caut „testul Muller”
![]() ![]() ![]() |
caut „testul Muller”
YO4RLP |
![]()
|
||
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
o sa te dea afara...
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pune mina si fura acu' cit poti ca ai belit-o cu Muller ala!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se putea si mai rau... daca era testu Raven?
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde se gaseste nenea muler asta.... in ce consta testul asta?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce se vrea si asta? Another corporate bullshit?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
paulzaharia |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 February 10 ![]() |
ce prostie mai e si asta?
|
--------------------
Renault
Megan
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Muller, tu esti tata?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
muller asta la ce echipa joaca?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 2 Feb 2010, 15:22) L-am dat și pe ăsta ... l-am rezolvat printre primii ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 2 Feb 2010, 15:29) unde se gaseste nenea muler asta.... in ce consta testul asta? E un test de organizare: pleci din întreprindere cu scopul de a rezolva un set de sarcini în două ore; în prima oră mergi pe jos, în cea de a doua oră îți iei mașina din service și ți se reduc timpii de deplasare la o treime. Mai ai și două întâlniri, la oră fixă (una e la gară, între două trenuri). Timp de rezolvare: 15 min. Nu-l mai tociți pe goagăl că l-am tocit eu destul ... teste tâmpite, de tip grilă, câte vrei ![]() Oricum peste doi ani, când mă duc din nou la testare, promit că-i fac o poză ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
La noi (la munca vreau sa zic) s-a renuntat de vreo 3 ani la prostii d'astea. Ai mai tari la teste erau praf la treaba. Nu se pupa testu cu romanu!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
despre test nu te pot ajuta, dar poti cauta iaurt Muller la supermarketuri, e foarte bun
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
YO4RLP |
![]()
|
@vi_escu:
Testul ăsta se aplică la noi, la combinat, de vreo doi ani ... toți cei care au un post de conducere l-au dat. Culmea e mulți dintre cei considerați a fi buni l-au picat. Ca o confirmare, chiar subordonații lor erau nemulțumiți de felul cum mergeau lucrurile, căutau să fugă de ei ... Eu l-am dat acum câteva luni, când mi-am făcut dosarul pentru școala de maiștri (să-mi dea recomandarea). Unul din colegii mei, borverghist f. bun, comenta după: „... ce-mi dă mie mașină, ce, am permis?” ![]() În fine, mulțumesc de comentarii. Pe mine mă interesează testul să văd dacă sunt și alte variante față rezolvarea mea. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pe vremuri cei ce faceau scoala de maistri la liceul 9 treceau o linie de tramvai......sfatul era : ,,Daca vrei sa iesi maistru nu trebuie decat sa ai grija sa nu te calce tramvaiul "
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:20 |