Test Drive 3 Zile!, dai masina si 3 zile ai orice opel
![]() ![]() ![]() |
Test Drive 3 Zile!, dai masina si 3 zile ai orice opel
ionutz83 |
![]()
|
||
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
2001
- IS
|
|||
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum e clar, la Iasi sunt alte reguli
![]() la mine e si mai nasol , mi-au programat ziua de ridicat masina, zi care din pacate coincide cu o zi de inspectii si controale, asa ca acum trebuie sa sun eu la ei si sa cer o reprogramare ... |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot a intrebat cineva de organizare: eu am vrut sa fac un test-drive cu un Astra Caravan, modelul nou. Ma inscriu frumos pe site, nici un raspuns. Bineee, ma apuc sa dau telefon la dealeri:
- DiBas. Sun, vorbesc cu o doamna, amabila, stia despre ce e vorba in propozitie, din pacate nu aveau Caravan. In final m-am programat tot la ei pentru o Astra normala, mi-au lasat impresia ca sunt cei mai seriosi. - Erebus. Sun, vorbesc cu o domnisoara, aveau o masina, dar lovita. Si nu se putea in weekend, doar in timpul saptamanii si doar o zi. Dupa lungi eforturi in care mi se punea placa cu 'politica firmei', aflu si de ce: in weekend le iau angajatii sa se plimbe cu ele (!) - GTT. Sun, vorbesc cu un nene care imi spune ca 'da, putem sa dam o tura pe autostrada cu masina sa vedeti cum merge'. Programul opel de imprumut al masinii ? Ce-i aia ? No comment. - Union motors. Da, se poate, dar numai in timpul saptamanii si trebuie sa trec eu pe acolo 'pentru o discutie' preliminara. Avand in vedere ca sunt in Otopeni, no thanks. Edit: la doua zile dupa ce mi-am facut programarea pentru weekendul trecut, sunt sunat de doamna de la DiBas, cum ca ma reprogrameaza, ca nu-stiu-ce vedeta din box a vrut masina si vedetele au prioritate..bila neagra pentru firma, doamna a fost profesionista in continuare. Alt edit: pe mine chiar ma intereseaza masina aia, nu vreau sa ma duc la munte cu masina altuia... |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
ionutz83 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
2001
- IS
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ionut, citeste pe pagina anterioara ce am vorbit eu cu cei de la Gold&Platin si mai vorbim cit de draguti sint
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ionutz83 |
![]()
|
QUOTE(paulp @ 7 Apr 2005, 14:04) Cei care nu aveti masina pe firma, nu va mai agitati degeaba. Programul se adreseaza firmelor. Eu m-am inscris, am fost sunat, si cind am discutat mi-au spus ca pentru persoane fizice pot sa fac doar Drive test obisnuit, cu insotitor. Programul este pentru Persoane Juridice. Nino-nino-nino ![]() Pai si eu ce am zis ? ![]() This post has been edited by ionutz83: 11 Apr 2005, 15:36 |
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
2001
- IS
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am fost la AutoGlobus Timisoara, pt. discutia preliminara: imi facusem planificarea pe net pt. un Vectra pe 3 zile incepind din 20 mai. Ei mi-au spus ca nu imi pot lasa masina 3 zile, dar 2 ar fi ok, urmind sa ma sune inainte de 20 mai sa stabilim exact cind.
Mi-au spus de programul lor buy back si s-au oferit sa-mi faca o verificare gratuita la masina in vederea evaluarii! Mi s-a recomandat sa scot tot din masina cind le-o aduc (inclusiv bricheta) ca sa nu fie problema cu eventualele lipsuri. Masina n-o sa circule mai mult de 1-2 km (necesari efectuarii verificarii) |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ionutz83 |
![]()
|
Dar daca tot se discuta despre astia de la Gold&Platin,Iasi, am si eu urmatoarea intrebare:cei care au fost programati pentru test-drive, si care nu sunt din Iasi si care nu sunt persoane juridice, li se lasa masina pe perioada dorita???
|
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
2001
- IS
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce se intimpla cu ele dupa drive-test?
sint vindute ca refurbished sau SH? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ionut, NU.
Pentru persoane fizice, la IASI, faci doar drive test cu insotitor, dar si la asta tre sa te programezi. Oricum, mie mi-au facut o impresie proasta, pentru ca i-am zis, bine vin la drive test, deci pe Stefan in centru. Zice, nuuuu, vii matale vis-a-vis de Metro unde au ei Sericeul.... I-am bagat direct in zona calda si umeda a mamicii lor... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
la Bucuresti e foarte bine si pe persoana fizica. Eu m-am inscris ca persoana, si la fel si un prieten de-al meu, desi aveam masina pe firma. Masina lasata 3 zile.
@costi: da, sunt vandute ca SH. Cei de la DiBas au decenta sa iti spuna ca a fost masina de drive-test, dar altii (Ca de exemplu porche romania) nu...te prinzi tu dupa aia ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
hmm .. faza aia cu angajatii care iau masinile in weeked .. nu stiu ce sa zic dar mie mi-o dau in 15-16 adica vineri si sambata. Sa fie chestia ca am fost printre primii?
![]() frumos m-au sunat din nou sa confirm si acum ma duc pana la ei sa vad care e treaba exact.... ![]() am fost si ATENTIE!!! ![]() avand numere rosii pe masina nu se poate pt mine, oricum din doua zile cat spusesera initial acum era vb de o zi adica de la 09.00 la 17.00 .... si 125 Km (cica initial era vb de 80 Km dar pt ca sediul Union Motors este in Otopeni imi mai dadeau 45 .... darnici ca o pashe! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la ce dealer ai fost ? si cum dracu sa platesti daca masina are CASCO !!!!!
in contractul ala trebuie specificat ca e masina de drive TEST !!! si ca si aia de o TESTEAZA ( ca doar e de drive test) trebuie sa fie asigurati ! X( |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am fost la Union Motors, sunt in Otopeni si am vb cu directorul de vanzari..... care mi-a zis ca astea sunt conditiile citez : "astea sunt riscuri pe care trebuie sa vi le asumati ...."
cat despre masina pe care o lasi la ei, orice ar aparea la ei, defectiuni deterioarari de orice fel sunt direct responsabili (dar asta doar verbal nimic scris ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
verbal sa-si vare undeva vorbele atunci !
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
edyus |
![]()
|
Corect .... dupa entuziasmul initial am ramas cu un gust amar..... chiar daca imi schimb numerele nu mai ma intereseaza in conditiile astea.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
mromantan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 12 January 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(edyus @ 12 Apr 2005, 14:32) Corect .... dupa entuziasmul initial am ramas cu un gust amar..... chiar daca imi schimb numerele nu mai ma intereseaza in conditiile astea. Tocmai am sunat la ei(Opel Ecomax Cluj) ca am un astra pe vineri si mi-au zis ca e full casco masina, si pt furt si pt dauna total si pentru partiala. Cum se poate sa difere de la un oras la altul ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition rosu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
de la dealer la dealer .
sau au vrut atunci sa-l sperie ![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
edyus |
![]()
|
..pai poate mai trec odata pe la ei sa ii intreb
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Io am mai ziiiiss. Cati dealeri, atatea regulamente...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
edyus |
![]()
|
Daca e asa oricum e aiurea ... normal era sa fie o politica comuna impusa de Opel pt toti dealerii nu?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
MariusI |
![]()
|
ia tata contractul si citeste-l bine. Daca in el scrie ca e numai pt angajati asigurata, zi-le sa si-l bage undeva. Daca nu, e in regula
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
edyus |
![]()
|
Mie omu mi-a zis ca s-au facut usoare modificari asupra contractului care e afishat pe site. Cred ca asta ar fii una dintre ele .... poate doar pt ei nu stiu dar asa mi-a zis...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si ca sa confirm cele spuse de edyus, si eu m-am inscris tot la Union Motors si m-a sunat o domnisoara/doamna spunandu-mi acelasi lucru. Ca din cauza inscrierilor prea multe masina nu poate fi luata decat pentru o zi. Despre casco nu am vorbit a ramas sa merg sa discutam la sediul lor.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
edyus |
![]()
|
Ca locatie ... poate iti este de ajutor....cum vii dinspre Ploiesti , pe dreapta, in otopeni imediat dupa Garden Plaza (o cladire mare de sticla
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
MariusI |
![]()
|
Asta e un exemplu perfect de cum o initiativa laudabila se poate strica din pricina ca te lovesti de oamenii locului.
Imi mentin in continuare parerea ca de departe cei de la DiBas au fost cei mai profesionisti in privinta asta. O sa revin cu detalii despre drive-test dupa weekend . Intre timp m-am dat cu un Meriva 1.7 cdti 100 .. ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ridicat Opel Vectra de la DiBas astazi la pranz (trebuia sa o iau la 10 dar am avut treaba). Pot tine masina pana sambata dar din motive personale o voi returna maine pe la 17.30 . Limita de km este de 300, ce depasesti platesti 1 euro pe km. Totul a durat cca. 15 min. pentru completarea actelor , verificarea nr de km (2000 ) .
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
MariusI |
![]()
|
Hehe..vrei sa fii unul dintre cei 3 detinatori de meriva din bucuresti ?
![]() Glumesc..impresiile sunt dupa cum urmeaza: - masina: plastice relativ slabe calitativ (diferenta vizibila fata de vectra), la un moment dat incepusera sa scartaie. Masina avea cca 600km. Vizibilitate redusa din cauza montantilor fata mari si aplecati in fata. Scaunul din dreapta total incomod (era prea sus si nu avea reglare pe verticala). Scaunul soferului, lasat la maxim in jos, era ok. Si am 1m80, nu sunt prea mic ![]() - motorul: zgomotos, turbo lag, pana intra turbina nu prea trage. Dupa ce intra, trage, dar si zgomotul creste proportional cu turatia. Ca performante, sub benzina de 1.8 125CP. Singurul punct forte: consumul, cca 7l/100 in Bucuresti. Totusi, la cat merg eu pe an, as lua cu ochii inchisi motorul de 1.8, e mai ieftin cu cca 1200 Eur. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:29 |