RCA 2010, de ce sa platesc eu pentru toti soferii prosti?
![]() ![]() ![]() |
RCA 2010, de ce sa platesc eu pentru toti soferii prosti?
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|||
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
1. Ti-ai dat singur raspunsul. Pentru simplul fapt ca statistic provoaca mai multe accidende datorita faptului ca circula mai mult, sunt conduse de mai multe persoane. Similar, eu trebuie sa platesc mai mult pentru ca am sub 30 de ani, pentru ca statistic, reisarii care provoaca accidente au sub 30 de ani. La fel pensionarii, statistic provoaca mai putine accidente pentru ca nu-i asa circula mai putin
![]() 2. Pentru ca asa cum am spus mai devreme, primele RCA vor creste in continuare direct proportional cu foamea si numarul de smecherii executate de si impreuna cu inspectorii de daune ![]() This post has been edited by TheFastOne: 30 Jan 2010, 12:24 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Desi off-topic: cum sa fie mai mare impozitul auto mai mare ca impozitul pe locuinta? Ai cumva castel si domenii? N-am nici castel si nici domenii, dar cu siguranta impozitul auto este cu mult mai mare decat cel pe locuinta! QUOTE Asa ca daca o sa te trezesti ca dai 500E/an pentru un apartament de 2 camere din Damaroaia doar pentru ca ti-l evalueaza idiotii la 50000 sa nu te miri! Eu nu imi doresc sa platesc mai mult pentru locuinta, ci mi-ar face placere sa stiu ca scad impozitele pentru automobile! ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Eu nu înțeleg de ce RCA-ul nu se face pe șofer și nu pe proprietar+mașină? Mașina nu produce pagube, că nu merge singură, iar proprietaru' poate fi tac-su de 50 de ani și de condus o conduce fii-su șmecher de 18 ani...
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Buna idee. Chiar ma gandeam sa-i vand masina lu' tata
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
am platit pentru 6 luni 440 ron la Allianz, am si casco la ei, pentru motor 1990 cmc, masina e pe firma luata. bineinteles niciodata nu am facut vre-o dauna
am obtinut vre-o 10% reducere ptr casco si rca din negociere This post has been edited by david79: 31 Jan 2010, 11:05 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
da, vezi linkul ce l-am pus pe pagina anterioara la tarifele generali
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 31 Jan 2010, 17:45) marty...din moment ce masina este imn leasing..automat rcaul este pe persoana juridica.... Nu inteleg unde vrei sa ajungi !? Stiam ca tariful pentru PJ e mai mare decit pentru PF, dar nu ca e o asa mare diferenta intre asiguratori. QUOTE La inceput nu s-a facut, dar ulterior au facut utilizatorii git si societatile de leasing au facut demersuri pe linga CSA. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiam ca se face diferentierea asta....
oricum f mari preturile.... si diferentele intre cap cilindrica nu prea mai sunt tentante.... poate zic ca sunt motoare mici turbo...... si cica ei merg pe pierderi... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai sunt motoare mici gen 1.4 TSi de 190 cai
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TheFastOne |
![]()
|
S-a demonstrat cumva statistic ca masinile dotate cu motoare mai puternice produc mai multe accidente?
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, odata cu cealalata demonstratie statistica prin care s-a concluzionat ca PJ sunt mai paguboase decate PF.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
felceru |
![]() ![]()
|
![]() membru de partid Group: Members Posts: 37 Joined: 1 February 10 From: dej-cluj ![]() |
Marty ai dreptat,eu din 98 si pana acuma am cutreierat toata europa,si in toata perioada asta am avut un singur incident,mi-am spart o lampa de semnalizare,mare paguba,
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort redus***...fier romanesc
- cj 14 prg statie radio cb [cel mai bun detector la ora actuala]
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pana nu o sa se faca RCA-ul pe sofer si nu pe masina nu o sa se tina cont de anii precedenti. Ca asa pot foarte bine sa trec masina pe numele mamei care e pensionara si are si vreo 15 ani fara daune
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 29 Jan 2010, 19:10) Eu nu inteleg de ce trebe' unu' cu un motor de 2000 de cmc sa plateasca de 2 ori mai mult ca unu' cu motor de 1400 de cmc. ![]() In conditiile in care nu beneficiezi de nimic in plus ![]() QUOTE(SiloS @ 29 Jan 2010, 19:19) Pui gresit problema; impozitul la masina e mai mare ca cel pe casa (la >1500cc) |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:43 |