DN 73 (Pitesti-Cimpulung) REPARATIE CAPITALA, dati o semnatura ... poate se misca ceva
![]() ![]() ![]() |
DN 73 (Pitesti-Cimpulung) REPARATIE CAPITALA, dati o semnatura ... poate se misca ceva
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Sclavi, slugi perdante = mototoli care se lasa calcati in picioare, maturati in ultimu' hal de niste hoti fara scrupule care fac ce vor din tara asta. De ce??? Pentru ca in loc sa se faca CEVA, se fac "petitii onlain".
Prin "ceva" intelegandu-se orice (caramizi in geamurile primariei, bataie cui trebuie, judecata in tribunal, emigrare), dar nu petitie online. Petitie online = confirmare a nimicniciei si a pasivitatii. Declaratie suprema de "faceti-va mendrele cum vreti, noi doar de atat suntem in stare ca riposta". PENIBIL! <span class='edit'>31 Jan 2010, 21:34:</span> QUOTE(membru_DC @ 31 Jan 2010, 12:33) In judetul Arges, soferii NU SEMNALIZEAZA NICIODATA! Pe drumul asta e ca la nebuni, desi sunt 2 benzi pe portiunea Mioveni-Pitesti, toti merg serpuit, se comporta de parc-ar fi o singura banda mai larga. Ieri era sa ma dea unu-n sant, alaltaieri unu-n parapet. Din partea mea sa-l asfalteze si sa faca giratorii, apoi cretinii cu permise luate la Pitesti sa faca accidente pana se satura! This post has been edited by Muttley: 31 Jan 2010, 21:35 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
OK. Multumesc pentru explicatia data Muttley. Nu o sa intru in polemica deoarece iti respect punctul de vedere.
O zi buna! |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Apreciez puterea ta de intelegere si respectul opiniei.
Dar ia-o asa... Ce se intampla cu drumul ala (de... cati ani, tu poate stii mai bine?) e bataie de joc, furt, distrugere, umilirea cetateanului si restul chestiilor conexe. Nu poti combate furtul si bataia de joc cu o petitie. E doar parerea mea ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In drumul asta e inclusa si catastrofa aia de drum de merge la Mioveni? Ala unde toti soferii merg pe banda 2 si depasesc pe banda 1?
This post has been edited by einstein1984: 1 Feb 2010, 14:54 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
lenafnafets |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 4 May 05 ![]() |
Mergeti pe Dealul Negru sa vedeti cratere....ce este aici este floare la ureche
|
--------------------
Dacia
Logan Ph1/ Logan Ph2
04-Laur 1,4 Rosu Passion/08-Laur 1,4 Gri Platine
- B-XX-XXX / B-YY-YYY
|
|
Muttley |
![]()
|
Asta e de consolare?
De ce romanul se raporteaza la ce e mai rau? Boschetarii n-au periuta de dinti, sa continuam dezbaterea? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
drumul pitesti - cimpulung a fost propus pentru reparare prin HOTĂRÂREA nr.1.142 din 18 septembrie 2008 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții "Modernizare DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov, km 13+800-km 42+850; km 54+050-km 128+250"
http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act?ida=82239 acum ca inca nu a intrat in reparatii...tine de prioritati, de fonduri, etc. am gasit. pentru anul 2010 se aloca 2000 lei. restul, pina la 493.512 lei (valoare totala) anii urmatori. http://www.cdep.ro/proiecte/2009/700/20/1/ax03_24.pdf paginile 182 - 183 This post has been edited by george_scala_2004: 17 Feb 2010, 13:55 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 17 Feb 2010, 13:38) am gasit. pentru anul 2010 se aloca 2000 lei. restul, pina la 493.512 lei (valoare totala) anii urmatori. Nasol. Au turnat pietris in cateva gropi si deja-s pe minus cu banii. Si ca un update de la fata locului - pe foarte scurt si cuprinzator: n-ati vazut in vietile vietilor voastre drum in halu' asta de distrus. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
hi, hi, hi, ba da. tirgoviste - cimpulung, anul trecut. dn2 de la iesirea din bucuresti pina in afumati...acum, recent...breteaua de legatura a soselei de centura cu dn2 in voluntari...
peste tot se vad rezultatele economiei la materialele folosite de drumari... |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
membru_DC |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cam asa arata portiunea Lipova-Timisoara, in primii kilometri (dinspre Lipova)
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
membru_DC |
![]()
|
http://www.ziarultop.ro/actualitate/13183-...pile-din-asfalt
Drumul național 73 a făcut 30 de „victime“ în câteva zeci de minuten • Șoferii înjură de mama focului când au drum prin Mărăcineni • Cei care au pățit-o joi își vor repara mașinile pe banii lor • Ieri, groapa a fost „reparată“: muncitorii au umplut-o cu nisip În jur de 30 de mașini avariate „Dacă șoferii mergeau încet, nu pățeau nimic!“ |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.036 Joined: 23 July 09 ![]() |
Stiu ca sunt off-topic, dar iesirea din Bucuresti spre Urziceni - prin Voluntari - imediat dupa podul de la Europa e pur si simplu praf, si pulbere. Dumnezeu mi-a dat un moment de inspiratie si am plecat de acasa cu transportul in comun, nu cu masina (nu mai trecusem cu masina din decembrie pe acolo) si au aparut domle niste cratere, de fapt santuri, nu mai sunt cratere, pe care nu le mai poti ocoli, Sunt ca niste limitatoare de viteza - pe negativ. Alt drum pe care nu-l suport si nu inteleg de ce nu-l asfalteaza e cel de piatra cubica de la arcul de triumf. E oribil, si gropile le astupa cu pietris + pamant. Piatra aia cubica e pusa aiurea, nu mai zic de cat de nesigur e sa franezi daca e umezeala. Am trecut si eu o data (prima si ultima data pe acolo) anul trecut cand era ok fata de cum e acum, si parca mergeam cu caruta (si nu, nu e din cauza masinii mele, care e prea limuzina pentru mizeria aia de drum). In Romania ARO si Lada Niva e masina pe care o merita infrastructura (pentru cei c u bani - Land Rover Defender), iar pentru amatorii de supersportive Bowler Wildcat sau Nemesis.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 23 Feb 2010, 20:49) Alt drum pe care nu-l suport si nu inteleg de ce nu-l asfalteaza e cel de piatra cubica de la arcul de triumf. E monument istoric piatra aia, nu se poate asfalta, nu e voie ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Straco a plecat de pe DN 73 din cauza indolenței autorităților
QUOTE Straco și-a luat utilajele și a plecat de pe DN 73 Pitești-Câmpulung și de pe DN 73D care face legătura cu Mioveni, lăsând baltă lucrările din cauza sumelor imense de bani pe care Compania de Drumuri le datorează firmei de construcții. „Sunt datorii apocaliptice”, spune constructorul. Situație de neînchipuit pe drumul național care leagă Mioveniul de Pitești, după ce lucrările atât de necesare acestui drum au fost din nou sistate. Lipsa de implicare a autorităților județene și a politicienilor care s-au mărginit doar să facă declarații pe marginea drumului, cu vaste promisiuni, însă fără a realiza ceva concret, a dat roade. Firma constructoare și-a luat utilajele și a plecat, asta după ce în urmă cu câteva săptămâni a apărut informația că lucrările ar putea fi blocate, deoarece firma lucrează pe banii ei. Inevitabil s-a produs și Straco a spus stop joc, iar săptămâna trecută utilajele au dispărut, în ciuda faptului că mai sunt lucrări de realizat. „Întrebați autoritățile locale, știu mai bine!” A cui e vina? - întreabă oamenii care văd cu ochii lor ce se întâmplă. A firmei? A administrației locale? A politicienilor? Este o vină comună, transmisă din generație în generație, caracterizată în primul rând prin neputință și neimplicare. Cert este că firma Straco a sistat lucrările și arată cu degetul spre Companie. „Mai bine întrebați acolo unde trebuie (n.r. - Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale), nu mă întrebați pe mine. Ei știu cel mai bine de ce s-a ajuns în această situație. Nu vreau să mai comentez nimic pe marginea acestui subiect, s-a spus deja prea mult. Dacă ei (n.r. autoritățile locale) sunt supărați, nu e treaba mea, ei știu mai bine din ce cauză. Oricum, noi vom relua lucrările în curând”, ne-a mărturisit Vlad Vameșu, patronul companiei Straco. Cât despre datoriile pe care Compania de Drumuri le-ar avea către societatea de construcții, constructorul a fost mai mult decât elocvent: „Da, sunt datorii, sunt sume neîncasate, e vorba de sume mari, e vorba de sume apocaliptice”. „Firma merge la presiune, vrea și restul lucrării” De partea cealaltă, autoritățile sunt de părere că au făcut tot posibilul și că, de fapt, constructorul merge la mai mare. Senatorul Șerban Valeca ar trebui să fie direct interesat de refacerea drumului, deoarece îi reprezintă în Parlament pe oamenii care folosesc acest drum. Până acum... doar declarații. „Vin de la Viena de la un congres, nu știu ce s-a întâmplat săptămâna aceasta, mai bine mă informez, să nu spun prostii. Acolo sunt și alte lucruri, nu pot spune mai multe. Se vorbește că firma respectivă face astfel presiuni pentru a câștiga și celelalte tronsoane. Oricum, dacă vă uitați la activitate, eu sunt primul care a propus inițiative pentru refacerea acestui drum”, ne-a declarat senatorul USL, Șerban Valeca. La rândul său, prefectul Cristian Soare spune că va lua personal hățurile în mâini. „Săptămâna aceasta voi merge și voi discuta cu cei de la Compania de Drumuri pentru a rezolva situația creată pe DN 73”, ne-a declarat prefectul Cristian Soare. La rândul său, deputatul PSD Ion Burnei spune că are cunoștință de starea dezastruoasă a drumului și că a făcut numeroase demersuri pentru reabilitarea sa. Se pare că în zadar și am ajuns chiar în situația absurdă ca firma constructoare să-și ia utilajele și să plece. „Noi știm de situația de pe DN 73, am vorbit cu ministerul, cu autoritățile județene și locale pentr a-l reface. Domnul primar Georgescu este foarte preocupat și a făcut tot posibilul pentru a menține lucrarea. Cred, din ce vorbește lumea, că firma respectivă a venit cu anumite pretenții, dar sper ca în curând să revină și să se întoarcă la lucrare. Vă spun că și mie mi s-a părut că și-au cam luat utilajele de pe DN 73”, ne-a mărturisit deputatul PSD. De-o fi una, de-o fi alta din toată această tevatură suferă și înjură șoferii care folosesc DN 73, această bătaie de joc numită drum. Așa că... Dumnezeu cu mila de aici înainte! http://www.ziarulancheta.ro/dezvaluiri/513...nei-autoritilor ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
ionut.tanase |
![]()
|
Mi-am adus aminte de topicul asta si am zis sa vin cu noutati. Ei bine ... MIRACOLUL s-a produs: DN73 (kilometrii 1 - 7 + kilometrii 11 - 13,7) este in reparatie capitala. Si ... SENZATIONAL sau nu ... se face ca la carte: decopertare, borduri puse, 2 straturi (pana acum) de asfalt turnat pe portiunea unde se lucreaza (intens) + scos gliseiere metalice vechi si montat unele noi.
Ce sa mai ... e de bine. Portiunea de la intersectia cu drumul care duce spre Mioveni pana aproape de BEMO este reabilitata total, 4 benzi de mers (2+2), 5 straturi de asfalt + glisiere metalice noi ... . In curand vom circula si noi normal pe acest drum. |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mda, au facut si ei doua-trei crampeie. Intr-o parte e lat de zici ca-i autostrada. E bun momentan, da' in ritmu' asta de lucru o sa-l termine in 20 de ani.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 9 Nov 2012, 14:38) Mi-am adus aminte de topicul asta si am zis sa vin cu noutati. Ei bine ... MIRACOLUL s-a produs: DN73 (kilometrii 1 - 7 + kilometrii 11 - 13,7) este in reparatie capitala. Si ... SENZATIONAL sau nu ... se face ca la carte: decopertare, borduri puse, 2 straturi (pana acum) de asfalt turnat pe portiunea unde se lucreaza (intens) + scos gliseiere metalice vechi si montat unele noi. Ce sa mai ... e de bine. Portiunea de la intersectia cu drumul care duce spre Mioveni pana aproape de BEMO este reabilitata total, 4 benzi de mers (2+2), 5 straturi de asfalt + glisiere metalice noi ... . In curand vom circula si noi normal pe acest drum. Din ce stiam eu,treburile astea au fost facute cu sprijinul uzinei si in interesul ei,cu restul drumului cred ca mai dureaza 2-3 decenii |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
La cum guverneaza astia, taind tot ce tine de investitii in drumuri, se anunta vremuri nasoale.
Cand i-am auzit ca sisteaza lucrarile la centura Bucurestiului...a inceput sa-mi para rau de Boc. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Au terminat de asfaltat intr-un timp record, nu am vazut atata agitatie, muncitori, utilaje care sa LUCREZE la niciun drum din Romania. Este asfaltat in proportie de 100% drumul de la benzinaria Lukoil (Piscani) pana la intrarea in Pitesti. Deja am vazut si ceva radare pe acolo.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Timp record? Hai dom'ne sa nu laudam aiurea. Ce ambuteiaje au facut cu asflatu' lu' peste. Stai sa vezi cat timp rezista. Mare lucru au avut ei de facut acolo.
Mai degraba in timp record au facut prelungirea A1 care ocoleste Pitestiul, cu tot cu tunelu' de la Bascov. Acolo da, a fost de lucru, betoane peste betoane, portiuni mari suspendate, chestii d-astea. Si daca tin eu bine minte nu stiu sa fi durat peste 3 ani. Ce au facut ei acolo, 15 km de asfalt, turnat in tot felu' de conditii meteo proaste, nu cred ca o sa reziste. Bine, fata de ce surpatura dracu' era acolo, ca si pe camp am mers pe drumuri mai bune, e mare diferenta. Sa vedem cand l-or face asa macar pana la Campulung. Ca sa nu zic pana la Brasov... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(cristi_supernova @ 13 Jan 2013, 22:50) Este asfaltat in proportie de 100% drumul de la benzinaria Lukoil (Piscani) pana la intrarea in Pitesti. Deja am vazut si ceva radare pe acolo. Old news: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3667537 Pacat de radare. ![]() QUOTE(Merced @ 13 Jan 2013, 22:58) M-as multumi cu Rucar, si Tohanu-Nou - Rasnov. Restul merge. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Ieri am facut drumul Brasov-Pitesti si deja au inceput sa apara cateva gauri, sa apara denivelarile...Deci cum zicea si Merced, conditiile in care a fost turnat asfaltul si calitatea proasta incep sa se vada. Singura portiune pe care nu am vazut nicio gaura sau denivelari este de la sensul giratoriu de la Piscani si pana la intersectia de la Maracineni cu Mioveniul.
Pitesti-Brasov cred ca o sa mai fie in totalitate asfaltat peste 50 de ani. Oricum credeam ca o sa mor si drumul de la intrare in Pitesti si pana la Piscani nu o sa il vad asfaltat. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
QUOTE(cristi_supernova @ 22 Jan 2013, 23:31) ...Singura portiune pe care nu am vazut nicio gaura sau denivelari este de la sensul giratoriu de la Piscani si pana la intersectia de la Maracineni cu Mioveniul... pentru ca este singura portiune finalizata. restul de drum au turnat doar un strat .... se pare ca in primavara vor incepe din nou asfaltarea si anume turnarea straturilor definitive . |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:06 |