HIT dupa HIT, Tanar talent no1
![]() ![]() ![]() |
HIT dupa HIT, Tanar talent no1
baranga |
![]()
|
||
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
prefer sa nu dau click
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() 19 Jan 2010, 17:36: nu sti ce pierzi ![]() This post has been edited by ionut81: 19 Jan 2010, 17:36 |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Imi place la 1.48 cand se da "close-up" la ciocate.
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
exact
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Buei, deci va luati de playlistu' din masina mea?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
baranga |
![]()
|
asta il bate la cur pe fernando
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
El e TIZ-ul meu!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Filip tu esti dom'le?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
1. port popular de cocalar este?? dap este, se poate observa camasa cu motive decorative, asortate la pantalonul la dunga, bineinteles camasa rosie cu maneca scurta; apoi ciocatele din dotare, care bineinteles ca nu sunt lustruite. iar la ea se poate observa o asortare cu el, doar ca predominant e rosul, probabil ca regizorul le-a spus sa se asorteze prin inversarea predominantei coloristice, pentru a exemplifica vizual diferentele intre barbat si femeia, intre alfa si omega, cele doua forte care nu pot sa se suporte, dar in acelasi timp nu pot sa existe una fara cealalta, desi faza asta s-a cam fumat, ca au aparut persoanele homosexuale.
bineinteles ca bluza cu gura de vizitare la balcoane (desi nu prea are) si cu vedere la buric este. 2. freza de cocalar este?? bineinteles, suvite blonde, cu breton gelatinos 3. acesorii de cocalar este?? pai logic ca este, pitzipoanca apare aproape in fiecare cadreu. 4. interpretare la sentiment este?? pai a se observa cum sufera el dupa ea (mai degraba zici ca sufera de foame, dar sa zicem ca din cauza ei nu mai mananca, face greva foamei); si cum il dezaproba ea, zambindu-i pasional 5. decor de efect este?? as putea spune ca nu e doar de efect, ci si util, ca la cati boscheti sunt prin jur... 6. voce este?? nu prea, am vazut aurolaci care cantau mai bine, dar la nivelul cocalar este perfect. 7. feeling the rithm este?? pai a se observa talentul cu care se misca solistul, desi eu cred ca-i era frig, tinand cont ca ea are geaca si el doar camasa cu maneca scurta. un singur lucru lipseste, cel de-al optulea, si anume bolidul cu care plimba pitzipoanca, dar nu cred ca i-au dat voie cu ea in parc, ca acum nu-ti mai da voie cu bicicleta in parc. oricum tinand cont ca bifeaza destul de bine la 7 din 8 criterii, rezulta un succes garantat. This post has been edited by slider2: 19 Jan 2010, 18:23 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Fara ciorapi albi... nici un farmec!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Vechi, facea furori pe forum acum 2 ani.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1185554 This post has been edited by AR-18-MOS: 19 Jan 2010, 18:20 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa moara bibi de nu mai pot
![]() ![]() ![]() cuuumm sa ai voce asa fantastica ca nenea ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
What the fuck is this?? Ma dor timpanele ...
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Mi-as permite sa-i fac niste sugestii de versuri, da' nu-mi iese ritmu'... Am pus puncte-puncte si gasiti voi cuvantul potrivit:
Ca ma amagesti Si ma vei inselaaaa Vai de [...] meaaaaa... Atunci cand eu te-am iubiiit Te-ai jucat si m-ai mintit Si-am ramas ca un [...] Ai fost reaaa cu mineee Nu stiam ce-i bineeee Saaaa maaa [...] imi vineeeee Premiu pentru cea mai buna varianta, un album al hartistului... ![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Ce se mai chinuie sa-si traga burta cand se plimba
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
in ambele hituri are aceasi costumatie , cred ca asa si doarme
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Să schimbăm genul muzical dar talentul rămâne din belșug:
Vechi dar bun Refrenul rămâne pe creier. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
rechinu?asta este yeti...cred ca e frate-su lu'nikita
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
numa invidiosi frate pe aicea!!! stiti voi ce-i aia talent si feeling artistic! va e ciuda ca nu aveti valoarea lor!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Mai tare ca salam
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:57 |