fasait amortizoare
![]() ![]() ![]() |
fasait amortizoare
dorelus |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
fâsâitttt la amortizoarele spate...daca nu bat atunci sint bune...daca bat schimbale bucsile si pune de brat de dacia berlina...daca se observa curs uleiul din ele schimbale...si puneti Monroe pe ulei
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
si eu cand apas pe spate fasaie...e normal...daca in mers bat fa ce ti-a zis ramsen
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
dorelus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 26 December 08 ![]() |
Prieteni, am rezolvat-o dar cred că ce am pățit eu trebuie inclusă la un topic comic sau la ,,posibile bătăi spate"!
Săptamâna trecută am scos mașina din noroiul de la țară cu calul. Ajuns la oraș, am dat spagă la spălătorie să o curețe bine pe dedesupt. După două zile a apărut bătaia aceea. Când m-am băgat sub ea, surpriză. O ditamai gâlmă cât doi pumni mari de noroi întărit ca piatra ședea frumos încolăcit pe conducta de frînă, pe punte lângă arcul din dreapta! Am spart-o cu ciocanul și mașina e ca nouă acum, drept pentru care m-am cinstit cu câteva beri că nu au trebuit schimbate amortizoarele! Mulțumesc de răspunsuri și vă mai spun ,eram dator la un topic cu frâne că cilindrii spate de asam au ținut un an și au curs. Vă sătuiesc dacă aveți aceeași problemă, cumpărați cilindri noi de asam și seturi de garnituri românești. Schimbați garniturile că sunt mai bune ale noastre și intră mai fest în cilindru și mai dați înăuntru și marginile cu vaselină neutră. Eu așa am făcut și e OK. Succese nebănute la toți! |
--------------------
dacia
solenza 1,9 d
2003
- is04yyl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:11 |