Rabla 2010, Tot ce inseamna programul rabla
![]() ![]() ![]() |
Rabla 2010, Tot ce inseamna programul rabla
kossak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|||
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Noutati in sensul negativ!
Azi am cerut niste oferte la unii dealeri pt o masinuta automata...si toti mi-au dat termen peste 3 luni!Partea proasta e ca mi-au adus la cunostiinta ca daca fac comanda, nu imi garanteaza ca mai prind programul rabla. Cica desi le dai ca avans, cum accepta unii dintre ei, in momentul in care se face factura finala,daca programul s-a incheiat tre sa dai din buzunar banii in contul voucherelor care devin invalide ![]() Ori is astia nebuni...ori se apropie finalu mai repede decat credeam! Iar pe stoc...mai nimic...toate variante chele sau f chele(ma refer la clasa mica si supermini)...se mira ca nu vand...azi la un dealer Opel nici in showroom nu aveau ce sa iti arate...nu aveau nici macar un Corsa pe stoc!!!Cum naiba vor sa vanda...numai ei stiu, eu masina din poze nu cumpar. Bafta! |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e legala faza asta?
stie cineva daca in lege este speificat ca trebuie sa primesti masina inainte de 23 noiembrie? sau e gaselnita dealerilor sa vanda stocurile? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Legea spune ca sa fie valabil voucherul atunci cand dai avansul pt masina.
Fabricarea poate sa dureze si 1 an, nu mai conteaza. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
atunci de ce dealeri cel putin de la opel sustin contrariul?
are cineva legea completa si normele de aplicare? This post has been edited by b76bgaarh: 6 Aug 2010, 14:40 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
revin cu intrebarile mele. toti dealeri zac ca trebuie sa iti livreze masina inainte de 23 noiembrie...este adevarat sau nu?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
stiam ca trebuie sa fie validat pana pe 23 noiembrie sa fie valabil
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina nu ajunge pana pe 23...adio discount pe baza tichetelor!
E la fel ca si in cazul tva-ului marit...masinile care au intrat in tara si au fost inregistrate pana pe 30 ale lunii au putut fi trecute cu tva 19%, restul au platit diferenta de 5% din buzunar. La fel e si cu voucherele.... Bafta! |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Am si eu 3 cupoate cumparate direct de la dealer lunea trecuta (16 august) care, conform spuselor acestuia, au fost trimise la validare (eu le-am vazut, fizic, deci nu e teapa, si nici nu cred ca se tin de magarii dealerii). Acum este vineri si au trecut deja 10 zile lucratoare (eu am fost dimineata la ora 9 sa le cumpar, deci cred ca le-a trimis in aceeasi zi); nu am mai auzit nimic despre el, la un moment dat dealer-ul mi-a zis ceva de genul că ar fi fost o parte din cei de la AFM în concediu și a mers mai încet, nu știu... Nu există un site, ceva, unde să pot vedea dacă au fost validate sau nu? Sau un număr de telefon la care să pot suna? Legat de valabilitate, din ce am înțeles eu de la dealer trebuie să fie dat avansul pt caroserie și validate cupoanele, făcută factura proformă înainte de 23 noiembrie (în baza ei se livrează mașina, chiar și după 3 luni). Cred că treaba asta cu mașina trebuie livrată înainte de 23 noiembrie e o minciună pe care o spun dealerii ca să vândă ce au în stoc. Comparația cu creșterea TVA e oarecum forțată - dacă am achitat ceva înainte de 1 iulie, am plătit TVA 19%, chiar dacă livrarea s-a făcut după această dată. |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Au venit cupoanele marti, se accepta si creditul, acum sa vad unde fac eu RCA fara numar de inmatriculare si fara codul CIV...
|
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Pentru ce iti trebuie acum? Oricum, de RCA se ocupa dealer-ul, stai linistit.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
SonyAD |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 21 February 09 From: București ![]() |
Programul ăsta este finanțat exclusiv din fonduri europene?
|
--------------------
Peugeot
206
2000 2.0 HDi Le lion flatulent est revenu.
Dar tot îi fuge fundul. |
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Programul acesta este finantat exclusiv din fonduri interne, fonduri ale Romaniei, nu are nici o legatura cu fondurile europene.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Fonduri care oricum se recupereaza aproape imediat din TVA, taxa de inmatriculare, impozit auto.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
fondurile alea ar trebui sa fie provenite din taxa de prima inmatriculare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Sau din noua taxă care va veni de revelion.
QUOTE Taxa de poluare va fi modificată de la 1 ianuarie, potrivit declarațiilor lui Laszlo Borbely, ministrul mediului, posesorii unor mașini mai vechi urmând să plătească o taxă mai mare decât în prezent. "Suntem în discuții în ceea ce privește taxa de poluare și vom modifica această taxă. Vom fi probabil în măsură să dăm informații suplimentare în octombrie. În calcul se ia majorarea acesteia pentru mașinile vechi", a declarat ministrul mediului. Borbely a subliniat că va fi adoptată o nouă taxă după modelul actual și nu un impozit anual. În prezent pentru un model Dacia Logan 1,4i se plătește o taxă de poluare la înmatriculare de 490 de euro, în condițiile în care mașina respectă normele Euro 4, în timp ce pentru o mașină cu motor de 2,0 litri, Euro 2 din 1996 este de 1.300 de euro. Automobilele care poluează mai puțin sau deloc, cum este cazul celor hibride și electrice se ia în calcul elminarea taxei sau chiar subvenționarea acestora. "Dorim să sprijinim mașinile electrice și pe cele hibride. Analizăm în prezent atât eliminarea taxei și a impozitului anual, cât și oferirea de subvenții din fondul de mediu pentru cele electrice", a declarat Borbely. În prezent singurul avantaj al motorizărilor hibride este că nu se plătește taxa de poluare în momentul înmatriculării, în timp ce în alte țări acestea beneficiază de reduceri ale impozitelor anuale, cât și de subvenții. În același timp, în prezent nu se plătește taxă de poluare nici pentru motorizările Euro 5, standard care va deveni obligatoriu pentru toate mașinile comercializate în Uniunea Europeană. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
caz ipotetic: am 3 vouchere.. pana cand pot fi folosite, adica data maximala la care as putea da comanda si sa folosesc voucherele?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
cica trebuie sa iti vina masina pana pe 23 noiembrie.... ceea ce mi se pare o mare magarie pt ca trebuie sa iei ceva de pe stoc sau care este deja in fabricatie... ipotetic cu cine ai vorbit?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cu nimeni, oricum MCV alb Laureate 1.5 85 se gaseste pe stoc
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e o masina buna, s-o folosesti cu placere.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
buna...iti faci treaba cu ea..este si fabila..pret corect....se merita..
semit..varianta pe gpl nu au? |
--------------------
------
------
------
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E mult prea exagerat 70000. Mai este o luna si jumatate, iar datele sunt in cel mai bun caz de la 31 august, dar m-as mira sa fie asa de noi.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca multi chiar nu si-au dat seama ca ele expira... Chiar am vorbit acu cateva sapt cu o persoana (era chiar avocat) si ajunsesem la problema cu RABLA si i-am zis sa aiba grija sa expira in curand tichetul lui si a ramas surprins... Probabil multi nici nu s-au uitat ce scrie pe ele...
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
diesel_power |
![]()
|
QUOTE Peste 55.000 de cupoane valorice încă nu au fost folosite la achiziționarea de mașini, deși în două luni acestea nu vor mai fi valabile. Pe site-urile de anunțuri, un cupon valoric „Rabla” costă între 1.000 și 1.500 de leiSursa: ADRIAN SCUTARIU O treime din numărul tichetelor din Programul "Rabla" nu au fost folosite. Zeci de site-uri și rubricile de mica publicitate din ziare abundă de anunțuri. Rabla.cupoane-de-reduceri.com are peste 600 de oferte de vânzare, iar prețurile sunt între 1.000 și 1.500 de lei. Sursa |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 12 Sep 2010, 21:36) 70000 de bucati inseamna minim 23333 de masini noi, vandute in doua luni si jumatate. Eu zic ca e destul de mult, nici daca s-ar gasi la... 10ron nu cred sa se gaseasca atati cumparatori. Ca sa nu mai zic de faptul ca inca se mai duc masini la REMAT. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
poate se va da o ordonanta prin care prelungesc valabilitatea cupoanelor cu inca 3 luni, eventual pana al 31.12.2010...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu cred ca au vreun interes sa faca asta.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
diesel_power |
![]()
|
Sa fim seriosi, cine a vrut sa isi cumpere masina cu tichete rabla anul asta, si-a cam cumparat.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
semit |
![]()
|
mai sunt si neseriosi.. ca mine care asteapta pretul corect al rablei
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
diesel_power |
![]()
|
Ok, esti neserios, dar te iert
![]() Chiar sunt curios cu cat se vor vinde voucherele in noiembrie, si as vrea sa le vad fata celor care cer pret="jumate din valoarea voucherului". Eu am luat 2 buc cu 900 lei fiecare pentru tatal meu. N-am mai putut astepta din cauza ca se incheia productia la ce cumpara el. ![]() This post has been edited by R19/16v: 13 Sep 2010, 07:46 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:35 |