Idee radio zu
![]() ![]() ![]() |
Idee radio zu
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
este cineva care a castigat in instanta ilegalitatea acestei taxe de drum???
pt taxa de prima inmatriculare exista precedente..dar aici nu am auzit... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Temei legal in instanta ar exista. Taxa este inglobata deja in pretul carburantului.
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ce treaba au legile? Fiecare face ce vrea, parca asa stabilisei...
|
--------------------
.
.
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Te rog sa ma citezi exact, daca am spus asa ceva.
Si te mai rog sa-mi raspunzi la intrebarea de mai sus ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Majoritatea, adica aia multi de-si vad de treaba lor si nu se constituie-n turma prin parcarile din Lehliu, amagiti fiind de doi prostovani care tre' sa vinda publicitate.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Putin mai sus scrie ca nu ma intereseaza ce publicitaturi sunt de vandut si nici ce marketinge este la mijloc. Ma duc sa ma distrez
![]() This post has been edited by TheFastOne: 22 Jan 2010, 15:04 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ai intrebat cine-s "toti" iar eu ti-am raspuns. Daca nu-ntelegi ceea ce citesti...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Inteleg ce-ai scris dar nu inteleg ce sentimente ai vrut sa exprimi
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
FLP |
![]()
|
Eu am renuntat Marty... N-ai cu cine
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
am auzit si eu azi dimineata....hai baieti bagati-va
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
QUOTE(zax @ 22 Jan 2010, 16:15) ![]() TFO, hai sa-ti explic io: tu, neplatind rivigneta, faci ceva ilegal... iar laudandu-te cu asta ne cam faci prosti in fata pe toti astia de o platim ![]() Nu fac prost pe nimeni. Este alegerea fiecaruia sa plateasca sau nu o taxa. Eu prefer sa n-o fac. Am motivele mele si le-am expus mai sus. Si avand in vedere aceste motive consider si ca trebuie sa particip la orice forma de protest impotriva aceste taxe. Daca ma pot si distra cu ocazia asta de ce sa n-o fac. ![]() PS. La ora 6 e plecarea. Revin cu un feedback maine ![]() ![]() This post has been edited by TheFastOne: 22 Jan 2010, 17:23 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 22 Jan 2010, 13:20) Revin cu un feedback maine Dupa cum observi pe topicul asta, nu este nimeni interesat. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TheFastOne |
![]()
|
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nici macar amuzant nu esti.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
au mai promis astia sau aia de la Kiss FM muncitorilor romani care au terminat recent de vopsit turnul Eiffel ca le dau cateva mii de euro daca vopsesc tricolorul Romaniei pe el... au trimis oamenii poze cu "fapta" da' banu' ciuciu.. s-au facut c-au uitat
PS: cea mai adevarata a fost concursu' ala de la Pro FM cu aia de au stat in masina aia 60 de zile parca... la final au ramas 2 persoane si normal ca i-au dat masina care se imputise la fata ca de, e mai "prostuta" iar pe cea noua la pvlarau |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius97fer @ 22 Jan 2010, 10:38) Daniel Buzdugan - Farsa regele Lear sunt inca 3 sau 4 farse la care participa acelasi tip. vocea este identica. mai are cativa prieteni si prietene care mai incarca cateva sute de lei pentru a "juca" in farse. prefer o farsa pe saptamana, una pe bune, naturala si nu alea trucate sau editate. Parerea mea. Pai... eu ascult zilnic Zu, nu-s fan dar de fundal la munca merge... si am observat ca sunt cateva voci care se tot repeta, mai ales cele moldovenesti. M-am prins ca sunt multe naspa cand au incercat sa faca farse in direct si nu le-au iesit. Oricum, lumea asculta Zu pentru ca se dau premii si spera la un mic castig. Daca nu ar fi asta, nustiu cati i-ar asculta. Important e ca nu trec neobservati si asta conteaza la reclama/rating. Despre Magic FM ce sa zic? Am ascultat, mi-a placut... dar, sa ma ierte Dumnezeu, cred ca mai mult de 100 de piese n-au in playlist... si din anii 80+90 ai ce rula pe un post de acest gen. Cand merg cu masina prefer Vibe FM sau ProFm Dance. Despre ideea in sine cu vigneta... cam aiurea. S-ar putea sa-i cam arda pe multi politia, dar fondul este reclama la clubul cu pricina. Bravo patronului de acolo care a avut ideea de anu' trecut sa-i aduca p-astia. Acum e o simpla recidiva. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
prietena mea asculta zu la servici, eu ascult carcotasii dimineata iar in restul zilei stau numai pe europafm. imi plac stirile de la ei.
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:38 |