Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra
![]() ![]() ![]() |
Vaccinarea impotriva AH1N1, Pro sau contra
Geox16v |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ce te mai intereseaza ? Daca scapi tu...
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost in dimineata asta pana la Matei Bals, si in curtea spitalului tot poporul venea la vaccinare in grupuri - grupuri, parca veneau la votare
![]() BTW, eu am facut deja vaccinul zilele trecute, prietena mea e medic, am cedat in cele din urma insistentelor ei ![]() |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(Garett @ 9 Jan 2010, 08:38) QUOTE(eXtenSion @ 8 Jan 2010, 23:34) Dintre cei care si-au facut vaccinul marea imensa majoritate nu a patit nimic. Daca vaccinul si gripa sunt facute pentru firmele farmaceutice, iar dozele sunt gata cumparate, ca ma vaccinez si eu ce rau fac?! Decat sa ramana nefolosite, mai bine ma vaccinez si gata. Asa ca nu vad niciun motiv de ce nu ne-am vaccina. -Eu m-am vaccinat- Sorry man da' asta-i de bula! ![]() ![]() ![]() Adica "Ce conteaza ca-s cobai voluntar si ca s-ar putea sa aiba efecte adverse mai rele decat gripa in sine? E gratis? Bring it on!" Jeez! ![]() dar... QUOTE(eXtenSion @ 8 Jan 2010, 23:34) Daca dai quote, da la tot. ![]() Geox16v> Eu nu stiu medicina, dar daca tu ai anticorpi nu inseamna ca distrugi virusul inainte sa se instaleze si sa te imbolnavesti? Iar daca il distrugi il poti cumva purta mai departe? Intreb si eu ca nu stiu.. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 9 Jan 2010, 11:49 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
mie personal mi se pare suspect faptul ca l-au scos asa de repede.
pana acum le trebuia aprox. un an pana sa-l scoata pe piata. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
ce se intampla fratilor, de ce se ingramadesc atatia sa se vaccineze?!
![]() acum nu mai e vrajeala virusu asta? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
A trebuit ca in Romania sa apara stirea ca o persoana cunoscuta a murit vezi doamne de gripa porcina, ups, scuze nu mai e porcina acuma, e doar AH1N1 sau de tip nou, pentru ca populatia sa invadeze centrele unde se poate face aceasta imunizare.
Eu nu resping existenta bolii ci doar a gravitatii acestei afectiuni, pentru ca daca era cu adevarat asa de serioasa si de contagioasa pe cat se spunea ar fi trebuit ca pe plan mondial sa avem pana la momentul actual milioane de persoane decedate. Iar ceea ce vedem la televiziuni in momentul de fata este doar efectul de turma prezent si la specia umana nu doar la animale. Ceea ce se intampla in momentul actual este o reactie overkill. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Totusi, care e dezavantajul ca va vaccinati? Tot nu inteleg... Banii sunt gata platiti, dozele sunt gata comandate, s-au vaccinat destui incat sa stiti ca nu va face nimic rau vaccinul.
Cu ce va ajuta ca nu va vaccinati? |
--------------------
facebook
groups
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Odata cu imunizarea iti baga si o gramada de mizerii, aditivi (cautati relatia dintre autism si vaccinuri pe google de exemplu). Pe de alta parte iti da peste cap sistemul imunitar, indiferent daca iti dai seama tu sau nu.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 9 Jan 2010, 14:13) Eventualele efecte negative apar in timp mai indelungat. Pe de alta parte, ritmul in care cresc numarul deceselor de la o zi la alta, nu poate fi neglijat. Acum jumatate de an avem cate un caz nou de imbolnavire la 1, 2 zile, acum am ajuns la 2, 3 morti pe zi, si cca. 2 cazuri noi de imbolnavire pe ora... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am facut vaccinul (AH1N1) ieri
cu exceptia unei dureri locale de intensitate moderata alte manifestari n-am prezentat postvaccinal ma incadrez intr-o grupa de risc de aceea l-am facut impotriva virozelor sezoniere nu m-am vaccinat niciodata |
--------------------
/
/
/
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Pentru o cat mai corecta informare va atasez aici "cartea de vizita" completa a acestui vaccin! Fiecare trage concluziile si functie de ele se vaccineaza sau nu! Sa aveti sanatate de fier!
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Niste chestii primite,asa...sa va puna pe ganduri!.
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
eXtenSion |
![]()
|
... Astea sunt teorii ale conspiratiei, sustinute de o mana de oameni. In unele locuri scrie ca provoaca unele tampenii, in alte locuri provoaca altceva. Cand e dezvoltat pe celule tumoroase, cand pe animale bolnave, cand pe animale sanatoase.
Intre timp unii chiar mor de gripa porcina si numarul e in crestere. De ce as crede ca majoritatea medicilor si instit. medicale vor sa ma omoare si ca doar cativa oameni imi vor binele? Daca voiau sa ma omoare nu scoteau vaccinul de la bun inceput, iar daca voiau doar sa il vanda faceau o gluma de vaccin, ca si-asa se tot spune ca gripa nu ar fi grava samd. |
--------------------
facebook
groups
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
gravidele se pot vaccina?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
esti cam naiv sa stii..sper sa nu te superi ca iti spun.
nu vrea nimeni sa te omoare..nah..doar sa scoata niste bani dupa urma celor jdemii de milioane de doze de vaccin distribuite de o firma dea lu swarovsky. vaccin care a fost scos dupa 2 luni de teste..in loc sa fie scos dupa ~1an. o fi bun, nu spun nu..dar de ce se feresc sa numeasca acele efecte secundare?..in adevaratul sens al cuvantului. This post has been edited by titiDSN: 9 Jan 2010, 16:19 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Daca cititi cu atentie documentul postat de mine, acesta fiind oarecum oficial, veti vedea ca acest vaccin are destule reactii adverse, unele ajungand pina la soc anafilactic, si pe termen mediu sau lung, nimeni nu poate spune ce urmari poate avea inocularea lui! Sa aveti sanatate de otel!
|
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
pe clasa a 11-a (prin '98) am facut un vaccin antirujeolic (era obligatoriu in licee). am avut niste reactii secundare foarte severe. simptome asemanatoare unai hepatite, numai ca analizele nu confirmau asta. am fost la n medici si doar unul a spus ca ar putea fi de la vaccin. pana la urma am scapt de simptome dar tot am ramas cu sechele. asa ca imi bag pla in vaccinul lor...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Daca cititi cu atentie acest vaccin poate avea aceleasi reactii adverse ca orice alt vaccin.
Nu uitati ca toti sunteti vaccinati cu ceva impotriva vointei voastre de cand sunteti mici. Stiti vreunul daca a-ti patit ceva de la acele vaccinuri?? Eu stiu ca a fost odata un vaccin facut gresit (din cele care se fac in copilarie) undeva prin jurul anilor '60 care a lasat cu sechele grave (cred ca poliomielita) multi oameni (care au acum in jur de 50-50 si ceva de ani). This post has been edited by SilviuB: 9 Jan 2010, 18:10 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
A inceput isteria, la PrimaTv aratau coada care nu se mai termina la Bals.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE Speaking by phone from his office, Bhakdi cited the higher rate of heart problems when 1.4 million U.S. soldiers were vaccinated for smallpox before the 2003 Iraq war. Soldiers who received the vaccine had almost 7.5 times the rate of heart inflammation of nonvaccinated personnel, according to a study by U.S. military medical researchers in 2004 in the American Journal of Epidemiology QUOTE Although these reactions are minor, the leaflet also says four of 253 people studied experienced “severe adverse reactions”. Three of the four were deemed to be unrelated to the vaccine, but one case of hypersensitivity (which can mean anything from an allergic reaction to autoimmune disease) was determined “to be related to vaccination”. That one serious reaction might not sound like a lot, but it actually translates into a rate of 395 cases per 100,000 people. That’s more than 50 times the rate of hospitalization due to H1N1 itself: 7.3 per 100,000 Canadians. sursa |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 8 Jan 2010, 23:34) -Eu m-am vaccinat- QUOTE(eXtenSion @ 9 Jan 2010, 15:56) In unele locuri scrie ca provoaca unele tampenii la tine oricum e irelevant, relax.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 9 Jan 2010, 18:12) Nu ca sunt cinic, ma rog, sunt, dar Toni Tecuceanu le-a facut un mare serviciu, involuntar, "fanilor" gripei porcesti, gen Streinu-Cercel & co. Oamenii au vazut ca a murit cineva relativ cunoscut (eu sincer habar n-aveam cine era) si incep sa intre in panica, fara sa mai stea sa vada in ce circumstante a murit de fapt. This post has been edited by Garett: 9 Jan 2010, 18:44 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
indiferent ce si-au propus cei ce conduc lumea un lucru e cert, ne-au dezbinat iremediabil
de acum totul va fi mai simplu ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu, da' daca tot e gratis...
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce Mihai Viteazu verule? Traian Chioru
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
Ala nu da, ia numai!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, daca-l vedeti pa Kogalniceanu pa strada, dati-i la cap, ca idiotu' se duce la Slobozia si iar ne face safteaua!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Azzuro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 April 05 From: Buc,CT ![]() |
Din ce vad la TV majoritatea persoanelor din cozile formate sunt de varsta a treia (ca sa nu zic mosi si babe).
|
--------------------
Jeep
Renegade
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:17 |