O nelamurire...mare, Vreau sa-mi trec masina pe retro
![]() ![]() ![]() |
O nelamurire...mare, Vreau sa-mi trec masina pe retro
wizkid |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1976/berlina
- vn-01-fgd
|
|||
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Fa o petitie pe www.petitiionline.ro
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
wizkid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1976/berlina
- vn-01-fgd
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Sa cresti mare!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
poate ca acea masina a fost facuta din pasiune
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
- AG 04 TKK Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Mda, interesantă atitudinea domnișoarei Diana (ca să nu vorbim de a celorlalți). Presupun că domnia sa, deoarece este domnișoară și are un citat din stimabilul Nietzsche în semnătură, este o persoană de un bun gust deosebit. Doresc pe această cale să o rog să aibă milă față de noi, cei mai nefericiți în ale bunului gust și să ne ierte că nu avem toți bani să ne întreținem mașinile la nivel de fabrică, ori să le îmbunătățim cu Alcantara cusută la fabrica Ferrari și așa mai departe. Mulțumesc.
Pentru ceilalți miștocari: omul a pus o întrebare. Nu a știut ce și cum. Chiar nu aveți altă treabă pe acasă/pe la muncă decât să luați pe alții în balon pe aici pe forum? This post has been edited by VyRuZ: 31 May 2010, 23:53 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am fost odata la o intalnire organizata de retromobil pt. membrii, am fost cu un amic cu masina lui. Locatia era undeva pe malul lacului Snagov.
Cert este ca nu am socializat cu nimeni, nici nu prea am avut timp, gratarele sfaraiau la greu, berea se incalzea, inghetata se topea, iar apa din lac era asa de calda.... Intalnirea era sponsorizata de .... cineva, nu am platit nimic, amicul ala era membru cotizant. Ce mai tin minte, ca era un imese, sau ce o fi fost ala, iar pe drum ne-am oprit si am incarcat portbagajul cu porumb de copt/fiert. Fiecare isi lauda masima, si-si povesteau ce au mai modificat, reparat, etc. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:54 |