alea de pe capita... ce rol au?
Daca tie iti place, sa te bucuri de ea. Multi km fara probleme ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Iulikk au rol doar de design,ce alt rol ar putea avea...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(adylovebae @ 13 Jan 2010, 18:50) nu intelege gresit, e masina ta, tie sa-ti placa, doar tu esti cel care baga bani in ea si o conduce. tu ai pus pozele respective aici, si era normal ca noi sa ne spunem parerea despre ce ai facut la masina. acum e logic ca parerile vor fi impartite, depinde de gusturi. mie unul nu-mi place, dar asta nu inseamna ca nu vor exista useri care isi vor dori sa faca si ei la fel la masinile proprii... QUOTE(nicu_nicu @ 13 Jan 2010, 18:45) Bai desteptule prezinta-ne si noua masina ta, sa vada si ochiul nostru ce masina perfecta ai tu, vad ca peste tot te bagi , chiar toate topicurile vrei sa le spurci ? la cine te..... neah n-are rost... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
adylovebae |
![]()
|
chestiile pe capota sunt asa, stiti voi
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003scala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(adylovebae @ 13 Jan 2010, 18:21) credeam ca sunteti oameni seriosi, dar nu sunteti,E MASINA MEA, intelegeti?si am vrut niste idei, una alta, nu ca nu va place voua, daca era un bmw cu tot bordul rosu ala va placea, dar fiecare isi face cum vrea, pana la urma nu e masina lu nu stiu eu cine, ci a mea, pt faza asta nici nu as oprii daca ati fi in pana de ceva pe dreapta ![]() pitesteneee...nu ii baga in seama ca asa sint oameni pe aici...daca tie iti place atunci sa o stapinesti sanatos,de restul sa nu te mai intereseze QUOTE(nicu_nicu @ 13 Jan 2010, 18:45) Bai desteptule prezinta-ne si noua masina ta, sa vada si ochiul nostru ce masina perfecta ai tu, vad ca peste tot te bagi , chiar toate topicurile vrei sa le spurci ? care masina sa o prezinte el...ca nici nu are solenza ci renaul megane...chiar nici nu vreau sa o vad...fara suparare QUOTE(adită @ 13 Jan 2010, 18:47) mie unul imi place ce este...si la o adika nu conduceti voi masina omului ci el...corect si eu o sa revin cu poze actuale cu superba mea masina solenza clima 1.4 Mpi atentie ...la ce comentariu imi acordati...bafta 14 Jan 2010, 12:51: scuze renault...imi c-am este foame acum cind scriu:)) 14 Jan 2010, 13:03: QUOTE(adylovebae @ 13 Jan 2010, 16:31) frumoasa masinutza...sa o stapinesti sanatos...am facut lumina albastra la consola,sa stii ca se vede mult mai frumos decit la tine...o sa vezi pozele pe topicul prezentati-va solenzele This post has been edited by ramsen: 14 Jan 2010, 13:03 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adylovebae |
![]()
|
vecine, vecine, era noapte cand m-am apucat de el, acum e si frig afara, o sa-l fac si eu sa lumineze mai bine
stima |
--------------------
dacia
solenza
2003scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
adylovebae |
![]()
|
o sa mi le dau jos, imi pun folie carbon
|
--------------------
dacia
solenza
2003scala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
ramsen parca a ta arata mai bine la exterior!
ramane sa vedem interiorul! daca nu o sa imi placa o sa iti spun dar sa nu te superi! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(ramsen @ 14 Jan 2010, 12:50) am condus solenza destui km incat sa pot sa afirm ca n-as da megane-ul meu pe solenza ta, oricat de personalizata ar fi... si oricum aici e treaba ca nu mi-a placut ceea ce a facut la interior respectivul, nu imi amintesc nici macar sa fi sugerat, ca a mea e mai smechera, dar daca unii au complexe, ce sa le faci... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
slider daca nu ai brizbrizuri prin masina nici sa nu pui dreacu pozele ca te faci de ras pe aici in fata solenzari-lor!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
fara suparare dar nu imi place ce vad
![]() ![]() sper ca nu te-ai suparat ![]() adita nu te lua de ramsen ca arata de 100 ori mai bine ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Ce carcotasi sunteti....Daca omul se crede un taur si ii place rosu,ce aveti cu el?o avea turbo sub prizele alea de aer...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
adylovebae |
![]()
|
tac din gura, deci tac, si vb serios, nu stiu daca mai am cateva poze de cand am luat masina, acum sa mai zgariat, un vecin pe usa din dreapta sparte a zgariato cu cheia ca ii luasem locul de parcare, imi place rosul, si sunt un taur cum zice banu1974, si ce vopi nu aveti numere preferentiale? pe mine ma cheama branescu adrian eduar, si restul stiti si voi, si masina trebuie polisata ca nu e de 2 ani jumate, si nu e nici spalata, alea de pe capota dispar, la fel si alea pe aripi, asa ca nu cred ca voi aveti totul original pe masina, eu unul am, doar lucrez la dacia
stima 14 Jan 2010, 21:27: inca ceva, voi nu ati avut sa faceti poze cu masinile asa cum sunt ele adevarate, a mea nu era spalata, lacuita etc, dar cu alea le dau jos, scuze pt mesajul de mai sus, ma cam suparat dar a trecut, stima, inchid pc ca ma doare capul ce vad This post has been edited by adylovebae: 14 Jan 2010, 20:27 |
--------------------
dacia
solenza
2003scala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(adită @ 14 Jan 2010, 17:52) ramsen parca a ta arata mai bine la exterior! ramane sa vedem interiorul! daca nu o sa imi placa o sa iti spun dar sa nu te superi! ![]() ![]() ![]() scuza-ma adita daca te-am jignit cu ceva...masina mea arata asa la exterior si asa la interior...revin pe simbata cu noi poze mai actuale... scuze interior nu am decit in zona tabloului de bord...sau poate vrei facuta ieri pe noapte o poza 14 Jan 2010, 20:40: nu o am pe interior ca lui vecinul adylovebae...pe acolo este normala... DECI ce spui domnule adita si alti care ma muscati de...??? This post has been edited by ramsen: 14 Jan 2010, 20:40 Attached thumbnail(s) Imagine0538.jpg ( Size: 255.42k ) Number of downloads: 235 Imagine0565.jpg ( Size: 113.22k ) Number of downloads: 273 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adită |
![]()
|
chestiile alea nichelate nu imi plac si paravanturile!restul e ok!
si continua ideea...de ce sa te muscam? ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
ramsen |
![]()
|
uite adita revin cu unele poze din interior...
Attached thumbnail(s) 570.jpg ( Size: 222.48k ) Number of downloads: 259 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adită |
![]()
|
am si eu o intrebare!nu te supara albastrul ala noaptea la drum lung!eram tentat sa imi schimb si eu lumina dar ma gandeam ca albastul ala ma zapaceste si am lasat-o balta!
14 Jan 2010, 23:04: am si eu o intrebare!nu te supara albastrul ala noaptea la drum lung!eram tentat sa imi schimb si eu lumina dar ma gandeam ca albastul ala ma zapaceste si am lasat-o balta! This post has been edited by adită: 14 Jan 2010, 23:04 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
ramsen |
![]()
|
Nuuu adita...in poza arata asa cum spui tu,dar in realitate este altceva...eu zic ca am schimbat ceva in interior si sta frumos...este corect ce spun???
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adită |
![]()
|
da nici nu se compara cu solenza rosie!
cat dsp ceasuri nu cred ca poate comenta nimeni...culoarea aia s-a pus si pe marci de renume!poate imi trimiti si mie niste poze pe mess sa le vad mai bine ! ti-am zis, mi-as schimba si eu iluminarea bordului! baga-ma in lista sa imi arati si mie poze mai clare daca ai! adrianvarjan@yahoo.com ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Eduar ori Eduard?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
adită |
![]()
|
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
ramsen |
![]()
|
la mine te-ai referit???daca da te-am bagat in lista
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
adylovebae |
![]()
|
referitor la lumini, am si eu albastru, si am condus noaptea pana la timisoara, nu ma dor ochii sau ceva, se vad destul de bine, am dat chestiile alea de pe capota, dar e asa frig afara de-mi ingheata si nus ce
![]() stima all |
--------------------
dacia
solenza
2003scala
|
|
adită |
![]()
|
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:03 |