DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Statul care te fura, Cum se poarta statul cu societatile comerciale

ydaniel
post 13 Jan 2010, 18:15
Post #31

Adrenaline junkie!

Group: Members
From: black sea

da suparata si ofuscat e nenea nairam mai mereu:))

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nairam
post 22 Jan 2010, 15:46
Post #32

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

Eu nu sunt suparat/ofuscat dar atunci cand vad o nedreptate taaree ma mai "roade"... Ma mananca in varful degetelor si uite asa incep sa tastez.... Sunt curios ce spune Gheorghe... Andrei Gheorghe despre chestiunile astea ...

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
b76bgaarh
post 22 Jan 2010, 15:49
Post #33

Membru autentic

pai nu e batman acuma????

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
george_scala_2004
post 11 Mar 2010, 15:18
Post #34

Membru autentic

pentru nairam si alti detinatori de firme:

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_b...scale-redus.htm

http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-...sul-doi-ani.htm

masuri mici, dar importante pentru firmele mici, care de-abia isi mai tiriie zilele...

sa speram ca vor fi urmate si de altele cu impact pozitiv mai mare...

--------------------
... ... ...
+
klaus
post 11 Mar 2010, 16:27
Post #35

步步

Group: Moderatori

Da' ceva cu "s-a facut", "s-a redus" etc sau "legea intrata in vigoare" ai?
Ca d-astea cu "se va face", se va reduce", "proiect de lege" e plin guvernul nostru de bok.

PS: pt cine nu stie, bok in turca inseamna kakat.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
george_scala_2004
post 11 Mar 2010, 18:34
Post #36

Membru autentic

stai putin, ca totul se reduce, deocamdata, la statutul de intentie. pina la finalizare...mai pot aparea destule obstacole...

--------------------
... ... ...
+
Arhimede
post 11 Mar 2010, 21:10
Post #37

Membru inferior, lung si tare

E un site care a monitorizat furturile de la buget relatate in diferite ziare.

Suma la care s-a ajuns numai din porcismele publicate e de 3.6 miliarde euro

This post has been edited by Arhimede: 11 Mar 2010, 21:11

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Markos
post 11 Mar 2010, 21:13
Post #38

fost programator

From: Scursurești Vale

întrebare: asta e furt de la buget sau e tocmai opusul - astuparea gaurilor din buget?

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
george_scala_2004
post 11 Mar 2010, 22:01
Post #39

Membru autentic

deturnare de fonduri !

Conform art. 302^1 Cod Penal, schimbarea destinatiei fondurilor banesti sau a resurselor materiale, fara respectarea prevederilor legale, daca fapta a cauzat o perturbare a activitatii economico-financiare sau a produs o paguba unui organ ori unei institutii de stat sau unei alte unitati dintre cele la care se refera art. 145 (vezi Public), se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

Daca aceasta fapta a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.

http://www.rubinian.com/dictionar_detalii.php?id=1721

alo, dna, se aude ? poate intrati si in guvern. o sa aveti niste surprize de proportii...

--------------------
... ... ...
+
variable_dynamics
post 12 Mar 2010, 01:10
Post #40

Membru autentic

QUOTE(george_scala_2004 @ 11 Mar 2010, 22:01)
alo, dna, se aude?
*

S-aude ton de ocupat, fireste! Doar n-oi vrea sa-i deranjezi din "exercitiul functiunii"....
QUOTE(george_scala_2004 @ 11 Mar 2010, 22:01)
poate intrati si in guvern. o sa aveti niste surprize de proportii...
*

Cum sa intre?! Sa-i trezeasca p-aia din somn?!?! Sau sa-i prinda cumva cu calcaiul pe bec? Doamne Pazeste!
Oricum, nu le plac surprizele...

--------------------
EX Dacia Nova GTi 2000
A little less conversation, a little more action.
+
fost membru
post 15 Mar 2010, 12:26
Post #41

membru analfabet

From: clasa I-a

Mai am un SRL micut, nu cine stie ce activitate. Acum in momente de criza am redus la maxim personalul si cheltuielile.........
In urma unui control de la ITM, iesit ok, mi se sugereaza ca trebuie sa fac cursurile de Inspector in Resurse Umane. Ce stiti de asta ? Mentionez, anul trecut tot asa ...mai de mila mai cu sila am facut cursurile de Inspector Protectia Muncii. Oare ce va urma? icon_mrgreen.gif Inspector PSI?
Azi la doua ma duc la curs. huh.gif
Inspectorul Resurse Umane / Referentul Resurse Umane se ocupa in principal cu intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului, organizarea recrutarii si selectiei personalului, intocmirea si gestionarea carnetelor de munca ale personalului angajat, intocmirea dosarului de pensionare, intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat, intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, asigurarilor de somaj si pentru asigurarile de sanatate, oferirea informatiilor privind problemele de personal, precum si administrarea bazei de date de evidenta a personalului utilizand computerul.

This post has been edited by fost membru: 15 Mar 2010, 12:29

--------------------
dacia dacia logan - CT 09 FMB
+
george_scala_2004
post 22 Mar 2010, 15:46
Post #42

Membru autentic

daca senatul are alte prioritati - geoana, de exemplu

Proiectul legii falimentului persoanelor fizice a fost aprobat tacit de Senat. Urmeaza testul Camerei Deputatilor

Proiectul legii falimentului persoanelor fizice a fost aprobat tacit de Senat, dupa ce a primit azivul Comisiei Juridice, urmand sa fie trimis la Camera Deputatilor pentru analiza. Potrivit autorului legii, senatorul Iulian Urban, legea ar avantaja clientii dati afara sau care s-au ales cu salariile micsorate si care nu-si mai pot plati datoriile la banci, sa intre sub protectia Tribunalului. Potrivit lui Urban, bancile nu vor mai putea sa ii execute silit, iar datoriile clientilor vor putea fi reesalonate. "Sper sa treaca si de Camera Deputatilor in aceasta forma, iar faptul ca unii deputati au credite pe care bancile le-ar putea reesalona" sa nu influenteze calitatea votarii", a declarat pentru HotNews.ro, Urban.

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_b...deputatilor.htm

--------------------
... ... ...
+
P-A-C-O
post 11 Nov 2010, 21:45
Post #43

What you see is what you get!

Cum se comorta statul german cu un roman proaspat angajat blink.gif

Cum să nu iubești statul german!
November 10, 2010

Urmează o poveste adevărată, vă rog luați loc și trimiteți toate obiectele ascuțite cât mai departe. Pentru că s-ar putea să aveți instincte de luat câmpii…

Am un prieten care a plecat de curând din țară. În Germania, la o fabrică de proiectare de la Audi (sper să nu mă-nșel, oricum nu asta e relevant). Băiat tânăr, isteț, vorbitor de germană la perfecție, cum se poartă acolo în Sibiu, pe strada noastră. A fost la interviu, a luat job-ul. Salariu: 3000 de euro.

Toate bune și frumoase, doar că birocrația germană nu îi dădea voie firmei respective să-l anagajeze fără acordul Forțelor de Muncă germane sau ceva autoritate din asta șmecheră. Care ce credeți că a zis? Că e de acord să-l angajeze pe românul nostru cu o singură condiție: să îi crească salariul cu 400 euro. Adică, în loc de 3000 să îi dea 3400. Pe motiv că omul e la început de drum, singur printre străini și are nevoie de tot confortul. Nu să se streseze din pricina banilor.

Să vezi și să nu crezi!!! Adică, statul român nu mai știe cum să-și jecmănească cetățeanul, iar statul german nu mai știe cum să-l ajute. Atenție: indiferent de cetățenia lui. România îi jecmănește pe români, Germania îi susține pe români. De fapt, irelevant că-s români. În ambele cazuri.

Oricum, sesizați paradoxul? Și cretinitatea în care ne-nvârtim?

p.s. Una peste alta, mă bucur mult pentru el, căci e un tip care poate pe capul lui și poate multe. Nemții au avut cap să vadă. Românii erau prea ocupați. Oare cu ce…

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
kaspersky
post 11 Nov 2010, 22:18
Post #44

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

ce fraier si ala, sa mearga in germania, pai daca avea studii superioare aici avea un salar minim de 1200, plus daca era si proaspat absolvent mai dadea si statul vreo 8 meleoane la angajator. curat nebun, putea sa-si ia si credit pentru prima casa! fraier dom'ne! nu mai zic servicii: sanatate - gratis, copilai: invatamint gratuit, ptiuuu, cum naiba a putut sa plece acolo?

This post has been edited by kaspersky: 11 Nov 2010, 22:20

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
DragosP
post 12 Nov 2010, 06:29
Post #45

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Cu masina ca nu-i asa departe.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
tribunul
post 12 Nov 2010, 07:45
Post #46

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

S-a ajuns sa se compare Germanica cu Romanica, tara cu cea mai tare economie din Europa si tara cu cea mai slaba economie de pe PAMANT.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
einstein1984
post 6 Dec 2010, 20:00
Post #47

fan Dacia

QUOTE(nairam @ 3 Dec 2010, 10:53)
Masina este a firmei dar firma este a mea deci rezulta ca masina este a mea. Avand in vedere ca firma are chestiuni personale de rezolvat cu masina ei si ca firma este a mea rezulta ca eu am chestiuni personale de rezolvat cu masina. Deci rezulta ca folosesc masina in scop personal chiar daca fac treaba firmei.
Si uite asa rezulta ca ajung pe la 30.000 kilometri anual, poate mai mult avand in vedere ca actuala masina am luat-o in Februarie 2009, suntem in Decembrie 2010 si am deja 60.000 km.
*

Unii din noi platesc impozit pentru banii de benzina si revizii. Firmele nu, ca e cheltuiala, nu profit. Si dupa aia ne miram de ce organele fiscale sunt paranoice.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Richelieu
post 6 Dec 2010, 20:50
Post #48

altă scursură umană

From: Scursureștii de Pădure

Wow, ce descoperire ai facut! Trebuie sa fii geniu sa ajungi la asemenea concluzii. worship.gif

--------------------
0.00 % :((
Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:30
Forum Renault