o mica problema, logan 1.6
![]() ![]() ![]() |
o mica problema, logan 1.6
claudiu3108 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 21 February 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2018 1.3 TCe 140CP Business
- DJ 20 RBM
|
|||
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
Motorasul pas cu pas, senzorul de turatie, combustibilul prost...
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
diag |
![]()
|
Membru simplu Group: Members Posts: 133 Joined: 22 November 09 ![]() |
Daca la relanti se simte trepidatii usoare in interiorul masinii cu o usoara scadere a turatiei, posibil ca un cilindru motor sa nu functioneze corect.Asta poate fi din mai multe cauze.Bujie,fisa bujie,bobina inductie.comanda bobinei de inductie,compresie necorespunzatoare in careva cilindru,injector, injectoare cu probleme,sau partea de comanda a acestora,presiune de benzina necorespunzatoare in rampa de injectie,etc.
Necesar niste teste,mecanice,electrice si de alimentare cu combustibil.Cam multe (si nu toate),dar posibil una din ele. |
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
claudiu3108 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 21 February 08 From: Craiova ![]() |
aham. deci control tester. mai intai sa incerc cu schimbarea bujiilor? si eu m-am gandit la varianta asta.
|
--------------------
Renault
Megane
- DJ 20 RBM
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
sau varianta cea ma plauzibila ca asa fac toate!este o problema des intalnita!am fost la test cu ea si nimic anormal!mecanicul mi-a zis ca nu ar trebuii sa am pretentii asa mari sa stea lipit acul
![]() daca gasesti tu vreo solutie as fi recunoscator daca m-ai anunta ![]() This post has been edited by adită: 4 Feb 2010, 16:14 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
claudiu3108 |
![]()
|
si la mine e la fel adita. benzina, nu stiu, eu alim numai de la mol. o sa incerc cu bujiile. am mai inteles ca periodic tre sa faci niste ture cu ea in turatii ridicate, chiar accelerari in " blana " in trepte mici pentru a evecua gazele din catalizator. aceste accelerari urmand a fi urmate de lasari ale motorului sa decelereze de la sine. in fine. daca rez ceva postez
|
--------------------
Renault
Megane
- DJ 20 RBM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:15 |