vitezometru berlina, a desfacut careva ?
![]() ![]() ![]() |
vitezometru berlina, a desfacut careva ?
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Se poate desface doar kilometrajul ala mic ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
asa mi se intampla si mie si si-a revenit dupa ce am apasat de multe ori butonul de reset al kilometrilor intermediari parcursi. sau am tinut apasat mai mult timp, in mers. ceva de genul,nu mai retin.asta se intampla la un opel corsa
|
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
Manel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 October 07 ![]() |
Va salut!
Nici mie nu-mi merge kilometrajul; am Dacia berlina `98, iar tacanitul ala este un tact sonor de o frecventa destul de rara. Oare chiar sa mearga sa tii apasat butonul ala si-si da drumul sau trebuie sa ma resemnez sa-schimb ceasul vitezometrului?! |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- BR 60 CTM
|
|
Lunaticul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 December 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(SJ-03-WEN @ 11 Apr 2005, 18:37) Ca sa nu mai deschid un nou topic, pun si eu o intrebare aici. De ce tremura acul vitezometrului. Adica in loc sa stea pe 80 km/h (de exemplu) el oscileaza rapid intre 88 si 92. Dar nu tot timpul e asa, cateodata sta fix. Are cineva vreo explicatie? Verifica piulita de la cablul de kilometraj (cea de plastic, care fixeaza cablul in ceasul vitezometrului). La mine era slabita, oscila acul si se auzea si un tacanit. |
--------------------
Dacia
1310 L
1996 In orice situatie, ceea ce este cel mai dificil de facut, este, deobicei, ceea ce trebuie facut.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca are un tacanit la o suta de metri, atunci e din contorul partial care s-a uzat si "furca" ce trebuia sa deplaseze rotitele alea pe acolo din 100 in 100 de m efectuati, scapa. Poti sa-l desfaci si sa anulezi contorul respectiv si scapi de zgomot (sau evident sa cumperi alt ceas)
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Freelancer |
![]()
|
Membru avansat Group: Members Posts: 119 Joined: 24 January 06 ![]() |
Daca schimbi cablul de kilometraj ai sanse mari sa scapi de acel tacanit. In cazul meu a functionat. Pretul cablului e de 15 RON.
|
--------------------
DACIA
1310
1994
- B-05-VYK
|
|
ovi_ab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 15 January 07 ![]() |
Salut. Am si eu o problema cu vitezometrul, l-am schimbat cu unul de la dezmembrari pt. ca celalalt vechi nu-m arata cati km parcurg si am dat de altul care imi arata dar nu-m iarata bine viteza.Se poate schimba sistemul de indicare a vitezei de la primul si sa-l pun la al doilea, am incercat sa-l desfac dar am lasat-o balta, am vazut mai sus niste poze dar al meu e din metal si nu pare sa fie ca cel de sus.Aceste 2 vitezometre ce le am acuma sunt identice, am desfacut eu ceva suruburi pe acolo dar le-am pus la loc pt ca nu puteam sa scot tamburii cu cifre.
|
--------------------
Dacia
Berlina
1996 - L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:31 |