Laptopuri, Ce aveti, ce probleme aveti
![]() ![]() ![]() |
Laptopuri, Ce aveti, ce probleme aveti
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Ia-l pe cel care tine bateria mai mult .
|
--------------------
-
-
-
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Cele mai cioate sunt Asus si HP.
Cele mai bune si mai ieftine sunt Acer. Ever! |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
bune pe dracu'..poate daca le tii numai in vitrina.
This post has been edited by ArtVandelay: 20 Jan 2011, 13:41 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cum amspus am un acer de 3 ani saracu [prin ce a trecut mamir ca mai merge la felca atunci cand era nou.are si windows 7 pe el .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Richeliuca, ce de ,,posturi" mananci intr-una, de parca ai fi ontopica...
Economia de baterie este un concept ecologic, important. Scrie si pe display, baterie complet incarcata, debransati incarcatorul, ... 20 Jan 2011, 15:47: QUOTE(b76bgaarh @ 20 Jan 2011, 13:18) eu am un compac nc 8340 bateria pe wireless sau digi mobil tine cam 1 ora si 15 minute. il incarc doar cand moare bateria, si dupa ce se incarca il scot mereu din priza. laptopul a fost luat sh cu 350 lei. Nou, probabil ca a costat peste 1500 Ron... Este o problema pentru vanzatorii de laptopuri. This post has been edited by rodi: 20 Jan 2011, 15:47 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cred ca rodica trebuie deconectata da...de'.... moderatorii......!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai a plecat liviu si acuma se duce totu de rapa nu vezi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rodi |
![]()
|
O alta problema in folosirea laptopului este supraincalzirea acestuia cand este pus pe pat. Nu se mai raceste corespunzator, datorita astuparii fantelor de racire.
|
--------------------
---
---
---
|
|
Richelieu |
![]()
|
Tu cum te-ai infierbantat asa? Ai racirea defectuoasa?
|
--------------------
0.00
%
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(rodi @ 20 Jan 2011, 23:59) O alta problema in folosirea laptopului este supraincalzirea acestuia cand este pus pe pat. Nu se mai raceste corespunzator, datorita astuparii fantelor de racire. Nu e complicat sa te uiti unde este grila pe unde isi trage aerul, si sa tii laptop-ul in poala in asa fel in cat sa nu obturezi admisia. Sau sa iei o masuta mica (d-aia pe care servesti micul dejun in pat), si ai biroul tau in pat. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(rodi @ 20 Jan 2011, 23:59) O alta problema in folosirea laptopului este supraincalzirea acestuia cand este pus pe pat. Nu se mai raceste corespunzator, datorita astuparii fantelor de racire. S-au inventat coolerele pe usb (standuri) . Recomand! This post has been edited by Maskatu: 22 Jan 2011, 10:07 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
Filipe, sa nu postezi poze cu ce faci tu in pat cu laptopul!
|
--------------------
0.00
%
|
|
l@u |
![]()
|
Cardinale ...vezi ca uni au mancat de seara !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 21 Jan 2011, 13:49) Nu e complicat sa te uiti unde este grila pe unde isi trage aerul, si sa tii laptop-ul in poala in asa fel in cat sa nu obturezi admisia. Sau sa iei o masuta mica (d-aia pe care servesti micul dejun in pat), si ai biroul tau in pat. QUOTE(Maskatu @ 22 Jan 2011, 10:07) Eu am rezolvat problema cu o simpla foaie de carton taiata cu 3 cm mai mare decat conturul laptopului, foaie pe care am pus-o in geanta laptopului. Folosesc acest carton intr-un pat de hotel , de exemplu. |
--------------------
---
---
---
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu te supara, dar tu ai vazut un laptop in viata ta?
Nici daca ar avea 3 grame n-ar tine faza cu cartonul. Acu' pe bune, initial am crezut ca au toti ceva cu tine, dar se pare ca m-am inselat amarnic. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
l@u |
![]()
|
ii da o gaura si o foloseste in loc de gonflabila!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Richelieu |
![]()
|
Rodico, te-a infestat bacteria leptocului.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 27 Jan 2011, 09:24) nu te supara, dar tu ai vazut un laptop in viata ta? Nici daca ar avea 3 grame n-ar tine faza cu cartonul. Acu' pe bune, initial am crezut ca au toti ceva cu tine, dar se pare ca m-am inselat amarnic. De carton multistratificat nu te-ai inselat amarnic, este o solutie simpla si ieftina la tot ce s-a discutat aici, este cel mai indemana , semi-rigid , plan separator intre asternutul flexibil si sasiul laptopului . Ov, avem cinci (5) in familia noastra si nimeni nu foloseste altceva mai complicat caci nu este nevoie, separa bine (? nu crezi, incearca prespan cum facem noi sau kraft multi-strat). dar apropo, poti sa incerci si un plan de plexiglas 9mai scump) sau melamina... Acu pe bune, despre ,,mina" unora din jur... Uite ce scurgeri au mai jos: <span class='edit'>27 Jan 2011, 23:51:</span> QUOTE(l@u @ 27 Jan 2011, 14:37) QUOTE(Richelieu @ 27 Jan 2011, 14:56) ce de posturi aiurea faceti voi in offtopic. This post has been edited by rodi: 28 Jan 2011, 00:54 |
--------------------
---
---
---
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai zis
QUOTE(rodi @ 26 Jan 2011, 22:18) o simpla foaie de carton nu-mi sta in fire sa ma bag aiurea in vorba si sa ma iau de oameni gratuit, dar te rog, nu ma aburi pe fata ![]() acum ca simpla foaie de carton s-a transformat in beton armat cu otel de doispe (metaforic vorbind) nu inseamna ca m-am inselat eu ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si eu am folosit o perioada de timp o bucata de placaj decupata frumos pe dimensiunile laptopului. Aveam o masa cu fata de masa, ceea ce putea afecta racirea. Solutia e simpla, ieftina si buna.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
rodi |
![]()
|
Placaj sau plexiglass este o placa ,,mai grea" decat cartonul si are prostul efect ,,sa taie" geanta laptopului cu muchiile. Important este ca faldurile fetei de masa sau ale asternutului sa nu obtureze zona de aerarare. Pentru acest plan de separare semi-rigid materialul poate fi si linoleum dar este, repet, mai greu decat foaia de carton (si
![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Maaaa e un amarat de laptop ! Decat sa ma incurc cu cartoane, prize "securizate" peste tot, protectii de ecran si tastatura si mai stiu eu ce alte metode de "prelungire a vietii" mai gasesti, mai bine ma lipsesc sau folosesc telefonul pentru documente si internet !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Păi atunci trebuie să găsești la telefon metode de prelungire .... iar în final ajungi să-ți bagi picioarele.
|
--------------------
.
.
.
|
|
rodi |
![]()
|
Puteti sa folositi ce doriti dar in ceea ce priveste valoarea unui laptop pe care il cumperi nou cu 2000 Ron, nu cred ca vreti sa il vindeti in stare cat mai buna dupa o perioada de intrebuintare, pe la vreo ... 3...5 Ron. Il pastrati cat mai mult ca sa va tina...
On: La iarba verde cartonul pe langa ca apara de praf, mai tine si de ... umbra This post has been edited by rodi: 28 Jan 2011, 11:00 |
--------------------
---
---
---
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 28 Jan 2011, 10:48) Păi atunci trebuie să găsești la telefon metode de prelungire .... iar în final ajungi să-ți bagi picioarele. Mai bine ma mut in pestera decat sa car in geanta pentru laptop tot ce cara Rodi ! Si sunt absolut sigur ca mai are si altele pe langa : aparat de masura pentru tensiunea din priza in care urmeaza sa bage "stecher cu protectie contra scurt-circuitului si supra-curentului", vreo 3-4 lavete pentru sters laptopul de praf, mini-aspirator in caz ca scapa vreun fir de praf intre taste, punguta pentru baterie, punguta pentru mouse, punguta pentru incarcator, ceas cu alarma care sa anunte cand s-a incarcat complet bateria sa o scoata din laptop, o rezerva pentru folia de pus intre ecran si tastatura, sapun antibacterian, manusi de unica folosinta, etc. This post has been edited by Shush: 28 Jan 2011, 11:17 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mă, asta a citit și el DUPE net de sfaturi și se pastează acia. Ce draq!
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:28 |