Tacanit volan, Cand trece prin pucntul de "zero"
![]() ![]() ![]() |
Tacanit volan, Cand trece prin pucntul de "zero"
tuneam |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
O fi ramas un surub ceva sub volan.
Desfa volanul si vezi ce e pe acolo. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si eu am fost cu tzacaneala
![]() Acolo au desfacut pe la volan si din ce au vazut ei frecau un pic ceva fire, dar nu cred sa fi fost treaba aia. Eu am ramas cu impresia ca a fost mecanismul de la semnalizare, care a agatat cumva mai tare, dar la mine nu mai face si nu am reusit sa reproduc... Si la mine a fost dat jos bordul inainte, si a fost schimbat contactul. Mie personal mi-era frica sa nu blocheze imobilizatorul de contact... |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
HE-HE, sa te duci inapoi in service si sa le zici maimutelor sa-ti schimbe cochilia de la volan.
Maimuta paroasa cand ti-a pus cele 2 capace din spatele volanului, cochilia, sau cum i-o zice, ti-au bagat surubul pe langa si ti-au rupt piulita. S-a umflat un plastic acolo si acum atinge in mecanismul care face sa revina maneta de semnalizare. Putea, maimuta, sa-ti ascunda ca ti-a rupt plasticul ala si sa slefuiasca un pic plasticul care s-a umflat. Cu timpul acea bucatica de plastic o sa toceasca si nu o sa mai auzi, nu-i ceva grav. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:30 |