Acte la masina
![]() ![]() ![]() |
Acte la masina
Kristu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
2000
- IF-35-MCD
|
|||
bylexus |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Bine Ai Venit!
1. Actele vanzare-cumparare 2. Iti faci o programare la RAR(Registrul Auto Roman) din judetul tau, la telefon sau chiar la sediu.Daca o faci la telefon dictezi seria de sasiu a masinii si numarul de inmatriculare al autovehicului. 3. Ai nevoie de Certificatul tau Fiscal de la Primaria de care apartii. 4. Faci asigurarea auto obligatorie 6luni/12 luni 5. Mergi la sediul politiei care elibereaza numere de inmatriculare si stai la rand.Inainte de a te pune la rand, roaga pe cineva (la biroul de informatii) sa verifice daca dispui la dosar de toate actele necesare. 6. Dupa 3 ore de stat la coada la "Eliberare Numerare de Inmatriculare" umbli cu ele pe strada, in mana, ajungi acasa.... le stergi frumos cu carpa, te uiti cum is fabricate, eu m-am uitat (si daca au rugina sau nu ![]() In speranta ca ti-am putut fi de ajutor, cam toate aceste drumuri fara combustibil ci doar chitante te va costa in jur la maxim 500 RON, sper sa nu ai probleme cu masina iar pe Certificatul de Inmatriculare care il ai acuma la tine vezi sa scrie in spatele lui la RUBRICA "Instrainat Catre" NUMELE TAU, SI SEMNATURA FOSTULUI PROPRIETAR, DATA DE VANZARE (ca sa nu ai probleme cu Politia in trafic si nici la Eliberare Numere) Chiar nu cred ca am uitat nimic.... Bafta! This post has been edited by bylexus: 27 Jan 2010, 17:08 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Salut.
Trebuie sa te duci la RAR pentru autentificare( verificare serii) dupa care iti faci asigurare,platesti la posta taxa de talon dupa care te duci la politie si te asezi la rand.Daca vrei sa-ti schimbi numerele atunci trebuie sa duci si numerele vechi cu tine.Succes |
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
jews |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 June 07 ![]() |
taxa de talon + taxa de inmatriculare. Certificatul de autenticitate are valabilitate 60 de zile, deci nu taragana ca o iei de la capat!
|
--------------------
Dacia
1310L
1998
- PH-09-BVD
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
nu-ti fa griji de taxe, alea se platesc in acelasi loc... adica tot acolo de unde iti ridici si numerele sau iti depui dosarul. Asta ca sa nu intrebi unde si cum
![]() Certificatul de Autencitate se elibereaza de RAR dupa ce ai fost in "vizita"! |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
SB04AKI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 18 May 08 From: Sibiu/Romania ![]() |
trebuie platit si impozitul la primarie inainte sa o treci pe nume, iti tre chitanta la politie. restu platesti la ghiseu la predarea dosarului.
|
--------------------
Dacia
Logan/1310
2005/2000
- SB 99 OOO
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
exista un topic de inmatriculare masina si la diverse (si cred ca si la legislatie) asta se inchide
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 22:15 |