Kickboxing in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Kickboxing in Bucuresti
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(SiloS @ 25 Jan 2010, 03:07) Azi-noapte am prins o bataie de toata frumusetea in localul in care am fost: unul dintre ei a primit 2 pumni in gura si a picat pe jos, cand a incercat sa se ridice a mai primit un bocanc in fata si drept urmare a ramas lat. Cand isi ridica capul de pe podea si incerca sa se scoale cel care il batea sarea pe capul lui. Dupa ce a sarit pe capul lui de vreo 4-5 ori respectivul a primit si el vreo 3 pumni in cap. Altul a fost aruncat pe masa. A venit politia, i-a luat cu duba... e nebunie mare la buzau p-aicea. Si cica buzoienii nu sunt moldoveni domle, nuuuuuu... betmen, betmen..... |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 25 Jan 2010, 10:25) Eu consider că sunt multe alte sporturi non-violente pe care le poți practica, cu cel puțin aceleași rezultate, mai puțin sechele spre bătrânețe... Ca de exemplu baletul ![]() This post has been edited by MihaiD: 25 Jan 2010, 12:07 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Mai dar voi nu v-ati gandit ca poate omul are nevoie sa faca un sport care sa il faca mai sigur pe sine. Multi dintre noi poate nu am prins armata asa ca un sport din asta te mai maturizeze putin. Sau poate sa te tampeasca, si sa te bage in o gramada de probleme. Acum fiecare cum il duce capul.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Armata n-am facut-o .... probleme nu am avut si nici nu cred sa am prea curand
![]() Dar la partea cu maturizarea ai dreptate in mare parte ![]() L.E. : prin faza cu maturizarea , am refeream ca sportul te maturizeaza ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 25 Jan 2010, 14:07 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gagica n-ai?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() Ce treaba are gagica cu faptul ca vreau sa-mi dezvolt musculatura si sa ma pot apara ( si evident si pe persoana de langa mine ) daca se intampla ceva ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum ce treaba? nema musculatura ciuciu gagica.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Asta e valabil pe la Deva probabil
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, la Bucale o rezolvi cu un deget curat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
P-a ta sau p-a ei?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Dintre toti , doar Marty mi-a raspuns la ceea ce aveam nevoie
![]() 1 ) nu vreau sa practic sportul asta ca sa bat oamenii pe strada 2 ) nu sunt un om violent ( in sensul ca daca ma supara cineva , ma iau la bataie ) 3 ) am iubita ( desi nu prea vad ce importanta are cu topicul asta ) 4 ) daca nu stiti sali de kickboxing , preturi si alte chestii legate de sportul asta , va rog sa nu mai postati aici ![]() Multumesc ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
incearca jiu-jitsu brazilian... e interesant si pe tine te-ar ajuta fizicul...
http://www.jiujitsu4life.ro/ |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Trebuie?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Marty |
![]()
|
Vezi sa nu-nveti autoaparare cum a=nvatat asta:
(luata de la "1 banc") |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La cererea initiatorului, TOPIC CLOSED !
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:38 |