Mircea Sandu-inca un mandat?
![]() ![]() ![]() |
Mircea Sandu-inca un mandat?
b-73-zdv |
![]()
|
||
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|||
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
sandu, sandu, du-te sandu...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu ai scris in topicul de folbal????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai ce treaba are sandu cu fotbalul?
|
--------------------
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
inca un mandat, de acord. da' de arestare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar ma gandeam cand o sa apara si topicul asta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
c treaba are campeonatu nostru cu folbalu..ady.............
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Oamenii din fotbal vorbesc mereu ca exista coruptie, ca nu sunt bani, nu sunt centre de copii si juniori, performantele sunt slabe, conducerea federatiei nu sprijina corect cluburile, comisiile sunt aservite si partinitoare, etc. Dar la vot toti voteaza cu Sandu. De ce? Pentru ca ei u format o lume a lor, cunosc regulile nescrise, li se permit multe smecherii. Un nou presedinte ar putea fi o amenintare pentru ei.
In al doilea rand nu exista un om calumea, credibil care sa candideze. Asa a fost la alegerile prezidentiale din .ro, asa e si la frf. Regulile de functionare ale frf sunt facute tot de frf (statute si regulamente - le urasc). Sunt stat in stat. Eu as propune un amendament prin care resedintele frf, cat de bun o fi, sa nu poata avea decat maxim 2 mandate, ca sa nu se intample cum se intampla acum - a incaput federatoia pe mana unor oameni dubiosi care se acopera reciproc. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io l'as muta pe Base la FRF. cu Boc cu tot, trezorier.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asa ar lua numai Steaua campionatul ca Base e stelist
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
pot accepta pana si asta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
caine!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Sandu si Isarescu nu sunt numiti in functie pe viata?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
si post-mortem
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
PRO Popescu la FRF (Sandu e expirat, au mutat voturile cu 4 luni mai devreme; fara motiv) drept pentru care Gica Popescu nu mai candideaza ca semn de protest; asta ar si schimba fata fotbalului romanesc, overall Popescu e mai cunoscut ca Sandu in lume!
HAGI in locul lui Dragomir; Omul asta plin de mici nu mai e bun pentru LIGA 1; ati mai vazut conducatori de cluburi (cum ar fi Behehecali, Porcea, etc etc) sa stea la pahar si petreceri impreuna?? cu seful unei ligi in care activeaza culmea..2 echipe RIVALE..dar patronii sunt prieteni de sprit ?? si inca ceva pentru cei care sunt "uimiti" de "performanta" lui dan petrescu. dan petrescu? ca antrenor nu e cine stie ce; credeti-ma! E genul de "antrenor" care tipa la jucatori si ii rupe la antrenamente, tactica 0. De altfel, Unirea are sistem 5-4-1, si dau goluri la bulan. Asa au facut pana acuma. Si ala a plecat pentru bani:) |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
- daca cineva crede ca popescu nu mai candideaza numa' ca sa protesteze eu zic ca e fraier. la frf nu se voteaza proiecte si mai stiu io ce, se voteaza pe alte criterii. cum sa te opui "interesului national" de a ajunge sandu vicepreedinte uefa!!! (daca io as fi unul dintre votanti l-as vota pe iacov, e prostan si ala, dar l-as vota numai sa nu mai fie sandu)
- legat de petrescu, cred ca ai dreptate, banuiesc ca asta afost maximul carierei lui |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:37 |