Montez folie autorizata LLumar, folie auto
![]() ![]() |
Montez folie autorizata LLumar, folie auto
octavian.gagu |
![]()
|
||
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
|
||
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|||
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Am pus folie la baieti pe logan in 2011 cred.
Per total multumit, cu cateva OBSERVATII: - desi parasolarul era bonus pt ca am facut toata masina, a trebuit sa ii intreb de el, iar acesta s-a pus din start cu defecte (asa este toate domle...) Este vorba de cateva crestaturi pe partea de jos a parasolarului). Fiind moca, ce puteam sa zic, nu? - pe luneta si un geam spate au ramas bule de aer, intr-o prima faza am fost pentru a incerca sa le scoata, am mai stat o saptamana si s-a lasat cu dat jos si inlocuit folia. - mi s-a dat un certificat privind transparenta (cu alta transparenta decat cea montata), cu asigurarea ca nu o sa am probleme cu Politia iar cand am ajuns la RAR pt omologare GPL am fost nevoit sa dau jos folia de pe geamurile fata. Este adevarat ca nu am avut probleme cu Politia ![]() In rest, baietii stiu ce fac si mi s-au parut cat de cat amabili. This post has been edited by kissfm: 11 Mar 2014, 22:53 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
folierar |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 23 January 10 ![]() |
Treci întruna din zilele urmatoare pe la atelier sa vedem exact ce probleme sunt si sa le rectificam. Da-mi un telefon inainte.
Sal <span class='edit'>11 Mar 2014, 23:55:</span> [quote=kissfm,11 Mar 2014, 23:21] Am pus folie la baieti pe logan in 2011 cred. Per total multumit, cu cateva OBSERVATII: - desi parasolarul era bonus pt ca am facut toata masina, a trebuit sa ii intreb de el, iar acesta s-a pus din start cu defecte (asa este toate domle...) Este forma de cateva crestaturi pe partea de jos a parasolarului). Fiind moca, ce puteam sa zic, nu? - pe luneta si un geam spate au ramas bule de aer, intr-o prima faza am fost pentru a incerca sa le scoata, am mai stat o saptamana si s-a lasat cu dat jos si inlocuit folia. - mi s-a dat un certificat privind transparenta (cu alta transparenta decat cea montata), cu asigurarea ca nu o sa am probleme cu Politia iar cand am ajuns la RAR pt omologare GPL am fost nevoit sa dau jos folia de pe geamurile spate. Este adevarat ca nu am avut probleme cu Politia ![]() In rest, baietii stiu ce fac si mi s-au parut amabili. Au masurat transparenta foliei si depasea 95% de te-au pus sa le dai jos? In mod normal doar dc depaseste procentul asta puteau sa iti spuna sa le dai jos..sau poate era legat de siguranta pasagerilor, avand in vedere ca erai acolo pt omologarea instalatie de gaz...ca asa nici taxiurile nu au permis sa puna folie pe lunera si laterale spate tot din pricina siguranței. Cu parasolaru e mai complicat..chiar dc a ft bonus sa montat cat de bine apermis folia.probabil te referi la marginea dreapta a foliei pe care nu am putut sa o lucram cu feonul pt a nu incalzi parbrizu si sa dam in altele, gen parbriz fisurat sau spart. Sal 12 Mar 2014, 00:02: QUOTE(greenpeace @ 11 Mar 2014, 21:08) Din pacate tin sa te contrazic ...am vazut foarte multe masini diferite marci care nu au aceste probleme. Daca e nevoie, pot pune poze cu masini care au folie aplicata fara probleme. Intr-adevar, am vazut si cu contur dar poate si-au pus folie din targ in spatele blocului.. Am atasat cateva poze sa-ti dai seama ca se vede urat conturul care nici macar nu este uniform ... Dc esti convins ca este folie la cele fara contur poti pune poze, dar sa nu fie cumva cu geamuri din fabrica colorate.e o mare difernta. Oricum da-mi, un tel inainre si treci intruna din zilele urmatoare sa vedem ce se intampla la masina ta. Sal This post has been edited by folierar: 11 Mar 2014, 23:02 |
--------------------
audi
audi
a4
- b 09 wwy
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Am scris eu gresit ca a trebuit sa dau de pe geamurile spate, era si ILOGIC sa dau pe spate si sa ramana pe fata.
Pe fata le-am dat jos... pe spate folia inca este pe masina, cu timbrele puse de voi. Am ajuns la RAR pt ca am montat ulterior GPL si a fost necesar sa trec pe la Voluntari pentru omologare (nu stiu acum, dar pe vremea aceea doar in voluntari se faceau omologari GPL). Am amintit de povestea asta pentru ca am optat pentru folia de pe geamurile fata la asigurarea voastra ca nu o sa am probleme cu Politia. Cu Politia nu am avut probleme, dar la RAR nu a fost loc de nimic si nu am scos acel certificat privind transparenta dat de voi pentru ca suta nu mai inseamna mare lucru in ziua de azi si s-ar fi putut ajunge la altele... Referitor la parasolar: Partea inferioara a foliei (latura cea mai apropiata de bord si cea mai vizibila, singura vizibila de fapt, are cateva crestaturi (defecte). Si o intrebare: Pe geamurile fata de ce nu s-a pus timbru? This post has been edited by kissfm: 11 Mar 2014, 23:31 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
greenpeace |
![]()
|
![]() Meganiac Group: Members Posts: 203 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kissfm @ 12 Mar 2014, 01:18) Pai ce vroiai sa le trimiti prin posta ca sa aiba timbru ? ![]() Eu o sa sun maine la baieti sa ma duc sa rezolv problemele. Mi-am dorit sa cresc confortul interior si aspectul exterior cu aceasta folie din acest motiv am ales sa pun folia la ei; altfel, e un tip in bloc care cum da caldura trage un cablu de 50m din casa si face "detailing" in spatele blocului. Si are si clienti. This post has been edited by greenpeace: 12 Mar 2014, 00:35 |
--------------------
Renault
Megane 3
M3 2011 Dynamique Renault Megane 3 Sport Tourer 2011.03 1.9 dCi Dynamique
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kissfm @ 11 Mar 2014, 23:21) Probabil ti s-a dat / trecut pe hartie doar transparenta foliei, car e mai mare decat ansamblul geam + folie aplicata. geamul stock are deja un grad de "fumurizare", ideea e ca nu trebuie sa pici sub aia 70 sau 72% la masurarea "ansamblului", ptr ca asta se verifica. Toatea astea mi le-a zis si mie montatoru foliei (nu e vb. de cel de aici). Mi-a masuat geamul stock, a masurat doar folia si in final folia aplicata pe geam (72%). Asta e valoarea finala a transparentei pe care o am trecuta pe hartii. Plus abtibild / timbru This post has been edited by Kojak: 12 Mar 2014, 00:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
#Dino |
![]()
|
Pe fata s-a montat cu transparenta x% si pe certificat s-a trecut pe certificat o valoare mai mare astfel incat folia sa fie teoretic legala (sa nu am probleme cu Politia). Nu dau valori pentru ca nu ma pot uita acum pe documente. Nu m-am legat de aspectul asta si per total am fost multumit de folie.
This post has been edited by kissfm: 12 Mar 2014, 10:53 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Certificatul ala poate sa insemne ceva pentru un tablagiu mai amarat.De 6 ani de cand am folie pe geamurile fata am intalnit si gingirei care m au salutat cu respect cand le am aratat fituica dar si betmeni ce mi au ridicat talonul.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Sevcenco Andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 October 13 From: Bucuresti ![]() |
un pret pentru un megane 2 sedan,luneta,geamuri spate,fata?daca se poate pe pm,ms
|
--------------------
Renault
Megane 2
II 2006
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Ce program de lucru aveti si la ce numar va pot suna? |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare.
in weekend lucrezi? folie llumar transparenta 25% ai? bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Un pret te rog pentru Ford Fusion. Fata, spate si luneta. Multumesc.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Am montat si eu la baieti! Stiu ce fac si se vede ca au experienta. Am prins un voucher, 200 ron spate si luneta.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
folierar |
![]()
|
Pretul redus pentru membrii :
Laterale spate, luneta si fata - 300ron Laterale fata - 100ron Parbriz-100 ron Contact: Adresa: Str.Educatiei, nr.47, sector 2, Bucuresti (Intre Spitalul Colentina si Circul Globus - Intrarea nu se face direct din Stefan cel mare ci din Vasile Lascar). 0744.688.029 0733.688.029 Email:folierar@yahoo.com |
--------------------
audi
audi
a4
- b 09 wwy
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
Salut,
Ma tenteaza oferta voastra; banuiesc ca 300ron se aplica si pt non-reno, corect?! Ma intereseaza mai mult sa stiu de care folie llumar folositi, si ce garantie are manopera, respectiv folia. Apoi, daca am inteles bine, 300ron e toata masina fara parbriz? Si daca vreau doar laterale fata platesc 100ron? - pana cand e valabila promotia? as putea veni undeva spre final de martie... This post has been edited by RadulescuRomulus: 12 Mar 2015, 13:26 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Salut. Mai e valabila oferta?
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
folierar |
![]()
|
sal.da mai este.
|
--------------------
audi
audi
a4
- b 09 wwy
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
K. Ms. Saptamana viitoare intru si eu in concediu si as vrea sa trec pe la voi. Ne auzim la un telefon. Ms inca odata.
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
Am fost si mi-am "tunat" masina cu folie. Eu unul sunt multumit. Baietii au lucrat curat, repede si bine. Fi-miu a fost cel mai incantat. Si daca lui I-a placut...restul nu mai conteaza. Mersi baieti!
|
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Pentru logan luneta si laterale spate care este pretul?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Pt clio din semnatura luneta si spate + dat folie veche jos?
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o noua lucrare la baieti, totul ok, pret bun, calitate buna
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
pedroo23 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 December 08 From: Bucuresti ![]() |
2 breakuri, spate ? cat costa ?
|
--------------------
Megane
II - Combi
2004
|
|
hazard555 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 15 ![]() |
Mai... e cineva... pe aici?
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2.0 TDI 150CP 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:27 |