Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra
![]() ![]() ![]() |
Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra
GIC |
![]()
|
||
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptã bunã nu rãmâne nepedepsitã!
|
|||
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
A mers mama ieri la medicul de familie sa se vaccineze si nu a vrut, ca cica are nu stiu ce probleme de sanatate care ar putea cauza complicatii.
Cica ma asteapta si mine acolo doza, cand vreau sa ma duc. Acum nu stiu, eu nu am facut niciodata nici antigripal normal, dar nici gripa ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Azi ma simt foarte bine. Singuru' "tratament" au fost vreo patru pastile de calciu cu D3 romanesti, de Europharm(asta pana o sa gasesc ce a postat Andrul) si vreo trei de Vitamina C. N-am mai luat nimic altceva, niciun antitermic si vad ca-s ok azi.
Habar n-am ce am avut, probabil n-o fi fost porcina(desi ar fi intresant de facut un test si vazut). Eu ma repet, daca nu doresc sa ma vaccinez nu inseamna ca incerc sa conving pe careva sa faca ca mine. Doar ca trebuie gandita bine o astfel de alegere, fie pro sau contra. Iar comparatiile cu un vaccin gripal banal nu prea-si au locul. Asta e facut destul de repede, si acest lucru nu-i neaparat bun. Cat despre vaccinuri care au cauzat belele de sanatate ani de zile mai tarziu, cred ca-i plin internetu' de exemple, cine vrea sa caute si sa se documenteze sigur gaseste. Asta nu "iese" din organism peste o luna, ori peste un an, complicatii poate cauza si peste doi, trei, patru, cinci, Dumezeu stie. Pe de alta parte inainte sa va ganditi ca o sa muriti daca cumva o sa fiti infectati, ganditi-va ca mare parte din cei infectati au trecut peste boala bine mersi, si acum tin minte prin UK ca-l filmau pe unu' care fusese izolat la domiciliu prin primele "valuri" si care arata absolut normal, zicea ca se simte ok, ia antiviralele prescrise de doctori si gata. Ma indoiesc ca ala a murit. Si mai sunt inca vreo 95% din cei infectati, ca el. Daca nu mai mult.... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Manuel @ 12 Jan 2010, 13:00) L-am facut si eu astazi. Sunt persoane care-si fac anual vaccinul contra gripei sezoniere si n-am auzit de niciun caz de intoxicatie cu mercur, de ce ar fi asta altfel? Simptimele de intoxicatie cu mercur apar deja cand e prea tarziu. Nu e doar alb si negru, e si gri. Pariu pe oricat ca cineva care nu isi face an de an vaccinul are nivele mult mai mici de mercur in organism decat "constiinciosii" care si-l injecteaza direct. |
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
misto poti sa fii high cu mercur
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
V-am citit pe toti si deh, cum e tara si aici, toate parerile.
Personal nu le doresc decat celor care s-au vaccinat sa fie sanatosi si sa nu fie nici un fel de probleme nici peste un sau doi. Cei care nu s-au vaccinat nu le spun sa nu faca dar sa studieze toate sursele. Eu NU am sa fac acest vaccin. |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Nici eu. Mi-e frica de ace.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Rahat. Acele sunt ultima problema.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Ar trebui ca fiecare dintre noi inainte de vaccinare sa se informeze asupra argumentelor pro si contra pe care le detin acest vaccin.
http://sssfinxxx.wordpress.com/2009/11/05/...rcine-reloaded/ |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa ne informam de la o persoana care afirma "nu ma pricep asa bine la chimie" intr-un astfel de context?
![]() UPDATE: "Streinu Cercel: În ultima vreme, în România, virusul AH1N1 a suferit modificãri" http://www.realitatea.net/streinu-cercel--...ari_695112.html This post has been edited by vijelie: 12 Jan 2010, 16:33 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
O STIRE
sa speram ca.. vom trai sa vedem despre ce e vorba.. si vaccinati si nevaccinati... eu ma bucur ca m-am vaccinat.. mereu mi-am dorit sa particip la experimente secrete.. ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
vaccinul antigripal -cel romanesc - este produs la Institutul Cantacuzino. Sunt curios daca medicii de acolo si-au administrat acest vaccin.
|
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
- B-56,46, ***
2002, 2008
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu am auzit (si nu din surse medicale) ca da... cica ei chiar cred in el...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
atunci "e de bine"
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
- B-56,46, ***
2002, 2008
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dupa mine asta e o afacere a companiilor farmaceutice pentru a scoate un profit deloc de negljat si tare mi-e frica ca vaccinurile sint un placebo (poate fi si ser fiziologic) , a bagat un pic de ser si gata vaccinu
din discutiile mele cu un doctor si din cele citite de mine scan0001.jpg ( Size: 2.9mb ) Number of downloads: 307 , din gripa sezoniera au murit mult mai multi , vezi si aviara de acum ceva timp , peste ceva timp poate auzim de gripa ovina sau bovina |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exagerarile si minciunile autoritatilor nu fac decat sa nasca suspiciuni si sa dea apa la moara la toti paranoicii. Anul trecut erau spitalele pline de copii cu tot felul de afectiuni respiratorii, dar aceleasi autoritati se faceau ca ploua.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
skija |
![]()
|
ne pregatesc astia de sfarsitul lumii... Gripa asta e un fel de DEMO.. BETA RELEASE care, normal e mai proasta decat sfarsitul in sine.. ala vine cu SP1... (the end)
sunt curios ce o sa fie prima data? satana, meteoritul, marea boala sau BOC presedinte si Base prim'... Chiar.. vaccin anti-base2/boc4 nu il inventeaza? sa nu ziceti cianura ca nu functioneaza... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
io astept varianta cu cadmiu, cica e mai safe.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
ma gandeam...daca te vacinezi cu un kil de vodca sigur scapi de gripa asta,dar oare capeti un comportament porcin?
|
--------------------
dacia
solenza confort
- B-666-RAI
2004 Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Post-vaccin.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cu vaccin sau fara, tot mori.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
C@talin |
![]()
|
pe mine ma minte constiinta ca sunt zeu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mercurul e pentru a conserva vaccinul, se vede cat de bun e articolul ala.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi derivat de mercur e si pentru anti-tetanos. Oare cati revoltati de pe aici ar refuza un rapel antitetanos dupa o zgarietura cu un cui ruginit?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:06 |