parbriz ciobit
![]() ![]() ![]() |
parbriz ciobit
arg_solenza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|||
dorelus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
Tastează pe Google Expert Auto Detailing s.r.l.
|
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
- is04yyl
2003
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut 2 ciobituri la un service de schimbat geamuri undeva in spatele pro tv-ului (pe bvd. Ferdinand). M-a costat aprox 50 de lei/ciobitura. Una am facut-o acum 2 ani si una acum jumate de an.
Per ansamblu am fost multumit, insa acum vreo luna cand am fost la spalatorie, a zburat o portiune de aprox 2 mm^2 din rasina aia cu care a fost astupata ciobitura cea mai veche. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
- BxxXXX
2006 Laureate Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Am vazut la carrefour sau Real o rasine care se da pe zona unde e ciobitura si cica o repara, asa arata pe ambalaj....
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
la agerservice langa cimitirul eroilor de la pieptanari
|
--------------------
dacia
solenza confort
- B-666-RAI
2004 Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
costinn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 19 February 10 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2006
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
La 140 lei cat e un parbriz nou cu tot cu montaj nu cred ca se merita reparata ciobitura.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
unde e atat atat de ieftin????
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
arg_solenza |
![]()
|
ms mult de tot raman dator de cinste:D
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
cristyjas |
![]()
|
![]() Membru daciot Group: Members Posts: 128 Joined: 27 September 08 From: Bucuresti ![]() |
[quote=cristyjas,7 Feb 2010, 22:29]
Salut,pentru cei care sunteti interesati centrul este pe strada Dr.Constantin Istrati.Daca veniti de pe Trafic Greu faceti stanga pe Str.Dr.Constantin Istrati si este pe partea dreapta pana in intersectia cu Sos.Viilor.Eu am pus din cel cu tenta verzuie 180Ron,montaj gratuit si cam intr-o ora si jumatate a fost gata,au lucrat atent si curat si vad ca totul este bine pana acum. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 2008
-1.5 DCI Ex:Dacia 1300-1973,Dacia 1310 MLS-1989,Dacia Solenza 2004
|
|
expert detailing |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 10 From: Panduri ,Crangasi ![]() |
Salut
Pentru reparatiide parbriz se poate umple acel lacas cu rasina si se stopeaza ciobitura |
--------------------
Dacia
solenza
- b 99 det
2003
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
si eu recomand tot schimbarea parbrizului: am dat vreo 60 de lei, mesterul nu mi-a dat garantie ca era veche ciobitura si adanca, dupa ce a executat lucrarea de afara aproape ca nu se mai vedea, din interior se vedea. dupa un timp (6 luni) pe timp de iarna s-a cam desprins materialul aplicat.
|
--------------------
dacia
solenza
- ct 06 sgy
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 16:07 |