Dezbatere despre Sistemele de Operare, care e mai bun si de ce, cu argumente
![]() ![]() ![]() |
Dezbatere despre Sistemele de Operare, care e mai bun si de ce, cu argumente
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 11 Feb 2010, 19:54) Ai o configuratie decenta la cpu+ram, ce era foarte bun acum 1 an si ceva. La placa video stai slab insa, si acum 1 an era slabuta pentru gaming. La gamerii inraiti nu conteaza ca merge jocul, ci cum merge (fps freaks ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
da.. decenta. e ok. Stiu ca ma trage in jos placa video dar fiind pe ddr3 mai are niste sange in ea. Oricum nu am dat de ceva sa ma impiedic.
Acum va las... Ma duc AICI |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
la mine orice joc merge 5 minute
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Tot Alpha si tot la ING ma gandesc si eu
![]() ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
se stie
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Sistemul meu: Core2 E7300@3.00Ghz, 2 GB ram A-data Extreme, placa de baza Gigabyte P35-DS3L, video Ati HD2400XT. plus dvd-rw si altele. Monitor Asus
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by razvanamza: 11 Feb 2010, 23:31 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Razvane .. aici vorbim despre sisteme DE OPERARE ... asa, ca fapt divers.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cine zicea ca nu a mai vazut BSOD de la win 98?
Surpriza: http://tech.slashdot.org/story/10/02/11/22...th-Blue-Screens ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Andy: las ca am vazut eu unu pe W7 aseara la iesirea dintr-un joc... Bine, un joc facut pe vremea cand nici vista nu exista dar ce mai conteaza...
Pot sa recunosc ca pe xp nu am vazut atatea bsod-uri pe cat am vazut in W7 intr-o luna ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
w2k
|
--------------------
*
*
*
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Liviu, vroiam doar sa veidentiez (daca s-a prins careva), ca desi hardware am destul, parca tot nu m-as scarpina fara sa am mancarimi. deci raman ci windows xp. Care, fiti tari, are vreo 2-3 luni de cand n-a mai vazut restart. Deci de ce sa ma leg la cap?
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
l@u |
![]()
|
si ce e mult 2-3 luni fara restart ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Mi-am luat un bsod de la w7 proaspat instalat de am zis ca nu-i adevarat. De vina driverele vechi de la un antic winfast tv 2000. Pana la urma i-am dat de cap dar winfast pvr2 se mai blocheaza din cand in cand.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 11 Feb 2010, 20:02) Si tu, tot la ALPHA ![]() un pic de off ca veni vorba de alpha, versiunea asta noua a lor de IB e o porcarie, ceva gen: trebuia sa scoatem si noi o alta versiune ![]() ![]() ![]() This post has been edited by kaspersky: 13 Feb 2010, 23:26 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 13 Feb 2010, 23:02) Mi-am luat un bsod de la w7 proaspat instalat de am zis ca nu-i adevarat. De vina driverele vechi de la un antic winfast tv 2000. Pana la urma i-am dat de cap dar winfast pvr2 se mai blocheaza din cand in cand. Are si un amic unu d-asta pe W7. N-a reusit sa ii dea de cap neam. La dezinstalat! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
razvanamza |
![]()
|
Am butonat cateva sisteme cu win7. Interfata e mostenita de la Vista, dar e mai "dulce". E un xp frumos. Se misca la fel, consuma la fel. Iar fara interfata aero cred ca as muri.....de ras. Mi-a placut. E feelingul ala de "altceva", dar pe dedesubt e acelasi lucru. Cam ca diferenta intre Clio si Logan.
Era sa uit: problema cu driverele exista! 2 dovezi clare din 3 sisteme azute. Cam nasol. Pentru xp au driver toate gunoaiele de pe vapor. Pentru vista si 7 nexam. This post has been edited by razvanamza: 3 Mar 2010, 21:51 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
l@u |
![]()
|
care e clio si care logan ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 12:06 |