DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DJ Sito!, Melodia spaniolilor :argue:

MAS
post 6 Apr 2005, 08:08
Post #1

Le Bubulateur

Group: Members
From: Bucuresti

Dupa cum ati putut vedea, a aparut la stiri aseara o melodie extraordinar de populara in Spania ce este cantata prin toate cluburile lor in care ROMANII sun facuti "fii de curve", se caca(scuze pentru exprimare, dar sunt prea nervos) pe tara noastra, si alte asemenea insulte si injurii.
Astept si parerile voastre, pentru ca eu, unul, imi vine sa ma duc sa le dau cu spirc-spirc pe Madrid, Valencia si ce-or mai avea ei p-acolo in tara aia.

This post has been edited by mil: 6 Apr 2005, 10:01

--------------------
scandura cu rulmenti noua, din 2000 - B-02/36-MAS B222BIP
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 6 Apr 2005, 08:18
Post #2

Membru autentic

http://www.milinkito.com/archivos/001092.php
dublu click pe la mijlocul paginii

MAS mai taie din mitraliere sau poti sa le lasi pt dj syto; n-au spaniolii nici o vina pt un "drogat ratat" cum este descris individul ;
Eu cred ca trebuie asteptata reactia autoritatilor; timpiti si rasisti gasesti oriunde;

This post has been edited by costi: 6 Apr 2005, 08:19

--------------------
DSN/SLZ
+
driverx
post 6 Apr 2005, 08:21
Post #3

--- Membru cu ralanti ---

MAS

Ce atitudine e asta? Cati ani ai? Iei un report pentru atitudinea si gramada de mitraliere.

Sper ca autoritatile romane sa intervina si sa se retraga. Desi cred ca o gasim deja usor pe DC++ si alte chestii dinastea unde warezu zboara.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
AL
post 6 Apr 2005, 08:37
Post #4

Member

MAS, iti inteleg indignarea..... si eu cred ca DJ-ul ala e un imbecil si ca orice natiune isi are si uscaturile ei... insa nu putem generaliza si nu putem raspunde cu aceeasi moneda... te rog sa-ti editezi mesajul si sa mai scoti si din mitralierele alea....

De la mine, jigodia de DJ primeste premiu un camion de salam cu barba!

P.S. cred ca ar trebui sa ne facem putin timp sa scriem email-uri sau mesaje de protest pe forumurile sau site-urile publicatiilor spaniole!!!!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
costi
post 6 Apr 2005, 08:42
Post #5

Membru autentic

--------------------
DSN/SLZ
+
Charlton
post 6 Apr 2005, 08:51
Post #6

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Acest "spaniol" si-a batut joc de oamenii care s-au dus in Spania nu in concediu de odihna , ci impinsi de saracie , sper sa devenim o tara mai bogata ca sa nu mai fie nevoie sa le prestam servicii pe care ei nu le fac.
Oricum sper sa se intoarca ROATA.

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
dantes
post 6 Apr 2005, 08:55
Post #7

Membru

From: Tzaranoaia

Ai nostri s-au dus acolo ptr. bani (din saracie in tara noastra) SI...foarte important...aia sunt niste puturosi cu P mare...sau nu se coboara asa de mult la muncile pe care le fac romanii...

Iar respectivul digei e un drogat tampit rasist si merita din partea tuturor tone de carne cu par...

Cred ca autoritatile roamane ar trebui totusi sa ia o atitudine in privinta asta, nu sa ne lasam calcati in picioare de toti retardatii!

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
kaspersky
post 6 Apr 2005, 08:57
Post #8

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

"Presedintele pentru Castellon al Asociatiei Tarilor din Est, romanca Angela Placinstar, se opune denunturilor publice deoarece considera ca acestea ar putea provoca o si mai mare respingere fata de compatriotii sai."

Asta da atitudine de roman!!!!!
Capu' plecat sabia nu-l taie sau a ce seamana! Daca ni se da mincam rahat sa cerem si o lingurita nu?

This post has been edited by kaspersky: 6 Apr 2005, 08:59

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
ashu
post 6 Apr 2005, 09:03
Post #9

Membru erectil

Ma da chiar nimeni nu si-a pus problema ca romanii aia nu-s chiar atat de harnici, muncitori si cuminti de au ajuns ai mai slabi de nervi sa faca cantece despre ei?!
Nu zic ca nu e condamnabil ce-a facut cretinelu ala, insa treaba asta adaugata la faza cu autcarele intoarse ma cam face sa cred ca s-au saturat de noi, si asta nu de buni ce suntem. Daca te duci acoolo la munca impins de saracie, asta nu iti da dreptul sa te comporti ca un om din afara societatii, trebuie sa te adaptezi la regulile de acolo, ceea ce se pare ca nu se intampla. Cantaretu ala tembel nu zice ca s-a saturat ca vin romanii si muncesc mult si bine, zice ca s-a saturat sa ii fure bicicleta lu fi'su sau cam asa ceva. Io zic ca ar trebui sa ne dea de gandit.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
MAS
post 6 Apr 2005, 09:04
Post #10

Le Bubulateur

QUOTE(driverx @ 6 Apr 2005, 08:21)
MAS

Ce atitudine e asta? Cati ani ai? Iei un report pentru atitudinea si gramada de mitraliere.

Sper ca autoritatile romane sa intervina si sa se retraga. Desi cred ca o gasim deja usor pe DC++ si alte chestii dinastea unde warezu zboara.
*

Pentru ce iau raport mai exact? Pentru faptul ca nu-mi convine ca natiunea mea sa fie tirita prin noroi? Eu zic sa te mai gindesti... daca tu poti sa accepti sa fii facut in toate chipurile, asta e treaba ta! Nu-mi cere insa sa fac si eu la fel!

Poti sa-mi dai cate raporturi vrei!

Cine a fost in strainatate si a vazut cum sunt priviti Romanii imi va da dreptate si va fi la fel de indignat!
Si crede-ma ca nu romanii nostri get-beget fac problemele acolo! Romanii nostri s-au dus sa le munceasca si spaniolii s-au declarat multumiti de ei...
Pe mine m-a deranjat atitudinea autoritatilor spaniole care nu au luat nici un fel de masuri pina acum. Daca o astfel de melodie aparea la noi, CNA-ul si toate organele competente sareau fix la jugulara compozitorului si a celor care ar fi difuzat-o

This post has been edited by Liviu: 6 Apr 2005, 12:26

--------------------
+
miki
post 6 Apr 2005, 09:09
Post #11

#Hırsızlargibigeceniniçine

Avind in vedere ca eu nu ma regasesc in descrierea facuta de idiot, consider ca a gresit si nu se refera la romani, ci la NISTE (ne)oameni care intimplator au cetatenie romana!
Nu cred ca s-a referit la cei care lucreaza pe acolo ( de mai mult sau mai putin timp, la capsunari sau manageri de hotel) ci l acei care-i "lucreaza pe la buzunare"

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
asarban
post 6 Apr 2005, 09:13
Post #12

Membru autentic

Group: Banned

Fratilor-cumnatilor...e plina Jermania de melodii skin-heads in care isi baga si isi scot in arbi..turci..alea alea...
E normal!
E firesc sa apara si asa ceva..
E normal pt ca si la ei sunt extremisti, e normal pt ca si ei au ceva dreptate..ca nu le-o fi nici lor bine cu "rromanasii" care vin la ciordit/cersit/cantat..
Apa trece..pietrele pretioase, ceasurile si portofelele raman ..la noi!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
dantes
post 6 Apr 2005, 09:16
Post #13

Membru

From: Tzaranoaia

@Ashu..Ai dreptate in ceea ce zici..insa nu e nici asa nici asa..adica:

Nici TOTI capsunarii sunt bagabonti, hoti, etc..
Nici TOTI capsunarii sunt harnici, cuminti, etc...

Noi aveam "reprezentanti" pe acolo din cadrul etniei "rrome" dusi la "produs"..iar in momentul venirii cu si mai multi romani pe acolo, a fost mai usor sa-i acuze pe ei...

Adevarul e undeva la mijloc...DAR...modalitatea care a ales-o acel imbecil de digei sandel trebuie condamnata cu aceeasi duritate cu care "canta"!!

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
driverx
post 6 Apr 2005, 09:17
Post #14

MAS

Distrusi ca DJ-ul asta ajunga sa faca asemenea tampenii, dar nu degeaba. Fiindca acolo a mers romanu vesel, care nu e in stare sa se adapteze mediului si sa respecte regulile de acolo. Asa ca nu ma mira deloc treaba.

Nu romanii nostri fac probleme?? Ia sa vedem. Acolo cica ar fi cateva sute mii de romani cu acte in regula. Astia cred ca sunt cam 30% din totalul de capsunari de pe acolo. Restu stau ilegal. Dupa ce au incalcat legile romanesti plecand sigur cu spagi de pe aici, stau ILEGAL intr-o tara, tu chiar crezi ca aia is usi de biserica in rest?

Ake edit: mai calm va rog..

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
costi
post 6 Apr 2005, 09:18
Post #15

Membru autentic

Miki
"Nu cred ca s-a referit la cei care lucreaza pe acolo ( de mai mult sau mai putin timp, la capsunari sau manageri de hotel) ci l acei care-i "lucreaza pe la buzunare" "

Sint de aceiasi parere.
MAS te inflamezi degeaba.
"Omu" a declarat ca s-a referit exact la acei romani care ne fac de ris acolo nu la cei care-si vad de munca lor. Asa ca eu zic ca inainte de a-i blama pe spanioli mai bine vedem birna din ochiul nostru.
Cu cintecul asta sau fara el, atitudinea spaniolilor ramine aceiasi. In alte tari atitudinile xenofobe merg pina la incendierea caminelor de imigranti. Nimic nou sub soare.
Mai bine luam istoria asta drept un avertisment si tare imi e teama ca atitudinile s-ar putea radicaliza si extinde si in alte tari.

--------------------
DSN/SLZ
+
asarban
post 6 Apr 2005, 09:23
Post #16

Membru autentic

Group: Banned

Tineti cont ca omuletul a declarat intr-un interviu ca regreta Valencia de dinainte de venirea romanilor. El nu face deosebirea dintre tigani si romani..si e normal sa nu o faca...autoritatile noastre nefacand-o...
Astfel de reactii se intampla peste tot...chiar si la noi.
Cu scuzele de rigoare pt cei care se vor simti suparati..intentia mea e de exemplificare:
Brasovenii si clujenii care se plang ca "moldovenii" le-au stricat orasul.
Moldovenii din Iasi si Suceva care se plang ca "moldovenii de peste Prut" le-au stricat orasul.
Bucurestenii care se plang de "Moldovenii de peste Prut" si de tigani care le-au invadat cartierele si de "taranii" care au invadat Bucurestiul
Timisorenii si aradenii care se plang de "mitici" adica de munteni si mai ales de bucuresteni..
Muntenii (oamenii de la munte) care ii considera pe cei de la camp puturosi...
HAi sa nu facem din tantar armasar...

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
MAS
post 6 Apr 2005, 09:33
Post #17

Le Bubulateur

QUOTE(costi @ 6 Apr 2005, 09:18)
Miki
"Nu cred ca s-a referit la cei care lucreaza pe acolo ( de mai mult sau mai putin timp, la capsunari sau manageri de hotel) ci l acei care-i "lucreaza pe la buzunare" "

Sint de aceiasi parere.
MAS te inflamezi degeaba.
"Omu" a declarat ca s-a referit exact la acei romani care ne fac de ris acolo nu la cei care-si vad de munca lor. Asa ca eu zic ca inainte de a-i blama pe spanioli mai bine vedem birna din ochiul nostru.
Cu cintecul asta sau fara el, atitudinea spaniolilor ramine aceiasi. In alte tari atitudinile xenofobe merg pina la incendierea caminelor de imigranti. Nimic nou sub soare.
Mai bine luam istoria asta drept un avertisment si tare imi e teama ca atitudinile s-ar putea radicaliza si extinde si in alte tari.
*

Ai dreptate Costi, dar tot el a spus, ca pentru a fi atacul mai dur, a generalizat...

--------------------
+
Vlad_solenza
post 6 Apr 2005, 09:44
Post #18

Membru incepator

Adevarul asta e. Nu de pomana se pling aia de rromâni. Mai grav este că dacă ei au de a face numai cu astfel de exemplare, cataloghează o întreagă națiune în comformitate cu acei indivizi. Și asta nu e corect față de noi,adevăratii cetățeni. E trist!
Individul care a compus cântecul și mai ales cei care îl ascultă denotă o inteligență mediocră. Nici nu merită băgați în seamă!

--------------------
Dacia Solenza Europa - -
+
MAS
post 6 Apr 2005, 09:45
Post #19

Le Bubulateur

QUOTE(driverx @ 6 Apr 2005, 09:17)
MAS

Distrusi ca DJ-ul asta ajunga sa faca asemenea tampenii, dar nu degeaba. Fiindca acolo a mers romanu vesel ca tine, care nu e in stare sa se adapteze mediului si sa respecte regulile de acolo. Asa ca nu ma mira deloc treaba.

Nu romanii nostri fac probleme?? Ia sa vedem. Acolo cica ar fi cateva sute mii de romani cu acte in regula. Astia cred ca sunt cam 30% din totalul de capsunari de pe acolo. Restu stau ilegal. Dupa ce au incalcat legile romanesti plecand sigur cu spagi de pe aici, stau ILEGAL intr-o tara, tu chiar crezi ca aia is usi de biserica in rest?

*

..... (La cei 23 de ani pe care-i am, cred ca-ti dau rusinica daca vezi cate vize Schengen am - luate pe bune si pe stat la cozi interminabile pe la ambasade- si, crede-ma ca nu am avut niciodata probleme la vreo trecere de frontiera, fie ca era romaneasca, ungara, austriaca, germana, olandeza, belgiana, franceza, italiana, greceasca, spaniola(da, am fost si p-acolo! na-ti-o si p-asta!) si alte tari care nu apartin de schengen.

Ake edit: Am mai sters si eu.
MAS, iti inteleg indignarea vizavi de DJ-ul respectiv, dar atacurile la persoana nu au sens aici pe forum

This post has been edited by Ake: 6 Apr 2005, 12:04

--------------------
+
wo_name
post 6 Apr 2005, 09:50
Post #20

Membru

From: Timisoara

Nu poti condamna un popor intreg pt. cele cataeva uscaturi care ajung acolo (Spania, alte tari) cum face acel DJ.

Angajarile celor fara drept de sedere (viza, etc.) sunt facute tot de oamenii locului care incalca atat legea cat si conditia de oameni a celor care muncesc pt. ei.
Au fost o gramada de reportaje chiar cu romani plecati cu acte perfect legale in "tari cu apa calda" si au primit tepe de la angajatori.

Daca cei care pleaca ilegal din romania nu ar fii angajati ori s-ar intoarce inapoi ori daca s-ar apuca de furturi etc. ar fii prinsi si pusi la racoare, daca nu sunt prinsi asta este treaba politiei de acolo.

Si prin Romania au venit tot felul de "meseriasi" din alte tari, chiar din acelea care dau in noi cu noroi. Politia si-a facut datoria sau nu, romanii nu au generalizat spunand ca respectivul popor e de rahat.

Eu zic ca este de bun simt sa nu compari cativa indivizi cu intreaga populatie a unei tari, mai ales ca multi dintre ei iti fac in tara muncile pe care tu nu le-ai face, chiar daca te bati cu caramida in piept ca iti sunt luate locurile de munca.

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.6 8v 2011 - TM ?? ???
Parerea mea ...
+
madalina
post 6 Apr 2005, 09:56
Post #21

Membru autentic

QUOTE(wo_name @ 6 Apr 2005, 09:50)

Si prin Romania au venit tot felul de "meseriasi" din alte tari, chiar din acelea care dau in noi cu noroi. Politia si-a facut datoria sau nu, romanii nu au generalizat spunand ca respectivul popor e de rahat.
*

Nu?

Care este opinia generala despre basarabeni?

Care este parerea despre turci?

LA mine pe scara locuiesc un turc si un congolez. Persoane civilizate, cu mult mai mult bun simt decat majoritatea vecinilor, dar toata lumea ii privestye cu suspiciune. Vecinii mai in varsta chiar atrag atentia tutror sa nu fie prea amabili cu ei ca nu stii niciodata de ce sunt in stare...

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
driverx
post 6 Apr 2005, 09:57
Post #22

MAS

Ca sa nu facem flame-uri prea mari, nu stiu cate vize Schengen ai, nu ma intereseaza, dar eu am facut paralela intre capsunaru care incalca legile a doua tari iar tu pe ale acestui forum. Nothing more. Incearca sa citesti de 2 ori un post daca trebuie, including yours, sa nu dam in polemici pe aici, ca nu merita.

No....pace. Ala e doar un frustrat cu scule de DJ in mana. Sa iubim poporul spaniol smile.gif mai ales alea de sex feminim cool.gif

QUOTE(madalina @ 6 Apr 2005, 10:56)
Vecinii mai in varsta chiar atrag atentia tutror sa nu fie prea amabili cu ei ca nu stii niciodata de ce sunt in stare...
*

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ... romanu asta....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
mephistone
post 6 Apr 2005, 09:57
Post #23

Membru incepator

From: Timisoara

Intradevar ,sunt multi romani plecati la munca in spania,italia ...

Baiatul asta,dj syto, cred ca-si va primi rasplata pentru textele din cantec,dar stim cu totii ca acolo tiganii romani de toate varstele ne fac natia de rusine(care nu sunt romani,sunt rromi de nationalitate romana,sunt la fel ca ungurii,nu au tara),iar din randul romanilor majoritatea infractorilor sunt cei tineri si fara responsabilitati(familie de hranit prin tara) care vor sa faca un ban repede.
Am tot respectul din lume pentru cei care vazand ca au ramas someri in tara,sau au fost disponibilizati,sau nu au facultate si nu pot avea in tara un salar mai mare de 5-6mil(barbati) sau 2.5-3.5mil(femei) au fost nevoiti sa-si lase copii in tara si sotiile si s-au dus salahori in alte tari sau cei tineri care au facut o facultate si vad ca nu ii ajuta nimeni in tara asta.Ei strang capsunile de pe pamanturile spaniole care le cumparam noi din supermarketurile din toata europa(inclusiv romania).
Si apoi,daca occidentalii au probleme cu infractorii sa si le rezolve,doar sunt mai avansati ca noi si ca politia romana.
Eu unul nu mi-as creste copilul in nici o tara europeana,consider ca ei sunt cu mult mai murdari la minte si daca n-ar fi tinuti in lesa de regulile stricte pe care le au ar fi cu mult sub romani,imi doresc sa vina cat mai multi in tara noastra si sa beneficieze de ospitalitatea adevaratilor romani ,de bucataria romaneasca,de muntii si obiceiurile noastre stravechi pastrate cu sfintenie de maramureseni,moldoveni,olteni,...

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 - cameleon
don't worry,be happy,feel good
+
Lolek
post 6 Apr 2005, 09:59
Post #24

Ignorog

Ce-are ursu' cu pomana...
Nazis sunt peste tot, si chiar pe plaiurile noastre avem un rating foarte ridicat din punctul asta de vedere. Tocmai de-aia in loc sa radem de inca un debil mintal pe planeta, suntem solidari cu genul respectiv de manifestari din start, din cauza ca asa suntem obisnuiti noi, si de o parte si de alta a baricadei.
Scuipam si noi cat cuprinde de cate ori avem ocazia, ca si ei. Nu ma mira ca e vorba de patria lui "This is not Spain, this is Galizza", "This is not Spain, this is Catalunya", "Siamos e seremos para siempre comunistas" si nu in ultimul rand Tara Bascilor.
Nationalismul radical e o boala grea, si e buboasa rau, pentru ca odata ce prinde vigoare, din cateva capete dezaxate, toti retarzii cu IQ de 2 margarete preiau ideea din fuleu si o aplica ca la mama-n cort (ca aduce un plus de barbatie la putina data de mama natura).

Acuma, cu Spania e si o problema mai mare, deoarece predispozitia asta a lor care tine de pe vremea invaziei maure are influente si in institutii, adica autoritati. Din cauza asta fenomenul e important, deoarece se poate ajunge lejer la o politica de stat, si nu vorbes de DJ Psycho, ci de alte evenimente mai mult sau mai putin trecute (autocarele sunt doar o parte).

In acest context, disponibilitatea autoritatilor noastre de a da cu "Ssssst!" asupra subiectului e in mod exceptional nepotrivita. Sigur, ar fi absurd sa faca Saftoiu un comunicat de presa in problema lui DeJeu' asta, dar ar fi bine sa se marseze un pic mai adelante in celelalte chestiuni.

Despre acest gandac de bucatarie care este DJ Vytro: e ditamai porcaria si trebuie tratata ca atare, nu dati flama instinctelor nationaliste care zac in 80% din romani - orice discutie care ajunge aici, e terminata, si ca idei, si ca justificari, raman doar intentiile, care ghici cum arata. Practic, l-as injura linistit de ma-sa pe site-ul lui, insa n-as strange o armata de revolutionari contra unui pispirel anorexic de 20 bani cutia. Ati vazut ce fata de psihiatrie are? N-a priceput nimic din atacul de la Madrid. Nu i-as dori vreodata sa fie direct vinovat de o asemenea instigare cu rezultate concrete (nu ca si-ar da seama sarmanul bivol de macar 10% din ce se intampla in general, sau macar 10% din ce se intampla in capul lui de prost ce compune melodii inflamate, dar in ritm de discoteca - cat de fisticacaovani e chestia asta?).

Explicatie mai clara: DJ Syto in attachment. (Nu-mi luati in nume de rau ca ma iau de fata lui, nu?)

This post has been edited by Lolek: 6 Apr 2005, 10:11

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
mil
post 6 Apr 2005, 10:01
Post #25

ocupat

From: x

BAI NU AM TIMP SA CITESC CAT SCRIETI VOI...in principiu, daca nu va potolit singuri, inchid topicul si va las sa va racoriti. Nu suntem la meci...nu vreau atac la persoana si NICI NU E PERMIS...driverx si MAS v-am periat posturile...insa e ultima oara cand fac asta in topicul asta, daca mai vad incalcari ale regulamentului se lasa rau.

Multumesc de intelegere.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
kaspersky
post 6 Apr 2005, 10:11
Post #26

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(mephistone @ 6 Apr 2005, 10:57)
...dar stim cu totii ca acolo tiganii romani de toate varstele ne fac natia de rusine(care nu sunt romani,sunt rromi de nationalitate romana,sunt la fel ca ungurii,nu au tara),iar din randul romanilor majoritatea infractorilor sunt cei tineri si fara responsabilitati(familie de hranit prin tara) care vor sa faca un ban repede.
*

Ce ti-e si cu tiganii astia! Ei sint vinovati pt. toate relele ce ni se intimpla! Sa nu facem si-o epurare etnica ceva?
Si au vreo scuza pt. faptele lor aia ca-s tineri si n-au responsabilitati?
Din cite stiu eu ungurii au tara: la vest de Romania (aia la stinga de Romania cum te uiti la harta).

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
vv
post 6 Apr 2005, 10:16
Post #27

dilbert.com

Pe mine m-a deranjat atitudinea autoritatilor spaniole care nu au luat nici un fel de masuri pina acum. Daca o astfel de melodie aparea la noi, CNA-ul si toate organele competente sareau fix la jugulara compozitorului si a celor care ar fi difuzat-o

Chiar eu am avut la un moment dat un mp3 de "o-zone" in care niste destepti le imitau melodia cu "dragostea din tei" si ii bagau in toate orginile, cu adaosuri de genul "dute-n Chisinaul tau". Asa ca.... mult mai exagerata decat melodia in sine mi s-a parut reactia carcotasilor care au dat-o pe Kiss FM si au facu un 'hit' din ea.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
BAC
post 6 Apr 2005, 10:17
Post #28

Membru autentic

From: Reghin

Eu sunt suparat, nu atat ca **** de DJ a compus melodia, ci faptul ca proprietarii de sit-uri au acceptat asa ceva pe ele. Fiecare avem pareri despre unul sau altul dar nu apar astfel in public. Ar trebui ca si spaniolii sa rectioneze si sa nu uite si ei de unde au pornit, ca acum 30 de ani au avut si ei dictatura. Ca uni romani merita acele versuri, nu e numai vina lor. Europa plateste pretul pt. ca ne-a lasat sute de ani sa ne descurcam cum putem, e o meserie care nu se uita in cativa ani. In timp ce austriecii taiau capul lui M.Vitezul, pt. ca a luptat impotriva turcilor si-i vroia pe romani uniti, spaniolii nu stiau cum sa care mai mult si mai repede aurul din America abia descoperita. Cred ca acel DJ se trage dintr-un neam de Inchizitori.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
mil
post 6 Apr 2005, 10:27
Post #29

ocupat

From: x

Aveti grija sa nu cadem in mesaj rasist, xenofob etc..scrie in regulament si am si avertizat mai sus, de acum vi-o luati fara avertisment si cu toate justificarile din lume.

Hai mai oameni buni, va rog eu, ca imi e f. simplu sa inchid si sa imi treaca bataile de cap. Discutati inteligent, argumentat.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
BAC
post 6 Apr 2005, 10:33
Post #30

Membru autentic

From: Reghin

Este o stire in EVZ, ca, la locurile de munca din Spania pentru electonisti, mecanici si tinichigii s-a prezentat o singura persoana. Pai de ce sa mai mearga romanii acolo, sa le taie mainile si sa se **** pe ei?

This post has been edited by BAC: 6 Apr 2005, 10:33

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 21:32
Forum Renault