Retrocedarea terenurilor
![]() ![]() ![]() |
Retrocedarea terenurilor
daciaclub-Mihai |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 03 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina I can't sleep...im afraid of clowns
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ohohooooo!
Sa vezi matale actiuni la societati agricole.... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Spune-mi nr legii/ordonantei/ordin/ sau dreaq s-o ia ce-o fi, si iti dau aici textul ei.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
legea 10 din 2001, nu m-am lovit de ea, dar asa am auzit ca ar fi.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
QUOTE(johnsws @ 5 Apr 2005, 08:24) Rog moderatorii sa-mi spuna daca pot posta tot continutul legii, fiind destul de mare, sau necesitatea postarii in alta parte. Multumesc! Intre timp am facut-o si pdf - 1.28 mega... This post has been edited by PriesT: 5 Apr 2005, 08:44 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru legi exista site-uri publice de unde se pot lua fara pb, nu e necesara si nici binevenita postarea aici.
O cautare pe google va rezolva problema, daca nu o plimbare la www.cdep.ro sau la http://juridic.kappa.ro/ |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daciaclub-Mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 03 From: Constanta ![]() |
art 12 aliniatu 4:"Masurile reparatorii prin echivalent pentru situatiile prevazute la alin. (2) se stabilesc prin acordarea de titluri de valoare nominala folosite exclusiv in procesul de privatizare sau in actiuni la societati comerciale tranzactionate pe piata de capital, IN FUNCTIE DE OPTIUNEA PERSOANEI INDREPTATITE." Din cate inteleg eu adica in functie de ce doreste beneficiarul nu?
|
--------------------
Dacia
berlina I can't sleep...im afraid of clowns
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:33 |