Am dat cu subsemnatu', la Politie
![]() ![]() ![]() |
Am dat cu subsemnatu', la Politie
Marian66 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 28 Jan 2010, 23:18) Fug, numai sa nu ma ia radaru. ![]() QUOTE(Marian66 @ 28 Jan 2010, 23:32) apropo de asta, nu mai folositi expresii dinastea, ca speriati oamenii ![]() "a da cu subsmenatul" implica declaratii si plangeri, eu cand am vazut titlul ma asteptam sa mai auzim de tine peste vreo 29 de zile ![]() Ai dreptate! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pietoni e niste jaloane
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(magelan_explorer @ 29 Jan 2010, 02:20) Fara sa fiu un fan al trecutului pe rosu, in majoritatea intersectiilor, mai ales cele mari, exista 5-10 secunde in care toata lumea are rosu, tocmai pentru ca cei care trec pe galben-rosu sa nu ia pe capota pietonii. Ai procedat extrem de prost la faza asta. Permisul ti-l putea suspenda chiar daca nu l-ai prezentat. Si cred ca PV asta putea fi anulat datorita datei de pe el. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
"Fara sa fiu un fan al trecutului pe rosu, in majoritatea intersectiilor, mai ales cele mari, exista 5-10 secunde in care toata lumea are rosu, tocmai pentru ca cei care trec pe galben-rosu sa nu ia pe capota pietonii."
care in realitate sunt 2-3 secunde... iar daca n-ai observat,pietonii stau ca la linia de start pt 100 de metri garduri... nu mai zic de batraneii care se arunca efectiv in fata masinii... e o situatie riscanta...pt toata lumea... "in tarile civilizate se previne,nu se sanctioneaza" adica aia nu dau amenzi,nu ridica permise.. doar te cearta putin,eventual te urecheaza putin... ce aberatii... poate e cazut sa emigrezi...civilizat... fara politie de circulatie s-ar urca astia cu bemveurile si gipanele de neam prost peste voi,v-ar calca pe treceri,pe verde,pe trotuare,pe plaja... |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca si astia cu tico si twingo nu sunt mai cuminti.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io vb de situatia cand deja ai ajuns cu masina pe trecere si vezi ca semaforu se face galben tu mai franezi ? ca sa opresti in centru intersectie ?
Asa daca aveau timer vedeam 1 sec punema frana,da cum toate orasele mici au semafoare cu timer,si in marea capitala nu exista deloc asa ceva.te apuca draci ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
La fel a vrut unul sa ma fac si pe mine la intersectia Mosilor cu Eminescu.
Recunosc ca mergeam mai tare,cand am trecut prin dreptul semaforului se punea galbenul...M-a oprit si normal ca mi-a spus ca am trecut pe rosu. I-am spus ca am vazut cu coada ochiului galbenul si nu aveam timp sa opresc,daca opream,ma opream in mijlocul intersectie,e normal ? Am scapat fara nimic,totul e sa nu fi chiar pe dinafara legii , sa stii sa iti expui punctul de vedere si sa te aperi ! Iar daca am gresit...un rosu de la Metro Militari,tocmai cand il montasera. Am glumit,i-am dat dreptate,ca era nervos rau,n-am mai vazut asa politist nervos,i-am spus ca nu stau in cartier,ca e nou semaforul,ca nu poate sa mi-l ia,ca am nevoie de el.....si din suparat ce era si vroia neaparat carnetul,mi-a luat doar amenda,bine,aia maxima,dar am scapat cu carnetul,asta se intampla prin 1998. Alta data am comis-o la Metro Otopeni,am intors pe linia dubla spre Ploiesti si putin mai incolo m-a oprit politistul si...am gasit o cunostinta comuna ! ![]() M-a mai salvat si unul care era sa-l calce pe bombeuri cand a intors tot peste linia continua ! =)) |
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca politistii se cearta toata ziua cu tupeistii... cred ca respira usurati cand dau de cineva care nu-i cu gura cat o sura ( asta o spun din experienta personala)
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
DSC00268.JPG ( Size: 1.32mb )
Number of downloads: 360
Am patit-o si eu. 86 km/h in localitate. Si sigur cam atat aveam. Am stat cuminte si mi-am tinut gura,agentul a vorbit politicos. Rezultatul il vedeti mai jos. Faza e ca mi-au trimis amenda prin posta si am primit-o dupa 6 luni si ceva. |
--------------------
renault
laguna
1995 rt 2.0
- tm 09 swn
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Deci?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai,mai sunt camere?
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai sunt. Si mai sunt si radare: fixe sau mobile.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
Pe mine m-a prins cu mobil. Aveam in fata un nenea cu un Tico, care mergea cu 40. Stia el ce stia. M-am enervat si l-am depasit,apoi ce-am zis, sa-i dau............ .SI uite-asa m-am procopsit. Acum sunt foarte cuminte.
![]() |
--------------------
renault
laguna
1995 rt 2.0
- tm 09 swn
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
...si cand ma gandesc ca o contestatie costa 0.15 lei si o coala a4...
p.s. acum cateva zile, am luat avertisment pentru trecut pe culoarea rosie a semaforului. o fi apreciat politistul ca eram foarte calm si relaxat. tot timpul cu ei sunt calm. nu are rost sa te certi, totul se rezolva la judecatorie. ceilalti doi care au trecut pe rosu, faceau scandal, asa ca au ramas fara permis. This post has been edited by slaiciprian: 31 Jan 2010, 13:18 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
eu umblu preventiv si cu ramuri de maslin prin masina in caz ca ma opresc. odata aveam un porumbel alb in portbagaj, si m-au oprit la un control de rutina. cand a zburat proumbelul, va dati seama ca s-au gandit ca e vreun semn si m-au lasat in pace
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
daca intamplarea e adevarata si nu fabulezi, ce-as fi ras daca te amendau ca nu ai autorizatie sanitar-veterinara pentru masina sa transporti animale vii
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
danni_swn |
![]()
|
Norocul tau ca porumbelul era alb,simbolul pacii. Daca era negru cum crezi ca ar fi fost?
![]() |
--------------------
renault
laguna
1995 rt 2.0
- tm 09 swn
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
merge si cu gaina neagra. ca's superstitiosi. scuipa de 3 ori in san si-ti dau actele.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Marian66 |
![]()
|
era un pamflet, va dati seama
![]() oricum, e adevarat ca vorba dulce mult aduce, totul e sa nu faci ceva sa o ia politistul personal (gen sa fie masina lor trasa pe dreapta si tu sa intorci peste linie continua in dreptul lor) totusi, sa scapi de chestii pe care se ia permisul fara niciun fel de amenda (deci fara din depasit coloana la semafor ti-o face ca vb la telefon) si fara vreo cotizatie la fondul de pensii MAI, mi se pare o minune |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
C@talin |
![]()
|
doamne ajuta si sanatate lu nenea politistu cand mia dat avertizment si io nu aveam rovigneta la drajna
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
daca nu aveau reprezentanti de la drumuri cu ei, legal nu aveau cum sa te amendeze
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ba da, mai nou le-au dat si asta ca sarcina de serviciu ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai contesti faza cu neprezentarea permisului, le zici ca atunci cind s-a intors organul la masina tu i l-ai aratat, da' era cu spatele si nu l-a vazut
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Frumos,
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Marian66 |
![]()
|
daca contesti, si duci certificatul de grefa la politie, punctele se suspenda. sistemul cu care le implementeaza ei nu stie sa puna punctele la loc dupa ce pierzi, deci tu daca contesti, punctele practic se sterg, e verificata de mine; banii nu ai cum sa-i vezi, ca nu ai avut actele si nu ai cum sa dovedesti ca le-ai avut.
DAR, daca ti-e de puncte, gen ai strans vreo 12, contesta, si spune ca ti se pare prea mare pedeapsa, ca sa nu minti, si tragi si vreo 2 amanari si scapi de puncte |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:20 |