nu vor sa mi restituie permisul, dupa trecerea perioadei de suspendare 30 de zile
![]() ![]() ![]() |
nu vor sa mi restituie permisul, dupa trecerea perioadei de suspendare 30 de zile
vet |
![]()
|
||
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici nu e vorba de disfunctii. Aici e vorba de necunoasterea legii.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
poate o sa dau o fuga pana la udriste ,sa vad ce si cum, oricum permisul este in giurgiu iar cei de acolo sunt foarte scarbosi cand aud de proces...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
am renuntat la proces, acum trebuie sa astept 15 zile pana devine decizia irevocabila? sau pot sa merg direct sa ridic hotararea? stiu ca de cand decizia este irevocabila am 15 zile sa duc permisul la politie ,...
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa astepti sa treaca perioada in care poti face recurs (stiu, intrucat ai renuntat la proces ar fi de asteptat sa nu depui recurs, dar asta e legea
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th May 2025 - 02:59 |