Vreau sa-mi schimb scaunele de supapa, In Constanta daca se poate....
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi schimb scaunele de supapa, In Constanta daca se poate....
kaput |
![]()
|
||
![]() membru tuns scurt Group: Members Posts: 113 Joined: 19 April 07 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DACIA
1310/1999 GPL
- CT 56 DSD Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|||
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Ai sa cauti mult si bine, ca nu gasesti, eu unul pot zice ca am incercat.
Ai sa gasesti doar turcesti ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Muttley zicea ceva de scaune de supapa de papuc diesel, insa cred ca trebuie prelucrate pana sa fie montate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
trebuiesc rectificate unghiurile unde calca supapele deoarece difera gradele, asa spunea Muttley. De exemplu daca supapele de dacie au unghiuri de 30 de grade cele de diesel au 45 de grade unde calca supapa.. ceva de genu, astea sunt singurele diferente si bineinteles.. si de material, cele de diesel sunt facute dintr-un material mai dur.
Daca tot ai luat o chiulasa de la dezmembrari si banuiesc ca ai ales una cu scaunele bune si ai ales-o in primul rand dupa acest criteriu si care a mers pe benzina.. acum schimba-i ghidurile, rectifica scaunele, schimba supapele eventual si fa-o pe aceia cu scaunele ei.Du-o la un mecanic priceput in asa ceva si las-o cu scaunele ei.. Si a daca tot spui ca mergi pe gaz.. regleaza culbutorii de pe evacuare mai largi 0.25 sau 0.30 iar admisia 0.20 caci aceia(pe evacuare) se duc daca nu sunt reglati la timp si cat mai largi posibil atat cat sa nu bata tare..si vei vedea ca nu o sa se mai uzeze asa repede.. This post has been edited by panter1: 11 Nov 2009, 20:01 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
tom79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 17 January 10 ![]() |
QUOTE(kaput @ 11 Nov 2009, 08:22) Am cumparat o chiulasa de la dezmembrari si as vrea sa o pregatesc in eventualitatea in care cedeaza psihic asta. Stie cineva prin Constanta unde as putea sa fac operatiunea asta, si eventual daca se gasesc scaune din materiale mai dure, pentru ca masina merge pe GPL in mare parte? in Tomis nord langa INTIM SI PETROM |
--------------------
dacia
1994 berlina
1994 berlina
- ct 94 ela
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:36 |