Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
tag21 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(TAW @ 19 Mar 2010, 08:43) Motor vioi, bine "imperechiat" cu cutia in 6 trepte; face fata cu brio atat on- cat si off-road Deci cutia ...QUOTE(TAW @ 19 Mar 2010, 08:43) Izolare fonica mai buna ca la Logan/Sandero Singurele materiale suplimentare sunt niste bureti bagati intre aripa/montant si plansa de bord/parbriz. Asa de bune sunt materialele alea incat sa ajunga la insonorizare buna? Altii pun de 50 de ori mai multe materiale sau monteaza greutati.QUOTE(TAW @ 19 Mar 2010, 08:43) Comanda CV care este precisa, placuta in utilizare si comoda (ca forma si amplasare) Mai precisa decat una pe cabluri si aia existenta? Amplasare, adica tija mai scurta? ![]() QUOTE(TAW @ 19 Mar 2010, 08:43) Tinuta de drum apreciabila, inclusiv pe curbe; comportament neutru HmmmZgomotul de rulare redus (in ciuda anvelopelor late) QUOTE(TAW @ 19 Mar 2010, 08:43) O miscare usoara a capotei fata la trecerea in forta peste denivelari mai pronuntate. Poate era doar o impresie dar mie asa mi s-a parut. Nimic nou, asta face si la Logan/Sandero. Eu capota am mai strans-o din inchidere sa mai scap de zgomotul asta.QUOTE(TAW @ 19 Mar 2010, 08:43) Zgomot la nivelul flansei de amortizor, cand rotile sunt bracate. Se manifesta in teren accidentat si da o senzatie neplacuta. Am zis de mult timp ca "flansa" aia este depasita.QUOTE(TAW @ 19 Mar 2010, 08:43) Zgomot usor de etriere la una dintre masini (3800 km parca). Apare la denivelari mici si dese. Probabil ca in timp se va accentua, in genul celor de la Clio 3. La placute sau la bolturi. Nimic nou, se da cu vaselina din belsug. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
@ IRONIK
Singurele materiale suplimentare sunt niste bureti bagati intre aripa/montant si plansa de bord/parbriz. Asa de bune sunt materialele alea incat sa ajunga la insonorizare buna? Altii pun de 50 de ori mai multe materiale sau monteaza greutati. Da asa este...Nu am zis ca e perfecta, ci doar ca e mai buna; adica au incercat si ei sa mearga inainte...macar putin. Acum e posibil ca zgomotul motorului sa fie mai redus din constructie la 110 CP...Vreau sa vad un 85 CP si benzinarul cum suna... Mai precisa decat una pe cabluri si aia existenta? Amplasare, adica tija mai scurta? :D Da...Mi se pare mai ok decat cea pe cabluri de la JR5...Pozitia e mai la indemana, desi maneta e parca usor mai lunga.. ![]() HmmmNimic nou, asta face si la Logan/Sandero. Eu capota am mai strans-o din inchidere sa mai scap de zgomotul asta. Da...asa face toate...dar aici se vede, pentru ca are o capota mai mare si mai dreapta fata de celelalte modele. ![]() Am zis de mult timp ca "flansa" aia este depasita. Nu e depasita...e o mare mizerie...Poate la Logan nu e mare lucru, dar aici chiar deranjeaza, datorita socurilor mai puternice la care va fi supusa. La placute sau la bolturi. Nimic nou, se da cu vaselina din belsug. SI in anumite cazuri trebuiesc schimbate ghidajele (bolturile)...asa cum e la Clio3 - kit de reparatii ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
@TAW
adica au incercat si ei sa mearga inainte...macar putin Exista diferenta majora de zgomot intre motorul de 65CP si 70CP, dar nu la fel de mare intre 70CP si 85CP. Si nu conteaza doar din faptul ca are schimbator pe tija sau ambreiaj hidraulic care sa nu mai bage zgomotul in habitaclu. Nu e depasita...e o mare mizerie...Poate la Logan nu e mare lucru, dar aici chiar deranjeaza, datorita socurilor mai puternice la care va fi supusa. Deranjant este ca se transmite si socul in habitaclu. Oale, montanti, traversa ... coloana de directie si tablier. PS. Sa ne si umflam in pene, modificarile alea doua cu materialele au fost facute pe forum de mult timp la Logan. La un producator te astepti la mai mult decat la niste amatori care se mai distreaza bricoland ceva. This post has been edited by IRONICK: 19 Mar 2010, 10:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(TAW @ 19 Mar 2010, 09:58) La placute sau la bolturi. Nimic nou, se da cu vaselina din belsug. SI in anumite cazuri trebuiesc schimbate ghidajele (bolturile)... kit de reparatii Doar se atenueaza zgomotul. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
nicku01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 18 March 10 From: Timisoara ![]() |
Am o curiozitate....
Cand/daca o sa apara variante de suspensii mai rigide sau ma rog concepute pentru drumuri mai grele (de tara) macadam sau drumuri cu noroi???? This post has been edited by nicku01: 19 Mar 2010, 12:21 |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
kork |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 August 06 ![]() |
Suspensiile rigide nu sunt pentru drumuri grele.
Confunzi cu puntea rigida, care n-o sa apara nicodata pe Duster. This post has been edited by kork: 19 Mar 2010, 12:27 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
nicku01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 18 March 10 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kork @ 19 Mar 2010, 12:27) Suspensiile rigide nu sunt pentru drumuri grele. Confunzi cu puntea rigida, care n-o sa apara nicodata pe Duster. Nu fac nici o confuzie..... ma refer doar la suspensii mai tapene fata de cele standard ex. filmuletul cu gagicile si alea in desert; dar ceva ''de serie''. |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
kork |
![]()
|
Mai tzapan = mai incomod, mai bumpy, mai putin elastic etc.
Crezi ca ar fi mai bune in teren greu ? This post has been edited by kork: 19 Mar 2010, 12:45 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
nicku01 |
![]()
|
QUOTE(kork @ 19 Mar 2010, 12:45) Cu siguranta da. ![]() EU unul daca se va dovedi ca este relativ fiabila masina voi cauta un astfel de kit Crede-ma stiu ce zic.... This post has been edited by nicku01: 19 Mar 2010, 13:04 |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Din cate stiu eu in off-road nu-ti trebuie suspensii tari , din contra , cred ca trebuie suspensii ceva mai moi , eu cred ca tu te referi la ceva mai robust , mai rezistent , pentru a putea rezista mai bine in timp.
|
--------------------
-
-
-
|
|
kork |
![]()
|
Asta spuneam si eu.
Rigiditate <> rezistenta. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
nicku01 |
![]()
|
QUOTE(CGDBZ @ 19 Mar 2010, 13:08) Din cate stiu eu in off-road nu-ti trebuie suspensii tari , din contra , cred ca trebuie suspensii ceva mai moi , eu cred ca tu te referi la ceva mai robust , mai rezistent , pentru a putea rezista mai bine in timp. Ai dreptate.... pentru concursurile de off road ai nevoie de suspensii speciale. oricum pana nu testam masina ''vorbim discutii''. |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
kork |
![]()
|
Nu cred ca are cineva in minte sa bage Duster in concursuri off-road. Realizezi, nu ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Exceptând gazelele, desigur.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e na si tu acuma,inca nu a zis nimeni ca dusteru face un defender in offroad
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Inteleg eu cam unde bate el , se gandeste ca daca circuli des pe drumuri proaste (de tara , forestiere) sa nu cedeze suspensia , din aceasta cauza el vrea mai rigida ceea ce nu-i tot una cu mai rezistenta plus ca o suspensie rigida pe drumuri proaste te lasa fara rinichi .Rezistenta suspensie o da materialele din care sunt alcatuite componentele suspensiei , constructia componentelor , nu elasticitatea arcurilor .
|
--------------------
-
-
-
|
|
kork |
![]()
|
Ca sa ajungem la un numitor comun: cred ca ar fi interesant sa apara alternative de la terti la suspensia de pe Duster.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
jjauk |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 March 10 ![]() |
Salutări de la Croația. Îmi place foarte Dacia Duster, sper că aceasta va fi de uscat ca o masina super
This post has been edited by jjauk: 19 Mar 2010, 13:48 |
--------------------
dacia
duster
2010
|
|
nicku01 |
![]()
|
|
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
jjauk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 March 10 ![]() |
Nu știu dacă acest lucru este un vehicul destinat pentru transportul rutier în afara de conducere sau care servesc drept SUV-uri
|
--------------------
dacia
duster
2010
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 19 Mar 2010, 14:35) Inteleg eu cam unde bate el , se gandeste ca daca circuli des pe drumuri proaste (de tara , forestiere) sa nu cedeze suspensia , din aceasta cauza el vrea mai rigida ceea ce nu-i tot una cu mai rezistenta plus ca o suspensie rigida pe drumuri proaste te lasa fara rinichi .Rezistenta suspensie o da materialele din care sunt alcatuite componentele suspensiei , constructia componentelor , nu elasticitatea arcurilor . io sunt curios cat de tare se torsioneaza caroseria ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kork |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 19 Mar 2010, 13:51) io sunt curios cat de tare se torsioneaza caroseria La fel ca la Logan, o sa se miste usile la orice denivelare ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
iepure79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 20 February 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 19 Mar 2010, 09:49) Deci cutia ...Singurele materiale suplimentare sunt niste bureti bagati intre aripa/montant si plansa de bord/parbriz. Asa de bune sunt materialele alea incat sa ajunga la insonorizare buna? Altii pun de 50 de ori mai multe materiale sau monteaza greutati.Mai precisa decat una pe cabluri si aia existenta? Amplasare, adica tija mai scurta? ![]() Doamne ce destept e asta ! bine ca ne-ai luninat cu el! Doamne dar fa-l sa lucreze la DACIA sa ne faca masini mai bune noua! Si ia-l in paza definitiv de aici! |
--------------------
dacia
logan
2006 uite s-a flatulat mireasa
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
off:
@iepure Eu zic sa te abtii IRONICK are mai multe contributii pe forumul asta decat ai putea tu sa ai intr-o viata. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
nicolaem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 23 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(voinicel @ 19 Mar 2010, 17:13) off: @iepure Eu zic sa te abtii IRONICK are mai multe contributii pe forumul asta decat ai putea tu sa ai intr-o viata. Care contributii ? A creat ceva, a adus vreo imbunatatire, a tunat ceva asa incat sa contribuie la confort sau performante ? NU, nicidecum, doar a inceput sa arunce cu rahat intr-un produs ce inca nici nu a aparut pe piata. Si mai ales nu imi place de cei ce folosesc cuvinte gen mizerie, gunoi, jeg in legatura cu o masina pe care n-au pus mana niciodata. Daca ma intrebi pe mine gunoaie sunt majoritatea SH aduse te miri de unde si calarite de te miri cine pana au ajuns la 200.000 km dar sunt masini cu personalitate ...DEH !!!! |
--------------------
Dacia
DSN Confort
- B-...
|
|
GBi |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
QUOTE(nicolaem @ 19 Mar 2010, 16:35) Care contributii ? A creat ceva, a adus vreo imbunatatire, a tunat ceva asa incat sa contribuie la confort sau performante ? NU, nicidecum, doar a inceput sa arunce cu rahat intr-un produs ce inca nici nu a aparut pe piata. Si mai ales nu imi place de cei ce folosesc cuvinte gen mizerie, gunoi, jeg in legatura cu o masina pe care n-au pus mana niciodata. Daca ma intrebi pe mine gunoaie sunt majoritatea SH aduse te miri de unde si calarite de te miri cine pana au ajuns la 200.000 km dar sunt masini cu personalitate ...DEH !!!! mai bine citeste si alte posturi ale lui, si dupa sa deschizi tu gura ... sau abtinete ... |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
lungubogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 22 July 08 ![]() |
am o intrebare: sub radio-cd se afla un "ochi" cu un led rosu pe care nu l-am vazut la logan/sandero, stiti cumva ce este?
Attached thumbnail(s) image_2010_03_19_7050015_41_bordul_dacia_duster.jpg ( Size: 71.44k ) Number of downloads: 975 |
--------------------
seat
leon 5F ST 1.2TSI DSG7
2014
- B59GAE
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
@nicolaem
off: Parca nu era voie sa citezi integral ultimul post. ![]() Au inceput frustrarile! ![]() on: Sincer si eu as vrea ozn-uri pe post de masina nationala, insa trebuie sa cadem cu picioarele pe pamant, si sa realizam, ca Duster are si o gramada de parti negative. Ok e frumosa cu un design dragut care, un pic, aduce noul Pajero etc. Insa sunt aspecte mult mai importante si deranjante care conteaza la o masina, iar acele aspecte continua sa fie ignorate de Dacia. Poate ca nu vor sa faca concurenta modelelor Renault si atunci tin masina la un nivel de confort si echipare scazut, poate chiar acele mici retusuri care conteaza ar ridica semnificativ pretul masinii, poate, poate ... In final Duster este o masina convenabila la intretinere. @lungubogdan Sa nu fie butonul de la ESP (nu stiu poate vorbesc prostii ca parca ala e linga selectorul de 4x4) This post has been edited by voinicel: 19 Mar 2010, 16:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:06 |