recomandare radiocd pt frecventa pe logan?
![]() ![]() ![]() |
recomandare radiocd pt frecventa pe logan?
stefanutz... |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.5DCi 85CP
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
stefanutz... |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Ms dar vreau ceva mai performant cu mai multe optiuni
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu as alege asa ceva, Radio-cd mp3 Alpine CDE-102Ri.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
stefanutz... |
![]()
|
Ai folosit asa ceva??ms
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Scuze pt intarziere dar acum am vazut intrebarea. Nu am folosit asa ceva dar firma este recunoscuta pentru CD playere de calitate iar caracteristicile celui indicat de mine mi se par ok.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
stefanutz... |
![]()
|
Pe mine ma intereseaza mai mult sa se prinda radio bine in bucuresti,si apoi restul
,mai vb ceau |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
fictiv2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 September 04 ![]() |
QUOTE(stefanutz... @ 3 Feb 2010, 14:07) Nu s-a inventat ce ceri tu "radio cd mp3 cu usb pt logan " , asa ca va trebui sa te multumesti cu ce ti-au raspuns colegii, si mai ales sa testezi tu si sa vezi pana la ce nivel de pretentii de-ale tale te opresti. Altfel discutam discutii pe baza unei vorbe proaste aruncate de tine... Concret pot sa-ti spun ca un receptor radio mediu, in combinatie cu niste boxe bune te pot da pe spate, dar si ca un receptor radio foarte bun pe niste boxe mediocre te fac s-o iei la fuga. Sau, pot sa-ti spun ca o anumita statie Yaesu este excelenta, da cu ce te incalzeste, ca are un pret cat Loganu tau???? sau la fel un produs B&O suna demential, da s-au produs 20 bucati?? Sau, daca antifonezi bine bine masina ta, nu o sa-ti mai recunosti scula deja montata pe masina... Asa ca pustiule, intai citeste cate ceva, si apoi te arunci in groapa cu lei de aici - o sa descoperi ca lucrurile sunt complicate rau, si nu o sa mai vrei sa te bagi, si o sa ramai un audiofil mediocru, ca 99,99% din cei de aici( si eu ![]() P.S. Si ce e chestia cu Bucurestiu??? Receptorul daca e bun e bun, daca-l scoti din Bucuresti sa stii ca merge la fel si la Viena; mai iesi si tu din Drumul Taberei ![]() This post has been edited by fictiv2004: 7 Feb 2010, 20:43 |
-------------------- |
|
stefanutz... |
![]()
|
vreau sa fie sters topicul acest va multumesc
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
eu iti pot garanta ca orice blaupunkt se aude decent spre foarte bine, mai ales ca nu ai nevoie de adpatoare sau improvizatii. este un topic despre Blaupunkt melbourne sd48 daca te intereseaza.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:21 |