ce schimb la neon, ?
![]() ![]() ![]() |
ce schimb la neon, ?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
...sau STAREȚELE?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
bai ia stati nene in centralele voastre!
![]() pt singuru de pe aici care stie care e treaba, cum de unde stiu daca are electronic sau nu? trebuie sa schimb toata placa? |
-------------------- fan VAG!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca ai placuta daia electronica trebuie schimbata , dar poate nu face contact in conectori tubul
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
putin superglue nu strica
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
Marisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 5 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Sa lipeasca cu superglue tubul de conectori ? Da este o idee buna, scapa de problema, adica isi cumpara alta lampa.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2008
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
are inauntru o cutie mai mare,dreptunghiulara.
cel mai bine cred ca am sa pun o poza. treaba e ca are f putine ore de functionare,as zice ca sub 50...sau sub 100.... |
-------------------- fan VAG!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De la cutia aia e toata beleaua! Am mai scris p-aici (nu mai tin minte pe unde), aveam o lampa cu neon in baie si facea la fel, ba mai mult, flicarea neonu' ala non-stop. Am schimbat starterul si tot degeaba, pina la urma s-a ars neonu' si ... am cumparat alta lampa.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:00 |