probleme frine, frine [pedala blocata]
![]() ![]() ![]() |
probleme frine, frine [pedala blocata]
cristian corbu |
![]()
|
||
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|||
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Cablu de frână înghețat?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Lichid de frana de proasta calitate , ingheata sau se coaguleaza in pompa , am patit si eu dimineata , la mine revenea greu pedala si mi-a mers infranata cateva sute de metri .Normal lichidul de frana se schimba la doi ani ceia ce eu nu am facut .
|
--------------------
-
-
-
|
|
cristian corbu |
![]()
|
![]() bafta Group: Members Posts: 178 Joined: 4 January 10 From: ploiesti PH ![]() |
CABLUL?CARE CABLU? FRINA E ACTIONATA DE O TIJA... PROBABIL TIJA ACEASTA A INGHETAT.... A MAI PATIT CINEVA? CUM ELIMINAM ACEASTA PROBLEMA?
26 Jan 2010, 23:40: LA MINE NU SE APASA DELOC.... 26 Jan 2010, 23:41: MERSI BAIETI....POATE SKHIMB SI LICHIDUL.... This post has been edited by cristian corbu: 26 Jan 2010, 22:41 |
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
La fel zic si eu ca problema provine de la lichidu de frana de proasta calitate si cablu de la frana de mana nu are nici-o treaba,tocmai daca ramane blocat cablu ori iti ramane infranata pe spate ori una dintre roti nu se mai blocheaza cand actionezi frana de mana dar asta nu are nici un efect asupra pompei de frana sa ramana blocata in asa fel in cat sa nu mai ai frane de loc
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
cristian corbu |
![]()
|
AM VREO 300 000KM , ESTE A 9 A MASINA DAR INCA NU AM PATIT ASA CEVA......
|
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit asta cu multi ani in urma, cand era lichidul original al masinii.. .Deci nu stiu daca e de la lichid neaparat.
Tot asa se intampla, la prima frana, cand era foarte frig. Iti recomand sa nu pleci de pe loc pana nu dai cateva pedale. Si dupa aia isi da drumul.... Eu personal nu i-am facut nimic iar acum e OK. Am auzit pareri ca ar fi inghetat etrierii.... si de aia pistonul nu reuseste la inceput sa rupa gheata. Alta parere cum ca supapa aflata pe oala servofranei ar fi prins gheata... Nu stiu ce sa zic. Incearca work-around-ul cu apasarea pedalei si nu vei avea probleme. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Eu stiu ca lichidul de frana e hidrofil ,adica aduna apa in timp si se face maroniu. Probabil asa ingheata...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Condens adunat in servofrana sau in supapa de pe servo care a inghetat.
Lichidul se schimba la 4 ani sau 60.000 km. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
QUOTE(cristian corbu @ 26 Jan 2010, 22:39) CABLUL?CARE CABLU? FRINA E ACTIONATA DE O TIJA... PROBABIL TIJA ACEASTA A INGHETAT... Da, mii de scuze, vina mea, mă gândeam la frâna de mână care mai are obiceiul să mai înghețe dacă o lași acționată peste noapte-n parcare. Ora târzie... ![]() Dacă e vorba de frâna de serviciu, da, vreo supapă congelată sau lichidul de frână vechi, care a luat umezeală și îngheață. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi-au inghetzat frana zilele astea :| bine ca intorc masina inainte sa plec dar oricum era sa ma infig intr-o masina parcata cand am intors
![]() This post has been edited by andr3y_yoo: 27 Jan 2010, 16:55 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
cristian corbu |
![]()
|
astazi a fost mai cald....-14"c si nu am mai avut probleme cu frinele....oricum preventiv as vrea sa elimin gheata aia din circuitul de servo....ANUME CUMMMMMMMM???????ASTEPT SUGESTII![LICHID DE FRINA....????]DE CARE?
27 Jan 2010, 22:52: VA MULTUMESC MULT..... This post has been edited by cristian corbu: 27 Jan 2010, 21:52 |
--------------------
dacia
solenza
2003/confort
- ph 11ubu confort
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
pai tu ce crezi ?
tinand cont ca nu poti sa pui nici o solutie de dezghetat in sistem ! ce'ai vrea sa faci ? uite o idee "tampita" ridico pe cric ia un ziar fal sul aprindel si plimba'te pe conducte ! ( a fost o gluma ) te'ai uitat la butoias? pare inghetat ? eu am schimbat anul acesta tot lichid'u facand aerisire , cel vechi era negru asta de acum parca ar fi un fel de vin alb ![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:47 |