zgomot de tractor, la peste 50 la ora
![]() ![]() ![]() |
zgomot de tractor, la peste 50 la ora
tixti |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 25 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003, 1,4 MPI, alb Boreal
- BR 06 BOG am masina mica neamuleeee...
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Cu siguranta motorul nu are nimic. Daca ai 80 la ora si o scoti pe liber, motorul e la turatie de relanti, deci zgomotul ar fi trebuit sa dispara.
Tu ai o problema la trenul de rulare. Poate un rulment foarte uzat. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
tuti |
![]()
|
![]() wum, wum Group: Members Posts: 131 Joined: 11 January 10 From: Bucuresti ![]() |
confirm treaba cu rulmentul,
nu se aude mai tare daca virezi in stanga sau dreapta? |
--------------------
Dacia
SRN-Confort
2001
|
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
si la mine la fel se auzea...in orice treapta dupa 2500-2800 ture...problema ?? mi-am atins scutul de multe ori la padure si a facut un mic joc si imi vibra astfel facand un zgomot de iti venea sa te impusti...elicopter eram...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-XX-XXX bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
@j00hn
nu e de la scut ca zice ca si daca o scoate pe liber se aude in continuare |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Si pe liber iti face daca e stramb scutul
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
tixti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 25 September 07 ![]() |
ok, prieteni, macar m-am mai linistit ca motorasul si cutiutza sunt la locul lor. Cand s-o face putina primavar o duc pe o punte sa ma uit pe dedesubt sa vad daca intr-adevar e scutul stramb. E foarte posibil sa fie ce spuneti, pentru ca am mai intrat cu ea in mormane de zapada, am mai ramas suspendat... etc. Nu face la viraje zgomot mai mare decat in mers, deci zgomotul e la fel indiferent de cum circul, stanga dreapta fatza spate.
Maskatu, am mai citit si alte topicuri pe forum, nu e genul meu sa deschid subiecte noi, dar ce gasisem, erau diferite de problema mea. Se facea referire mai mult la uleiuri, aditivi, chestii. La mine era un pic altfel. ![]() This post has been edited by tixti: 20 Jan 2010, 10:04 |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003, 1,4 MPI, alb Boreal
- BR 06 BOG am masina mica neamuleeee...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:42 |