Salam la eurovision?
![]() ![]() ![]() |
Salam la eurovision?
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 20 Jan 2010, 18:03) Ete cum te-ai spart ca fraieru-n ancheta ca dai telefon sa votezi toti ciumideii la Eurovision. La pariu c-ai sunat si la Alege Asia, Big Brother, Nora pentru mama si ca tu esti ala de strica echilibrul perfect la votingul oteveului! ...si eu care voiam sa ma dau mare ca as fi vrut sa sustin romanica...m-ati prins... ![]() Acu, la alege ArSIA, am votat, da la Schimb de nore pentru ma-sa, nu. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 20 Jan 2010, 21:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
1. nu o sa treaca de preselectie, nu o sa-l lase moculozaurul
2. daca o sa ajunga in preselectie, trebuie sa lucreze la atitudinea din scena: - nenea ala cu spalieri in gura, pare ca e la serbarea din clasa a 2a cand te pune invatatoarea sa canti impotriva vointei tale, si tu n-ai nici o tragere de inima si mori de rusine, si pentru a da impresia ca esti ok, ii cauti din priviri pe colegi tai si faci schimb de zambete - de asemenea sa se duca la dentist sa lucreze la fasole, ca e cam vestejita - salam trebuie sa renunte la interpretarea tipic manelista cu suferinta maxima, o expresivitatea a fetei talentoasa. - tanti aia, care in melodie pare sa aiba voce, trebuie sa se imbrace la negru, ca e cam durdulie, si sa nu mai ranjeasca fasolea asa tare - salam sa mai invete engleza - tipul de la pian sa astepte pubertatea, ca are o voce de copil de clasa a 2a - salam sa renunte la pozitiile manelare, adica pozitia aia cu picioarele departate; si la obiceiul de a indica spre artistii colegi, pare ca va spune: si acum fane tambal doamnelor si domnilor, doar eu si tarabana, solo percutia, lupii, ursii, gradina zoologica, sistem turbo si compresor!!!! 3. nu o sa aiba prezenta scenica buna, uitati-va si voi: un manelist, o durdulie de canta prin baruri, un rocker pianist, si un pensionat profesor de muzica pe la cine stie ce dugheana din colt 4. piesa n-are cine stie ce mesaj si versuri, dar am inteles ca nu asta ar fi piesa pentru eurovizion ci ceva asemanator 5. nu o sa-i voteze lumea, pentru ca multi chiar daca piesa e super ok, si le place la nebunie, cand vor auzi ca o canta salam nu vor mai vrea s-o mai asculte vreodata in viata lor. chiar ma gandeam uneori cum ar fi daca s-ar pune niste manelisti sa scoata o piesa beton, din asta pop/dance/house, sub un alt nume, si piesa ar deveni hit, dar nu s-ar sti cine o interpreteaza, ce s-ar intampla cand s-ar afla... nu contest ca anumiti interpreti de manele, chiar au voce, dar nu-i prinde alt gen, sunt mult prea scufundati in cocalarism, ca nu ai cum sa-i asociezi cu alta imagine. bine acum n-or fi ei tenori, dar fata de anumite vedete au voce. This post has been edited by slider2: 20 Jan 2010, 21:54 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Adevarul e ca a cam trecut vremea cand artisti precum Costi, Adrian, Vali Vijelie scoteau piese de exceptie, adevarate manele de calitate, care ridicau sala in picioare la orice petrecere. Multe dintre ele au fost hituri pe vremea cand eram la liceu si la facultate, un bairam fara manele era ca o baie de marmura fara bideu italian.
Iata cateva mostre: ![]() ![]() ![]() Oricum, decat mizeriile cu care ne prezentam in fiecare an, mai degraba manele. Sa fim seriosi, toti suntem manelisti la a treia sticla de vin si cantam "A venit Craciunul, mor dusmanii mei..." (Cafe Deko). |
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mama mama ce a ajuns si forumul asta...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am ascultat manele, mai ascult si acum din cand in cand, dar nu sunt fan inrait. nu imi place orice manea, poate s-o cante si copilul de platina.
intr-adevar a fost o vreme cand erau pe val manelele (din acea perioada doar primul clip pus de laurentiu ar putea fi mentionat, restul nu prea), dar intre timp oricat ar lovi ei cu versurile direct in pipota omului de rand, treaba s-a cam fumat, s-au epuizat textele, subiectele, rimele, si au aparut sute de solisti atrasi de banet. motive pentru care in ultimul timp manelele noi lansate sunt niste lalaituri, si nu prea se pot compara cu cele vechi. de asemenea nici maneaua ca fenomen, nu mai are aceeasi amploare, pana la urma roata se invarte... in acelasi timp nici cele vechi nu sunt niste capodopere, foarte putine fiind scrise de respectivii interpreti, multe fiind melodii din balcani, turcia, india, arabia, cu versuri schimbate sau traduse. repet poate ca unii chiar au voce si ar putea canta foarte bine alt gen, si poate ne-ar puta reprezenta cu succes la eurovision (desi eu n-as vrea sa castigam vreodata acest concurs), dar faptul ca sunt asociati de atatia ani cu imaginea de manelar/cocalar, nu este benefica pentru o eventuala participare la un astfel de concurs. au anumite ticuri (verbale si fizice) specifice genului de muzica pe care il interpreteaza, comportamentul lor, mentalitatea, viziunea despre sine, modul de a vorbi, educatia (inclusiv muzicala, ca sunt multi care canta dupa ureche), sunt capitole la care respectivii cam scartie si din aceasta cauza ne-ar putea mai mult afecta imaginea decat sa ne ajute, chiar daca melodia in sine ar fi buna. raman la parerea ca din ultimii ani melodia care ne-ar fi reprezentat cel mai bine la acest concurs a fost cea a lui moga cu andra si smiley. motivele sunt simple: - la fel ca melodia turceasca, ce a castigat acum cativa ani, linia melodica era inspirata din melodiile populare ale tarii in cauza - era o melodie ritmata, usor de retinut, antrenanta - tema melodiei era una pentru care suntem recunoscuti in toata lumea: Dracula - vocile interpretilor erau printre cele mai bune 20 Jan 2010, 22:31: @laurentiu, skija are dreptate, nu trebuia sa fi pus acele clipuri. poate pe unii nu-i deranjeaza, dar pe altii poate ca da. e dreptul oricarui om sa asculte muzica de care vrea, cum vrea dar in intimitatea lui, deci la el acasa, la el in masina. totusi din bun simt ar trebui ca in cazurile descrise mai sus, sa asculti pentru tine, deci nu cu boxele in blana. eu sunt un meloman inrait, ascult foarte multa muzica la telefon, dar la casti, nu asa direct la boxele lui, si nu pentru ca mi-ar fi rusine cu ce ascult (dance/rap/hip-hop/trance/house), dar poate pe persoana ce sta langa mine in autobuz o deranjeaza. nu te condamn ca asculti manele, nu ma deranjeaza cu nimic, si nici nu am idei fixe despre ascultatorii acestui gen, dar raman la parerea ca sunt bune la petreceri, sau in intimitatea ta. This post has been edited by slider2: 20 Jan 2010, 22:31 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 Jan 2010, 22:08) Sa fim seriosi, toti suntem manelisti la a treia sticla de vin si cantam "A venit Craciunul, mor dusmanii mei..." (Cafe Deko) Pai cine stie ce are vinul ala de il bei tu ...20 Jan 2010, 22:42: QUOTE(skija @ 20 Jan 2010, 22:16) mama mama ce a ajuns si forumul asta... de parca nu erau destui manelisti si cocalari, acum avem si videoclipuri ...![]() This post has been edited by IRONICK: 20 Jan 2010, 22:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 20 Jan 2010, 22:24) eu sunt un meloman inrait, ascult foarte multa muzica la telefon, dar la casti, nu asa direct la boxele lui, si nu pentru ca mi-ar fi rusine cu ce ascult (dance/rap/hip-hop/trance/house) Sa-mi fie cu iertare, dar matale esti ascultator de zgomote, nu meloman. Cand o sa-mi explici ce ai inteles din muzica lui Bach, inseamna ca ai priceput sensul... Pana atunci, Sssalaaam! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 Jan 2010, 22:08) Adevarul e ca a cam trecut vremea cand artisti precum Costi, Adrian, Vali Vijelie scoteau piese de exceptie, adevarate manele de calitate, care ridicau sala in picioare la orice petrecere. Multe dintre ele au fost hituri pe vremea cand eram la liceu si la facultate, un bairam fara manele era ca o baie de marmura fara bideu italian. Oricum, decat mizeriile cu care ne prezentam in fiecare an, mai degraba manele. Sa fim seriosi, toti suntem manelisti la a treia sticla de vin si cantam "A venit Craciunul, mor dusmanii mei..." (Cafe Deko). tu chiar ai fost sincer, nu?.. nu e caterinca ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 20 Jan 2010, 23:06) Sa-mi fie cu iertare, dar matale esti ascultator de zgomote, nu meloman. Cand o sa-mi explici ce ai inteles din muzica lui Bach, inseamna ca ai priceput sensul... am cautat acum pe dex ce inseamna meloman, definitia pe care o stiam eu nu era completa. rectific ascult foarte multa muzica de genul descrisa mai sus, ssssaaalaaam regheton nu prea... foarte rar |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Da' pe asta l-ati vazut ma? ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta suge salamu', clar...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
daca Salam castiga eurovisionul anul asta ,anul viitor trebuie sa-l organizam noi.La Strehaia sau in Sibiu la ,,Palatu'da cupru''?
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Beciule sa nu lesini
![]() asta as vota eu la eurovision... se stieeeeeeeeeeee.... ![]() PS. ochii pe aia cu bluza roz. ![]() This post has been edited by sonykel: 21 Jan 2010, 09:09 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Melodia asta ar cistiga sotto eurovizionu' |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
ahuuu, ahuuuu...
|
--------------------
.
.
.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
frate, da' unde i-ati gasit ?
![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
slider2 |
![]()
|
@george da un search pe youtube cu salam, vijelie, uragan, copilu' de platina, sa vezi cate sunt....
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mama mama, au inceput si astia sa foloseasca Autotune...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Zic unii: "ne facem de ras in Europa daca se duce Salam la Eurovision"
Intrebare: cu ce suntem noi de fala in EUROPA ???? Cu ce va puteti mandri ??? Daca tot ne facem de ras macar sa ne facem de tot ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Inteleg ca va place... Na, mai luati
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
deci castigam eurovisionu, da?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Nu sunt unul din aia sa ii ia in balon pe ascultatorii de manele si nici nu ma revolt plin de superioritate cand aud pe unul ori altul ca asculta manele. Sunt mai mare "dusman" al snobilor decat al ascultatorilor de manele. Nu ascult manele, dar asta nu-i un motiv de lauda si nici de jena. Sper sa nu ajung vreodata sa cred ca sunt superior manelistilor ori alcuiva, de orice conditie sociala, materiala ori educationala o fi el. Evident, nici inferior! Prefer sa gandesc ca pur si simplu suntem diferiti
Si acuma, apropo de manele, sa stiti ca n-ar fi ceva iesit din comun ca in 10-15-20 de ani manelele sa devina un soi de muzica "elitista". Ascultator de jazz fiind, ma gandesc la faptul ca atitudinea fata de manele seamana al naibii de bine cu atitudinea initiala (cam de pe la 1900) fata de jazzul din cluburile din New Orleans, care era vazuta ca muzica "negro" iar ascultatorii ei (albi) ca decazuti moral si social. Hai bre, Laurentiule, chiar asa?... Chiar toti cand beau o iau pe manele?!... Neeeeee. Eu unul nu. Da daca vrei ceva neaos, prefer lautareasca (mai) veche. Ia asculta 'nitale Dona Dumitru Siminica si apoi zi-mi cand e vinul mai bun (era sa zic dulce, da' beau sec): cand asculti o manea ori DDS?... This post has been edited by dacis: 21 Jan 2010, 09:51 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Uite aici tech house Made in Romania
![]() ![]() si ceva mai Comercial ![]() sau sau ceva de genu ![]() Cam cu asa ceva ar trebui sa ne prezentam la Eurovision dar nu are sens atata timp cat la concursul asta se merge pe prietenii si pe interese economice ![]() This post has been edited by ionut.tanase: 21 Jan 2010, 10:13 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
ati innegrit topicu'
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa vii cu house la Eurovision
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:32 |