Vrem turometre
![]() ![]() ![]() |
Vrem turometre
clau1300 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 28 November 08 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1979
- bv07eyg opel vectra y20dth
ex. dacia 1300 |
|||
utilizator86 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 15 February 10 ![]() |
salut daca mai turometrul intra te rog pe yahoo mess
shark.myky multumesc This post has been edited by utilizator86: 15 Feb 2010, 21:31 |
--------------------
o batrana din 1982
1300
1982 berlina
- B 51 SMN
|
|
gabriel19 |
![]()
|
![]() ex Dacia 1310 (first love) actual Opel Astra (tunning in progres Group: Members Posts: 96 Joined: 6 February 09 From: PH ( Patria Hotilor ) ![]() |
clau1300- un pret la turometrul tau care ar fi? ma intereseaza pe mine as vrea sa stiu daca se potriveste la 1310 din 89, eventual daca se monteaza greu,cate fire are...
![]() XphaN- o poza iar pretul am inteles ca e undeva la 45 astept oferte ![]() This post has been edited by gabriel19: 16 Feb 2010, 18:44 |
--------------------
ex Dacia
1310,
actual Opel Astra, ex PH 47 BAN, ex DB 08 CAO
- actual PH 46ABI downgrade from 47 to 46
iubirea-i ca o floare...te pisi pe ea si creste mare |
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
Am si eu un turometru , daca este cineva interesat astept PM .
|
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
rusuionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 March 10 ![]() |
Salutare !
Sunt nou peaici si caut un turometru independent cum ar fi cele pt dragster I-mi poate spune cineva de unde pot face rost ??? Attached thumbnail(s) DSCF0951.JPG ( Size: 39.01k ) Number of downloads: 478 |
--------------------
Dacia
1310
1999/11 ani
- BV 06 MMS
|
|
johans |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 13 January 09 ![]() |
Salut,
Un exemplu ar fi aici:autoaccesorii.ro sau digital la Adelaida.ro :http://www.adelaida.ro/product_info.php?cPath=42&products_id=173 Atasez foto ,turometru din dreapta e cel de la adelaida (3000 RPM) Cu stima, This post has been edited by johans: 18 Mar 2010, 20:28 Attached thumbnail(s) turometru.jpg ( Size: 176.54k ) Number of downloads: 508 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Ma baieti, va dau un sfat prietenesc, gratis:
![]() Nici sa nu va treaca prin cap sa cumparati turometrele facute de Adelaida Craiova, caci sunt extrem de proaste la banii pe care-i dati pe ele (pana-n 100RON)! Al meu (89RON) nu mai functioneaza de vreo 2 saptamani si este cumparat in decembrie 2009, adica a functionat aproximativ 10 saptamani iar acum nu mai afiseaza nimic. Nu mai amintesc de intarzierea cu care afiseaza turatia (atunci cand functioneaza); valoarea turatiei de pe display este cea din urma cu 0,8 sec - ceea ce este foarte departe de adevar cand accelerezi in treptele 1,2,3. Totusi, se poate folosi pentru reglarea ralantiului si atunci cand mergi cu viteza constanta sau care variaza putin, dar pentru 90RON asta este mult prea putin. |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
johans |
![]()
|
Salut,
Cand am sa am timp, am sa montez unul din cele doua turometre digitale pe masina..........m-ai facut curios..... ![]() P.S. Verifica tensiunea de alimentare ......poate este un contact imperfect pe placa ....... Cu stima, This post has been edited by johans: 20 Mar 2010, 22:48 Attached thumbnail(s) Picture_008_mod_1.JPG ( Size: 278.03k ) Number of downloads: 489 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Si la mine e la fel. Are o intarziere foarte mare. E bun sa-ti reglezi relantiul si doar cand mergi la drum lung a.i sa ai turatie constanta.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca intereseaza pe cineva am de vanzare turometru Jaeger. Amanunte pentru cei interesati pe pm
|
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(johans @ 20 Mar 2010, 22:54) Salut, Cand am sa am timp, am sa montez unul din cele doua turometre digitale pe masina..........m-ai facut curios..... ![]() P.S. Verifica tensiunea de alimentare ......poate este un contact imperfect pe placa ....... Cu stima, ia zimi si mie pe curenteaza cand merge motoru la sigurantele r6 si r7 sus mai spre stanga in poza ta ? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
johans |
![]()
|
Salut,
Intradevar eu preiau semnalul de pe fisa unei bujii ,cu ajutorul unui cleste special + un montaj electronic (stroboscop) si nu direct de pe bobina de inductie....... P.S. Montajul trebuie inclus intr-o cutie.... Atasez o poza facuta azi: Cu stima, This post has been edited by johans: 2 Apr 2010, 13:52 Attached thumbnail(s) Picture_037.jpg ( Size: 610.64k ) Number of downloads: 377 cutie.jpg ( Size: 192.63k ) Number of downloads: 349 Picture_006.jpg ( Size: 642.15k ) Number of downloads: 152 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2000
|
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Poate ii trebuie cuiva, pentru modificat sau reparat.
Am un ceas de bord, de D 1310, cu toate ceasurile. Toate merg perfect, inclusiv turometrul. Nu merge kilometrajul. Cine-l vrea, discutam pe PM un pret realist, dar modest si al lui sa fie! Attached thumbnail(s) DSCF8728.jpg ( Size: 716.86k ) Number of downloads: 196 |
--------------------
Fiat
Punto
1995
- DJ 10 SEC
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am turometru de la Adelaida si merge destul de bine de vre-o 2 ani. Este drept ca l-a inceput mi-a facut ceva figuri dar si-a revenit. Cind l-am montat initial, imi arata bine, dupa ce am schimbat bobina de inductie cu una made in germany, a inceput sa-mi indice cu 300-500 rpm in plus. De pe forum am aflat ca trebuie sa-i mai pun un condensator pe firul care vine de la bobina si se remediaza probnlema. partial corect. La relanti imi arata exact (testat la I.T.P. cind si pe turometru si pe agregatul omului de la statia indica 750rpm ) dar la drum intins cu luminile aprinse cam face figuri. La 100 km/h imi indica 2300 rpm. In rest e normal sa indicie un pic defazat turatia, este cu afisaz electronic, si se pierd citeva miimi de secunda pina ajunge sa afiseze turatia reala.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
QUOTE In rest e normal sa indicie un pic defazat turatia, este cu afisaz electronic, si se pierd citeva miimi de secunda pina ajunge sa afiseze turatia reala. Nu se pierd cateva miimi (caci atunci ar functiona perfect - omul n-ar sesiza intarzierea), ci cateva zecimi de secunda (5-6-7-8)! |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 03:57 |