pe ce gip ati arunca banii?, adica o caruta 4x4
![]() ![]() ![]() |
pe ce gip ati arunca banii?, adica o caruta 4x4
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru 4 persoane sau mai multe, exclus 2 usi... (parerea mea)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
visule depinde cum arata cele 4 persoane...
daca sunt de dimensiunea initiatorului...si o lada niva ajunge.... ca sa nu zic de un jimny... sau vitara cu 3 usi... This post has been edited by b76bgaarh: 24 Jan 2010, 22:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 24 Jan 2010, 21:30) cataline... daca mai zici ca o masina are reductor..asa dupa ureche... vin si te bat.... unde ai vazut tu reductor pe freelander...... e corect ca nu are butonu de low high ratio ca range roveru dar totusi are terain response . si uite in video osta ce face ![]() http://www.landrover.ro/ro/ro/Vehicles/Fre...ogie_conducere@ This post has been edited by C@talin: 24 Jan 2010, 22:12 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
stiu ce face....
dar aratami raportul ala de demultiplicare scurt.....si mai vorbim... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu e
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
hi hi hi
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
v-ati lovit la cap!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE Snorkelul nu pre i-ti trebuie la drumurile noastre; este pentru locuri cu praf mult ca sa traga aer de mai sus unde este mai putin praf. nu e deloc praf sus e doar jos ![]() ![]() ![]() sa-i zica si lui cineva ca admisia aia pusa sus pe stalp e ptr apa nu praf ![]() This post has been edited by C@talin: 24 Jan 2010, 22:51 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E ca periscopu de la submarine, il scot aia sa mai traga o gura de aer curat.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
te dreaq
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
grecule
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Jan 2010, 21:42) La capitolul intretinere, daca vrei sa faci o treaba corespunzatoare, trebuie sa scoti cateva mii bune de euro din buzunar. Asta nu e un sport ieftin si ar trebui apelat la cei mai priceputi in domeniu pe care-i gasesti pe forumurile dedicate. Multumesc pentru post... foarte util, mi-am facut o idee de ansamblu, suficient cat sa nu mai bajbai intre modele. Ramane sa vad cam ce inseamna intretinerea periodica - schimb ulei, reparatii pivoti, bucsi si nu in ultimul rand taxe (impozit, rca, rovigneta) lista, din punctul meu de vedere ar fi: - patrol sau landcruiser - imi plac mult dar dupa ce trag linia ma tem ca o sa iasa cam scump - hilux sau L200 (am cam balit azi langa una) - avand in vedere ca sunt utilitare s-ar putea sa ma scot un pic cu impozitul si in plus s-ar putea dovedi utile si in alte activitati decat distractia. Totusi, daca am inteles bine astea n-au punti rigide ceea ce creeaza o cheltuiala in plus pe partea cu intretinerea. - samurai sau jimny - solutia cea mai ieftina; renunt la ideea cortului deasupra, pun lada pentru bagaje si iau un caine cu mine impotriva lu' ursu' ![]() totusi, parerile sunt in continuare binevenite avand in vedere datele initiale: masina 4x4 intr-un buget rezonabil pentru cineva care nu e totusi abonat la contracte cu statu', sa fie fiabila iar reparatiile sa coste putin avand in vedere conditiile de exploatare 70% in teren accidentat, dar sa ofere si un oarecare confort minimal in conditii de sosea. Ca dotari speciale n-as vrea sa-i pun altceva decat cauciucuri, snorkle si troliu iar cu astea si restul dotarilor native ar trebui sa se poata scoate singurica din eventualele situatii neplacute inopinate (nu o sa le caut cu lumanarea dar totusi nu ma plimb in sufragerie). Nu am de gand sa practic sportul asta ca extrem dar asta insemna ca de cele mai multe ori va fi singura masina din zona. This post has been edited by zax: 25 Jan 2010, 00:36 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Jan 2010, 22:42) La aceasta clasa mai mentionez Suzuki cu reprezentantii sai, Samurai si Jimny. Samuraiul preparat corespunzator da clasa multor off-roadere mai mari, iar Jimny are avantajul suspensiei pe arcuri elicoidale. Motorul mic de 1.3 litri face din Jimny o masina de mers la munca zi de zi si un off-roader veritabil in weekend. Cine rade de Samurai sau de Jimny chiar nu merita atentia mea la capitolul off-road. Adaug ceva la postul lui vis-a-vis: o cunostinta pasionata de off-road are un Suzuki Jimny, motor de 1.3. Consumul pe sosea nu scade sub 13%, prin oras ceva de genul 16-17%. Omul e foarte multumit de ea in off-road (stiu ca a modificat multe pe dedesubt). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
datii la min 2 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
Atata off-road poate porcaria aia?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ia d-acilea...
This post has been edited by vis-a-vis: 25 Jan 2010, 23:25 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.244 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ia daca tot sunt eu cu Opelu : opel Monterey adica Isuzu trooper. E mai misto decat Opel Frontera da posibilitatea sa gasesti unul in stare buna este zero...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mai as zice ceva...
La off-roadere ca si la motociclete de altfel, e bine sa se aleaga un model cautat (mai ales in tara respectiva), recunoscut pentru fiabilitate si pt care e dezvoltata piata after-market. Se gasesc piese mai usor pentru ele, importatorii aduc mai repede pt un model des intalnit si nci piata SH nu-i de neglijat. Multi upgradeaza masinile astea iar piesele standard le vand si sunt de obicei in stare foarte buna. Chiar daca un model rar este mai ieftin la achizitionare, pe urma e greu de intretinut. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.244 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
corect mergand pe ideea ta poate sa isi ia linistit Tuareg...piese gaseste peste tot.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Unde plm am scris eu ca Touaregul e masina de teren?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
hai sa dau up...
pe taicamiu la lovit o idee asa de batranete... vrea sa isi ia o masina de teren mica. suzuki samurai, jimny, ignis sau lada niva. ce recomandati? sa fie luata de aici sau de afara? (daca o iau de aici prefer sa dau meganu la schimb) ce probleme sunt cunoscute la ele? care din ele au forumuri sau pagini dedicate cu informatii f la obiect? si alte de astea... This post has been edited by b76bgaarh: 24 Nov 2010, 13:38 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Lada Niva categoric, eu inca tanjesc la una.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
C@talin |
![]()
|
forum de 4x4 e club4x4.Acolo se vorbeste de orice masina cu inclinatii de offroad.
![]() io zic Rangee ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
Suzuk Jimny 1.3. Are punte rigida si pe fata, se fabrica... exista piese. E cam scump, dar cica e bun. Eu pe modelul asta as merge.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:31 |