Cabana Dochia 1771 m, Vf Ocolasu Mare
![]() ![]() ![]() |
Cabana Dochia 1771 m, Vf Ocolasu Mare
nasty |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) 26.07.2009_069.jpg ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 617 26.07.2009_075.jpg ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 609 26.07.2009_073.jpg ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 578 21.07.2008_043.jpg ( Size: 783.88k ) Number of downloads: 565 21.07.2008_044.jpg ( Size: 832k ) Number of downloads: 564 21.07.2008_045.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 134 21.07.2008_046.jpg ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 145 DSC_0078.JPG ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 143 |
||
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
@garlic_dog
Esti sigur ca sunt doar 10 km de la Bicazul Ardelean la Schitul Stanile? Am fost pe acest traseu o singura data, acum patru ori cinci ani, si tineam minte de 14 ori chiar 17 km?... Dar, repet, s-ar putea sa ma insel eu. Si inca o intrebare: cand este facuta prima poza (cea cu schitul), ca pare exact la fel cum l-am vazut si eu?... Si o observatie bahica: vad ca in ultimii cativa ani schinducul / schinduful a devenit un fel de brand local... Ba chiar a depasit granitele muntelui, ajungand pana si la Iasi ![]() @nasty Mi se paruse mie ca este facuta din Baicu, dar am vrut sa am confirmarea. Si daca tot a venit vorba, tot la fel de agale plutesc peturile prin zona?.... This post has been edited by dacis: 29 Jan 2010, 17:54 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(dacis @ 28 Jan 2010, 22:02) @garlic_dog Esti sigur ca sunt doar 10 km de la Bicazul Ardelean la Schitul Stanile? Am fost pe acest traseu o singura data, acum patru ori cinci ani, si tineam minte de 14 ori chiar 17 km?... Dar, repet, s-ar putea sa ma insel eu. Si inca o intrebare: cand este facuta prima poza (cea cu schitul), ca pare exact la fel cum l-am vazut si eu?... Si o observatie bahica: vad ca in ultimii cativa ani schinducul / schinduful a devenit un fel de brand local... Ba chiar a depasit granitele muntelui, ajungand pana si la Iasi ![]() @nasty Mi se paruse mie ca este facuta din Baicu, dar am vrut sa am confirmarea. Si daca tot a venit vorba, tot la fel de agale plutesc peturile prin zona?.... Sunt zece kilometri fara TVA. Poza cu schitul si celelalte (bine, schinducul se termina intre timp, hic) au fost facute in 2009, vara. Schinducul este tinctura obtinuta din planta pe nume schinduf. Si este printre altele afrodisiac. Asa afirma calugarii. Nu spui care. Uite si niste poze de la Dochia, tot vara. 10mpts8.jpg 2qwlqba.jpg ve6ph4.jpg 5jwx38.jpg ...si casa Panaghia nzrbd3.jpg This post has been edited by garlic_dog: 30 Jan 2010, 15:53 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aveti idee despre cum e accesul pe traseele de mai sus pentru biciclete? Din ce stiam eu, ar fi numai bune pentru ture pe bicla.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Nu cred ca poti sa urci cu bicla insa de coborat cred ca se poate. Cand se ajunge sus pe platou e super cu bicicleta ca si pe Platoul Bucegilor de altfel.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 25 Jan 2010, 13:43) Omleta cu cascaval - 5 lei Cascaval pane - 7 lei Cascaval (100 gr) - 6, 2 lei Cabanos (100 gr) - 7 lei Ciorba de legume - 5 lei Ciorba de pasare/perisoare - 7 lei Mamaliga cu branza de burduf - 6 lei Mamaliga cu branza de burduf si ou - 7, 5 lei Cotlet de porc la gratar cu cartofi prajiti si salata de varza alba - 20 lei Ceafa de porc la gratar cu cartofi prajiti si salata de varza alba - 18 lei Piept de pui la gratar cu cartofi prajiti si salata de varza alba - 12 am gasit pe un forum unde era o prezentare in trucat nu mai stiam exact preturile ![]() Deci sa se inteleaga ca preturile nu sunt mari DAR meniul este unul fix. Nu ai de unde alege, am fost la dochia cazat de vreo 4 ori in ultimii 3 ani. Am prins si frig in camera si cald, e in functie de cabanier. |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(nasty @ 28 Jan 2010, 21:16) http://haipemunte.wordpress.com/2009/06/16...entali-istoric/ "...in vara anului 1914, cabana de pe Ceahlau era terminata. Cabana Dochia din beton a rezistat vremurilor dar a fost mereu expusa evenimentelor istorice.Devastata de evenimentele tragice din timpul primului razboi mondial a fost reparata " <span class='edit'>28 Jan 2010, 20:32:</span> @dacis fotografia e facuta de pe malul drept al lacului Izvorul Muntelui, spre comuna Secu, la "renumitul" centru turistic si de agrement de pe malul lacului. Se ajunge pe un drum forestier care pleaca de la baraj pe stanga cum vii dinspre Bicaz. <span class='edit'>28 Jan 2010, 20:35:</span> ultimile 4 poze sunt de la cabana Izvorul Muntelui mam, da' ce de paduri au pe acolo...o minunatie...pina o veni kerestoy ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Da, Kerestoy sau cum i se mai spune ,,Drujba lui Dumnezeu".........
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
O filmare de sus de la cabana
Filmarea este cu telefonul deci nu ma injurati prea tare ... Am petrecut pastele acolo sus , a fost superb , o sa revin cu detalii si poze . This post has been edited by L!nuX: 13 Apr 2010, 20:34 Attached thumbnail(s) P040410_09.01_03_.JPG ( Size: 183.45k ) Number of downloads: 78 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Fiindu-mi dor de Ceahlau si vazand prognoza meteo favorabila pentru weekend, am zis sa fac o tura pe-acolo. Asadar, sambata dimineata la ora 9.15 plecam, eu+un prieten, de la Izvorul Muntelui. Am urcat pana la Dochia, pe la Poiana Maicilor, traseu foarte frumos, il recomand. Am mancat ceva si ne-am refacut rezervele de apa de izvor si am plecat pe Toaca, vara fiind destul de accesibil urcusul. Apoi am coborat pana la cascada, la Duruitoarea, traseu foarte spectaculos, unde ne-am mai racorit putin. Initial am vrut sa ne intoarcem inapoi la Dochia tot pe unde coboraseram, dar am zis ca daca tot am ajuns pe-acolo si vremea tine cu noi, macar sa facem cat mai mult din trasee. Asadar am luat-o de la Duruitoarea spre Durau si-am facut traseul de legatura pana la Fantanele. Acolo ne-am odihnit putin, ne-am refacut rezervele de apa si-am luat-o din nou spre Dochia, pe langa Toaca, traseu usor, dar cu peisaje frumoase. Ajunsi sus la Dochia, am mai facut un popas pentru hrana si, facandu-se deja ora 19 am hotarat sa coboram inapoi la masina in Izvorul Muntelui pe traseul cel mai scurt, dar si cel mai putin spectaculos, prin Lutu Rosu, desi am fi vrut prin Jgheabul cu Hotar. La ora 20.30 eram jos, foarte obositi dar si foarte incantati de experienta.
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 18:05 |