Noul vehicul de teren Dacia - Duster
![]() ![]() ![]() |
Noul vehicul de teren Dacia - Duster
asgard1955 |
![]()
|
||
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|||
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Dacia trimite zilnic la dealerii din Europa de Vest pana la 300 de SUV-uri Duster.
Buuun, construiesc cca. 250 și exportă max. 300. Mie-mi dă cu minus…Probabil reduc stocul ăla de cca. 1.000 bucăți constituit înainte de lansarea de la Geneva cu care se lăudau atunci, ceea ce le-ar ajunge pentru 20 de zile. Lazăre, ridică-te și umblă! -> Camioanele lui Lazar duc Duster in Europa de Vest. Și un mic versus în familie: Cine intrece in confruntarea Duster – Nissan Qashqai? Ce are in plus un model mai scump cu cateva mii de euro? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
Am gasit un video interesant as zice ... nu este despre Duster, este un Forester diesel aici. Ma intrebam cit din ceea ce poate face un Forester va putea face Dusterul ?!
Uitati-va la momentele urmatoare: minutele 2:44 2:45 ; 3:44 3:38 intre 4:55 - 5:00 ; 5:10 - 5:33 Astea m-au impresionat in mod deosebit ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
kork |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 August 06 ![]() |
Nu prea inteleg eu de ce trebuie sa mearga cu viteza aia pe drumul stricat...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
Michael |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
Pai putin le pasa, ca e masina de drive test. Asta aviz celor ce vor SUV SH. Adica la ce s-ar putea astepta. Calitatile masinii sunt evidente, insa de la momentul 5.26 operatorul a avut "inspiratia" sa ne creeze senzatia ca panta aia pe care urca e mai abrupta decat in realitate
![]() P.S.: Cel mai "tare" a fost insa meseriasul ala cu motocicleta la momentul 0.38 ![]() This post has been edited by Michael: 23 Mar 2010, 11:30 |
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(kork @ 23 Mar 2010, 11:23) Nu prea inteleg eu de ce trebuie sa mearga cu viteza aia pe drumul stricat... Eeee, acum poate o sa se inteleaga si de ce Dusterul trecea cu viteza prin namoale, zapada ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kork |
![]()
|
Marketing.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
nicku01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 18 March 10 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tag21 @ 23 Mar 2010, 10:56) Am gasit un video interesant as zice ... nu este despre Duster, este un Forester diesel aici. Ma intrebam cit din ceea ce poate face un Forester va putea face Dusterul ?! Uitati-va la momentele urmatoare: minutele 2:44 2:45 ; 3:44 3:38 intre 4:55 - 5:00 ; 5:10 - 5:33 Astea m-au impresionat in mod deosebit ![]() off topic: in primul ran duster este alta clasa.... 2. nu putem compara transmisia 4x4 de subaru cu cea de dacia. on topic. nu foarte multe chestii poate sa faca dusterul din ce poate acel subaru... bineinteles conteaza si foarte mult si soferul. ![]() |
--------------------
opel astra G OPC -
Dacia Papuc
2004
|
|
kork |
![]()
|
Eu am senzatia ca poate sa faca. Dar e doar o impresie deocamdata.
This post has been edited by kork: 23 Mar 2010, 12:31 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si cam ce n-ar putea face?
Cu 4x4 lock? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
subaru ala are trasmisie awd simetrica. dusteru
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Prima coborare prin sant, de la 2:44 incolo, o faci si cu loganul, doar ca s-ar putea sa nu mai stea chiar dreapta masina dup-aia
![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
kork |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 23 Mar 2010, 12:41) Citez de pe situl Subaru: Tractiunea integrala simetrica AWD permanenta are avantaje distincte fata de tractiunea pe doua roti (2WD) – in special in viraje.Transmitand puterea la toate cele 4 roti, masina vireaza natural si neutru in directia curbei si evita subvirarea sau supravirarea care produc instabilitate in cazul masinilor cu tractiune pe doua roti (2WD). Care ar fi avantajul mai mare in teren greu ? |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Confort
- b12ujv
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si dusteru face la fel cand e cu o roata in fata.sau asta nu ai vazut ?
da macar la subaru stie sistemu 4w4 sa contracareze pe cand la duster nu stie . avantaju mai mare e ca e permanenta . si nu cand vrea caculatoru .si stie sa trnasmita cuplu independent la fiecare roata ,nu doar fata spate . nu mai compara mere cu pere ![]() This post has been edited by C@talin: 23 Mar 2010, 12:58 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
C@talin, mai uite-te de la momentul 3:55 mai departe, si spune-mi ce stie sa contracareze. Eu zic ca acolo soferul este cel care contracareaza lasand masina sa coboare din inertie, pentru ca roata aia da in gol de nebuna la fiecare accelerare.
N-or fi merele fantastice, dar nici sa credem ca perele sunt de aur... This post has been edited by undemerg: 23 Mar 2010, 13:02 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
C@talin |
![]()
|
si asta iaute cum face la secunda 48
daca nu punea nea giga frana i dadea in gol de rupea ![]() This post has been edited by C@talin: 23 Mar 2010, 13:05 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
asgard1955 |
![]()
|
Avantajul era cel din filmul care a aparut pe site, in cazul in care numai o singura roata pe fata are aderenta poate trimite suficienta putere ca sa deplaseze masina, ceea ce nu se intampla in cazul transmisiei asimetrice si oricum daca panta e prea mare puterea trimisa e insuficienta. La duster din cate vad eu e asimetrica.
This post has been edited by asgard1955: 23 Mar 2010, 13:12 |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
C@talin |
![]()
|
uite ca ai explicat mai bine
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
undemerg |
![]()
|
Asa, perfect, ca mi-era lene sa caut filmul asta. Iar acum uite-te la ce ti-am zis eu, de la 3:55 mai departe: oare nu face si forrester-ul la fel? Iar oprirea rotii este de la franare (vezi balansul)?
As putea zice cu siguranta ca este un comportament identic. Nu intelege de aici ca zic ca sunt similare cele doua masini, doar ca in aceste situatii se comporta la fel. This post has been edited by undemerg: 23 Mar 2010, 13:08 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
C@talin |
![]()
|
ce nu intelegi se invarte aia mai tare da au putere si celelalte,pe cand la duster.se invarte doar aia in aer,restu putere ciuciu .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
undemerg |
![]()
|
Daca era o urcare, nu se misca nici subaru ala nici sa-l tragi cu boi. Acolo este o vale, din care ieseai mai bine doar cu 4x2, tocmai pentru ca roata spate care era in aer nu avea cum sa ia deloc din puterea motorului.
Iar daca vreau sa devin stupid ![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Sistemul simetric AWD Subaru:
Attached thumbnail(s) subaru_awd_simetric.jpg ( Size: 147.66k ) Number of downloads: 834 |
--------------------
Dacia
|
|
C@talin |
![]()
|
da da uite iti arat o poza cu fostu subaru forester ,ca de la cel nou nam detaliu asta.
ceva ce dusteru no sa aiba in veci . oare ce crezi ca tu ca e maneta de langa frana de mana ? asa la un 4x4 adevarat . Attached thumbnail(s) s1.4tuning.ro.htm.jpg ( Size: 118.81k ) Number of downloads: 951 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
Sa nu uitam ca este totusi si un filmulet de marketing ... multi posesori nu vor ajunge poate niciodata sa faca ceea ce face soferul cu masina de drive test in acest video
![]() Pe de alta parte a nu se uita ca Foresterul costa cu 8-9-10k Euro mai mult decit un Duster, nu mai vorbesc de piese de schimb, de manopera, retea de service etc ... Are si Dusterul avantajele lui ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
C@talin |
![]()
|
uite aici a ramas mititelu in namol dar se vede ceva la roti.se invart toate 4 odata . problema aluia ca are gume de vara sau ce dracu are . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Michael |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
Lasand la o parte ca Subaru inseamna AWD de prin anii' 70 (sper sa nu ma insel), Forester-ul ala din film mai are niste mici avantaje: o putere mai mare cu peste 10% si un cuplu motor cu peste 20% (ambele raportate la masa masinii). Plus ca Forester, spre deosebire de Duster, are ceva vechime si este o masina mai bine "legata" pentru off-road. De asemenea, daca luam in calcul ca Subaru nu face economiile pe care le face Dacia cu propriile modele... Asa cum spunea tag21, altele sunt avantajele Duster-ului. Adica raportat la banii care ii dai pe el, eu zic ca se va achita onorabil de sarcinile pentru care a fost gandit.
|
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Gume de vara si probabil si uzate la maxim.
|
--------------------
Dacia
|
|
undemerg |
![]()
|
Dupa cum spuneam, n-am zis ca merele sunt fantastice, doar ca nici perele nu-s de aur.
Clar forrester-ul e superior duster-ului, dar asta nu inseamna ca duster nu ar putea face aproape tot (nu chiar tot) ce face subaru ala in filmul lui tag21. Oricum, deocamdata discutam pe baza unor filme de prezentare, la ambele. Iar duster-ul nu l-a condus nimeni inafara de baiatul ala de-a fost la mall, de pe softpedia ![]() Ca veni vorba de low-cost, manete intre scaune si de solutii "dacia", oare nu se poate pune pe duster un sistem de frana de mana separat pe rotile spate? ![]() This post has been edited by undemerg: 23 Mar 2010, 13:29 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() gen baietii cu passat care vor la munte si nu pot,asa ca-si iau tuareg da porma nu se mai duc la munte sa nu-l murdareasca. si la test drive e logic ca nu te duce pe camp cu el ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(undemerg @ 23 Mar 2010, 13:25) Oricum, deocamdata discutam pe baza unor filme de prezentare, la ambele. Iar duster-ul nu l-a condus nimeni inafara de baiatul ala de-a fost la mall, de pe softpedia Nimeni de unde?![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:46 |