Rabla 2010, Tot ce inseamna programul rabla
![]() ![]() ![]() |
Rabla 2010, Tot ce inseamna programul rabla
nemo2006 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 September 06 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|||
barbutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 22 May 07 From: pitesti ![]() |
am trecut azi pe la proremat bascov si mi -sa parut ca se merge mai repede treaba.asa ca,luni ma prezint la ei cu masina.
din cate am inteles,le las masina in maxim 20 minute,le las si actele si ma cheama ei in 2-3 zile si imi dau bonul valoric si certificatul de distrugere. in poza sunt actele care trebuie sa le ai cand duci masina. Attached thumbnail(s) Photo0938.jpg ( Size: 710.14k ) Number of downloads: 1516 |
--------------------
Renault
megane
2010
|
|
sebibv |
![]()
|
Sustinator al industriei romanesti! Group: Members Posts: 134 Joined: 16 August 09 ![]() |
Eu mi-am depus actele la dealer.
Cica trebuie sa le ia cineva, sa le duca la bucuresti, sa fie validate si apoi platesc masina! Sa vedem cat dureaza! |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
nemo2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 September 06 From: Braila ![]() |
Sunt si eu in aceeasi situatie,sper sa nu dureze mult....
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
sebibv |
![]()
|
Sustinator al industriei romanesti! Group: Members Posts: 134 Joined: 16 August 09 ![]() |
tie ce ti-au zis?
Eu am sunat la nesimtitii astia de la dacia si i-am intrebat daca au idee cat dureaza. Mi-au promis ca ma suna azi...si m-au tot sunat...VC e de rahat. Borbely a spus că l-au surprins datele pe care le-a primit referitoare la programul "Rabla", precizând că, într-o săptămână, de când a fost lansat programul, s-au eliberat către Remat-uri 26.800 de vouchere și s-au predat 10.000 de mașini. "Peste 1.300 de mașini zilnic sau și mai mult, că nu au fost toate zile lucrătoare, deci 2.000 de mașini zilnic, adică o treime din mașinile care au fost predate tot anul trecut. Iată ce înseamnă să ai un program care este atractiv, care îi interesează pe oameni, care a fost și comunicat din timp, pentru că altfel nu veneau 10.000 de oameni într-o săptămână, dacă nu știau ce să facă. Eu sunt convins că va fi un program de succes", a spus Borbely. Asta inseamna ca e bataie.... This post has been edited by sebibv: 26 Feb 2010, 20:27 |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Sincer, nu vad ce treaba are Vocea Clientului cu timpul scurs pana la validarea actelor depuse pentru programul "rabla" de catre AFM...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
sebibv |
![]()
|
In calitate de producator, cred ca qare dreptul la informare, adica, cred ca cei de la AFM ar trebui sa le spuna cam care ar fi termenul mediu estimat pentru verificarea unui lot de tichete...
Dar nu cred ca i-a dus capul atat de departe! |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
nemo2006 |
![]()
|
daca au un singur functionar la afm care le valideaza e clar....
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(sebibv @ 26 Feb 2010, 21:26) tie ce ti-au zis? Eu am sunat la nesimtitii astia de la dacia si i-am intrebat daca au idee cat dureaza. Mi-au promis ca ma suna azi...si m-au tot sunat...VC e de rahat. [i]Borbely a spus că l-au surprins datele pe care le-a primit referitoare la programul "Rabla", precizând că, într-o săptămână, de când a fost lansat programul, s-au eliberat către Remat-uri 26.800 de vouchere și s-au predat 10.000 de mașini. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sebibv |
![]()
|
Ce nu ai inteles?
Scrie clar ca s-au eliberat CATRE REMAT-uri 26.000. Catre fiecare REMAT se eliberase cate 100 de tichete inainte de inceperea programului....adica REMAT-urile nu le-au distribuit pe toate. E corecta informatia dpdv logic. This post has been edited by sebibv: 27 Feb 2010, 08:27 |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
nemo2006 |
![]()
|
A primit cineva confirmarea de la AFM,sau daca a fost chemat de dealer sa plateasca diferenta de bani?
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
patrick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 10 April 06 ![]() |
Salut,
Am dat si eu vineri spre confirmare 3 vouchere. Durata spusa de dealer este de apoximativ 5 zile lucratoare pana la confirmare. Astept telefonul lor. Aceasta confirmare de la afm mi se pare o prostie, practic daca dealurul a verificat voucherele ce se mai poate gasi? In fine asteptam. Pentru cei care tot intreaba .. nu se cere CI legalizata .. doar copie. O CI legalizata = un buletin. Deci trebuie sa fii nebun sa ii dai cuiva o legalizare la buletin. Unii notari nici nu vor sa legalizeze asa ceva. |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1,6 16 V Megane II - 1,6 16 V 115+5 CP Mandru fost proprietar al unui Renault Megane II
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
nemo2006 |
![]()
|
Mie asa mi-au spus de la Apan (Braila) ca trebuie copii legalizate CI,cand am fost la notar nu mi-au spus nimic , doar atat : ca stiu despre ce este vorba si ca au mai fost si altii inaintea mea si au facut aceleasi copii...
Mai este cineva care a facut copii legalizate si dupa CI? Aaaa.....la notar m-a pus sa specific ptr. ce i-mi folosesc copiile. This post has been edited by nemo2006: 1 Mar 2010, 14:49 |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
sebibv |
![]()
|
5 zile lucratoare?
Ar fi superb. Ar insemna ca pe vineri sa am si eu un raspuns la sf saptamanii sau in cel mai rau caz saptamana viitoare. Totusi, daca programul a inceput de o saptamana si ceva...adica de pe 18 parca, nu trebuia ca macar o persoana sa aiba acordul AFM? Nu e nimic la ei pe site... |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
patrick |
![]()
|
5 zile ar fi .. dar nu e sigur nimic. Oricum avand in vedere ca suntem la inceput si am fost printre primii.. ar trebui sa mearga repede.
Legat de CI legalizate.. cred ca depinde si de dealer. La VW la inceput era nevoie apoi au spus ca nu mai este nevoie. Ar fi culmea sa nu accepte voucherele ca nu sunt legalizate copiile. Sincer oamenii care vand voucher + copie legalizata la CI nu sunt cu capul pe umeri. O CI legalizata = CI .. deci eu nu as da asa ceva pe mana nimanui. Si pe site-ul afm ce ar trebui sa apara? Ce vouchere au fost aprobate sau ce? Si cum vor fi aranjate .. ? dupa nr de voucher sau ce? This post has been edited by patrick: 1 Mar 2010, 18:31 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1,6 16 V Megane II - 1,6 16 V 115+5 CP Mandru fost proprietar al unui Renault Megane II
|
|
nemo2006 |
![]()
|
Am crezut ca nu am inteles eu bine,am iesit pe afara si am intrebat vecini cu rable date la casare,la fel stiau si ei,au deja copii legalizate CI facute.Parerea mea e ca un notar trebuia sa stie mai bine,nu cred ca si-ar pierde painea numai ptr. a lua 4 lei ptr. o copie legalizata... Referitor la tichete, nu inteleg dc trebuie verificate in 2 locuri,la dealer si la AFM.Asta ptr. pierdere de timp,poate nu au interes sa vanda masini,sau poate nu au incredere in fondul de mediu , nu stiu ce sa zic... |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(nemo2006 @ 26 Feb 2010, 09:31) -remat(proprietarul rablei sau procura de la notar); -notar:copii legalizate carte de identitate proprietar rabla,taloane si cert de distrugere; -un birou acte auto unde vi se face dosarul de radiere; -financiar:plata impozit; -politie:aici i-ti opreste talonul ,cartea si cert. de distrugere;i-ti da cert. de radiere; -cu toate actele te duci la dealer Astea sunt actele ptr. fiecare vaucer in parte.Mai trebuie ptr. dosar o copie legalizata de pe carte identitate a celui ce cumpara auto nou si dovada ca a dat avansul de 2000 lei(in cazul Dacia) Eu am parcurs toate aceste etape si acum astept sa valideze cele 3 vaucere...Multa bafta tuturor!!!!! la Remat ti-au oprit doar copiile ? ti-au dat actele originale inapoi !? la Notar nu cumva :copie legalizata Carte Identitate Autoturism ? |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
nemo2006 |
![]()
|
la remat nu au trebuit copii legalizate
la notar asa a solicitat dealerul : copii legalizate CIV,talon,cert de distrugere si CI(carte de identitate) am inteles ca alti dealeri au cerut doar copii simple de pe CI |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
sebibv |
![]()
|
Ce primii fratilor?
10.000 de tichete....voi stiti ce inseamna asta? Si chiar credeti ca nu a fost macar unul care sa duca rabla pe 18-19 si sa depuna actele la dealer in aceeasi zi? Trebuiau sa miste si astia de la AFM. Oare daca sunam la ei, nu obtinem o informatie? LE oare de ce imi este atat de sila de tot ce are legatura cu statul? This post has been edited by sebibv: 1 Mar 2010, 20:36 |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
nemo2006 |
![]()
|
Din cele 10.000 de tichete nu toate au ajuns la dealeri.Multi proprietari de rable au luat tichetele crezand ca au dat lovitura si cereau pe ele peste 2000 lei,era unul chiar cu 2600.Cred ca cererea de masini noi nu e chiar atat de mare,acum te roaga cei cu tichete cu 1500,1300,am auzit ca unii de frica ca raman cu ele le dau cu 1000...
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
sebibv |
![]()
|
Da, e drept ca nu poate se duc in masini noi chiar acum, dar probabil o mare parte asta se va intampla cu ele.
Oricum, cred ca era de bun simt sa apara deja o lista cu nume... Ai mai sunat cumva la dealerul tau sa vezi daca are ceva detalii? Eu pe al meu il sun vineri, ca sa nu il stresez.... |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
nemo2006 |
![]()
|
sebibv am sunat acum 15 min la dealer,inca nu a primit nimeni confirmare,nici dintre primii care au depus tichete.
Din cate am inteles tichetele le verifica la Pitesti Dacia , acum ma gandesc la urmatorul aspect:Dacia asteapta banii de la AFM si dupa aia ne vinde masinile . Asta ar fi cea mai tare palma data clientilor...Sa speram ca n-o sa fie asa. |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
patrick |
![]()
|
Nici nu avea cum sa primeaca confirmare.. normal ar trebui sa apara pe site-ul lor afm.ro.. dar naiba stie.. legat de aspectul sa astepte banii asta ar fi urat de tot.. totusi nu cred.. in general statul plateste la anumite momente de timp direct sume mari de bani.. nu sta ptr fiecare voucher in parte..
Trebuie totusi sunat la afm.ro .. sau asteptat.. 2 Mar 2010, 13:04: Chestia cu 1000 rabla sau 1300 .. vorbiti aiurea.. Toata lumea vinde voucherele cu tot cu acte cu minim 1500... ok poate gasesti mai ieftin dar f f f greu.. nu mai induceti oamenii in eroare.. Sincer si daca ai da 4500 pe 3 vouchere.. castigi 6900 RON ceea ce este o suma mare.. Avand in vedere ca toti dealerii au scos deja oferte ptr remat cu 3 vouchere preconizez ca la jumatatea anului nu vor mai fi vouchere pe piata.. asta ptr ca orice om care isi va cumpara o masina .. sa fie prost sa nu vina cu trei rable.. fie ca va castiga si doar 5000 ron. Practic anual se vand mult mai multe masini decat procentul/3 vouchere primit si cine oare va alege sa cumpere fara vouchere daca poate cu? This post has been edited by patrick: 2 Mar 2010, 13:04 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
personal am vazut o usoara scadere a preturilor , se vor stabiliza la un 1500 , am vazut caz care cerea 2800 pe un voucher
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
flovld |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 29 January 08 ![]() |
Tatal meu a cumparat azi voucher-ul cu 1300 lei...
|
--------------------
Ex DACIA
LOGAN
LAUREATE 1,5DCI 2006
- BV- -VLD
|
|
nemo2006 |
![]()
|
vorbeam ... aiurea ?...
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
sunt la 1500 garla pe un site de okazii (
![]() e un mare avantaj si pt cei ce nu luau mai mult de 5 mil pe cazanul lor cat si pt cei ce vor o masina noua |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
sebibv |
![]()
|
La dracu cu astia....o sa ii trimit si eu un mail dealerului...va anunt care este rezultatul!
De ce oare imi este atat de scarba de astia? |
--------------------
Dacia
Logan PH2
2010
|
|
nemo2006 |
![]()
|
Intr-o luna am reusit sa achizitionez 3 tichete si sa dau avansul de 2000 lei...
|
--------------------
Dacia
Logan
2010 Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:58 |