Nervi cu piesele care nu sunt de origine
![]() ![]() ![]() |
Nervi cu piesele care nu sunt de origine
bozzo |
![]()
|
||
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
- B-XX-HAM Intek M-760 + Sirio ML 145 Wouxun KG-UVD1P
Dacia - aventura continua...in fiecare zi!!! [B]YO3IIX 233-SP-45[/B] |
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
pai in primul rand nu mai cumpara asa ceva si nu o sa te mai enervezi!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bozzo |
![]()
|
![]() Membru amarat...cu statie CB Group: Members Posts: 554 Joined: 17 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu mai cumpar, dar pana sa nu mai cumpar...
Si sunt piese pentru 1310 care le face doar ASAM, acolo cum mai procedam ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
eu nu cred ca le face numai asam!uzina e obligata sa mai produca 10 ani piese de origine!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
aha... si presupunand ca ai o caruta din 1986 toamna... de unde faci rost de anumite piese? ca ei sunt obligati sa fabrice doar la ultimul model de berlina, ca inca n-a depasit 10 ani
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(adită @ 17 Nov 2009, 17:13) alea sunt povesti, uzina nu fabrica piese, doar vinde in cutiile lor piese de diversi producatori, printre care si Asam, si la din ce in ce mai multe piese nu exista alternativa, sunt doar de Asam, chiar daca sunt in cutie cu holograma. Cand mai aveam Dacie, foloseam piese SH, si asa folosite si vechi erau mult mai bune decat cele din magazine, de exemplu, pompa frana cu servofrana, fuzete portfuzete si discuri de frana luasem de pe o masina lovita, si nu am avut nici o problema, calitatea *1, asta dupa ce am luat teapa cu discurile din magazin ovalizate dupa o luna, si butuci descentrati din facere, cu prezoanele care se invarteau cu totul la desfacere, de nu mai puteam da roata jos...asta la piese noi din magazin. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Eeee, ce vremuri!
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
adită |
![]()
|
QUOTE(SSilent @ 17 Nov 2009, 18:32) aha... si presupunand ca ai o caruta din 1986 toamna... de unde faci rost de anumite piese? ca ei sunt obligati sa fabrice doar la ultimul model de berlina, ca inca n-a depasit 10 ani ![]() ma refeream la masina lui din semnatura 2003!!!astea facute toamna....oricum sunt prea coapte sa mai merite piese de origine!cat dsp faptul ca baga magarii in cutii cu holograma e o alta poveste! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se gasesc la piese de import o parte din reperele importante, si culmea, de calitate.
Iar pentru ce nu se gaseste, a dat argon solutia. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(adită @ 18 Nov 2009, 01:36) ma refeream la masina lui din semnatura 2003!!!astea facute toamna....oricum sunt prea coapte sa mai merite piese de origine!cat dsp faptul ca baga magarii in cutii cu holograma e o alta poveste! si astea sunt coapte? (cer scuze proprietarilor pentru ca le folosesc pozele) |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
adită |
![]()
|
cine stie ce or ascunde....in fine poate nu au nimic...nu asta e problema...hai ca deviem de la subiect!initiatorul vrea altceva sa auda nu cum ne contrazicem noi!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
SSilent |
![]()
|
mda ma rog, ideea e ca nu sunt toate "coapte" , si cele care sunt pot fi reparate, cu greu tocmai din cauza problemei eterne cu piesele...
totusi cred ca cea mai buna solutie e sa cumparam inca o dacie pe langa cea pe care o folosim numai pt piese... dar si metoda asta e cu dus-intors |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
bozzo |
![]()
|
Sa va spun faza tare, eu nu am gasit limitator de presiune dublu circuit pentru masina mea decat de la Asam. Si am cautat 2 saptamani in tot Bucurestiu si in Pitesti. Limitator cu simplu circuit am gasit de origine, si modelul asta era pentru daciile destul de vechi.
Nu creau sa va suparati voi proprieteri de dacii mai vechi, nu cred ca adită a spus ca pe o jignire de masinile coapte. Eu ma gandeam ca in topicul asta sa spuneti ce probleme ati intampinat la schimbarea pieselor care nu sunt de origine, si nu numai. Sa ne mai racorim putin si sa aflam intanplari mai funny. 18 Nov 2009, 14:48: ![]() Bucurestiul; vreau (nu creau) This post has been edited by bozzo: 18 Nov 2009, 14:48 |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ca o piesa e in cutie albastra si cu holograma nu inseamna ca e de calitate. Baga astia Asam-uri la greu in cutiile alea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bozzo |
![]()
|
![]() Suntem in Romania, asa ca orice e posibil. |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu, metoda cea mai buna e sa apelati la OPC si chiar daca nu va iau in seama la inceput, dupa ce primesc 123123 reclamatii legate de piesa X se va rezolva problema.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
argon |
![]()
|
disparitia completa si a celor proaste numesti tu rezolvare?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
SSilent |
![]()
|
pei o dacie reconditionata de la A la Z cu piesele astea facute "sub licenta" este egal cu 0 ... ce mi-e o dacie reconditionata in modu asta si ce mi-e o cazatura coapta din 86 toamna? ca e tot aia
|
--------------------
Dacia
1210
1986
|
adită |
![]()
|
![]() This post has been edited by adită: 23 Nov 2009, 17:41 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Daca s-ar face reclamatii nu ar disparea complet piesele, ca doar acele fabrici le fac proaste sau a ) intentionat b ) neintentionat, din cauza muncitorilor. Deci daca e din cauza b ) atunci ar rezolva usor problema, daca e din cauza a ) doar nu s-ar inchide fabrica si sa ramana ei fara "afacere".
Cum credeti ca au mai mult de pierdut, ca vand piese proaste si provoaca disparitia pietei lor de desfacere -ca asta e principalul motiv pentru care lumea renunta la daciile vechi- sau ca ridica putin normele de calitate, pretul unei piese cu 10 lei si au marfa decenta? Mai e si probabilitatea ca piesele proaste sa castige prin faptul ca sunt ieftine, iar cei ce le faceau bune sa nu mai aiba piata. Iar asta tot noi o putem rezolva cu reclamatii, ca doar nu poti convinge posesorii sa cumpere doar piese bune si ceva mai scumpe, din moment ce majoritatea habar nu au ce sa ia, iar mecanicii le recomanda toate prostiile ieftine ce trebuie schimbate odata la x ani. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bozzo |
![]()
|
Ai mare dreptate eXtenSion
![]() Eu m-am invatat minte si pastrez bonul si ambalajul original al pieselor. Am observat pe propria piele ca daca nu mergi sa le dai peste nas ![]() Din pacate multi posesori de Dacia prefera sa cumpere piese cat mai ieftine si de proasta calitate si astfel piesele de calitate, nu se mai vand. Am auzit multi vanzatori care spuneau, cine mai cumpara piese scumpe, oamenii vor Asam ca e ieftin. |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
o dacie cu piese bune=o masina in care ai baza.
nu neaparat marca si pretul fac calitatea;daca sti de unde sa iei poti avea piese la pret de asam si la calitate de brembo. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bozzo |
![]()
|
Daca stii de unde sa iei piese bune, dar daca nu mai gasesti piese bune atunci ce facem nenea ydaniel?
La partea cu preturi se Asam si calitate de brembo, am gasit piese doar la tine ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.4
2007
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Nu exista pentru 13xx piese de uzina ci piese de origine , este o mare diferenta , uzina are contracte cu cativa producatori care produc piese de origine ,printre care si Asam , adica pun sigla dacia-renault pe ele si normal ar trebui sa indeplineasca anumite calitati ceea ce nu prea se intampla.
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:56 |